Prijs

tot

Maximale levertijd

vtwonen baden: huiscollectie By Alterna

VT Wonen by Alternavtwonen is een bekend en populair merk op het gebied van interieur ideeën, inspiratie en woonartikelen. Het merk staat voor mooie artikelen met uitstekende kwaliteit. Vanaf nu is vtwonen ook te vinden in de badkamer. De vtwonen baden collectie helpt je met het creëren van een echte thuis-spa. De met zorg geselecteerde wastafels, kasten, spiegels en planchets zijn in verschillende kleuren, materialen en formaten. Je kan de vtwonen baden collectie geheel zelf samenstellen zodat jij de thuis-spa helemaal zelf vorm kan geven zoals jij wilt.

...

Lees meer informatie en advies over vtwonen baden

195 Artikelen
Filters

Advies over vtwonen baden

De badkamer is al lang niet meer een saaie plek in huis. Op badkamerxxl.nl vind je veel kranen, douches en baden die stijlvol ontworpen zijn. Het mag een plek zijn die gezien mag worden! vtwonen begrijpt dit als geen ander en speelt hier slim op in. Het merk wat tot voor kort bekend stond vanwege interieur ideeën, inspiratie en woonartikelen heeft vanaf nu ook een fraaie badkamercollectie. Denk hierbij aan baden, kranen, badmeubels of badkamerkasten. De mooiste vtwonen ontwerpen kan je dus nu ook in de badkamer doortrekken!

VT wonen douche

vtwonen kranen

Vanaf heden kan je jezelf dus baden in vtwonen, letterlijk. vtwonen komt namelijk met een fraaie collectie kranen op de proppen. De vtwonen kranen hebben verschillende designs, waardoor je altijd de geschikte kraan voor jouw stijlvolle badkamer kan vinden. Je kan kiezen uit fraaie wastafelkranen, inbouwkranen, douchesets en vrijstaande badkranen. De kranen worden gemaakt van mooie materialen waar kwaliteit voorop staat, zoals je van vtwonen gewend bent. 

VT wonen kranen

 

vt wonen kranen wit

 

vtwonen wastafels

De vtwonen wastafels zijn leverbaar in verschillende modellen, kleuren materialen en groottes. Daarnaast kan je kiezen voor wastafels met of zonder kraangaten. Dat laatste is ideaal wanneer je kiest voor een inbouw kraan van vtwonen. Doordat je alles zelf kan bepalen vind je altijd een wastafel die past bij jouw stijlvolle badkamer. De wastafels van vtwonen zijn zoals gezegd leverbaar in verschillende kleuren, namelijk Powder White en Graphite. Een wastafel in de kleur Powder White is gemaakt van polystone van gemalen marmer. Graphite is weer een composiet van en quartz. 

vt wonen badmeubels

 

vtwonen badkamermeubels

Wanneer je met zorg een vtwonen wastafel hebt uitgezocht, wil je deze natuurlijk plaatsen op een stijlvolle badkamermeubel. Gelukkig kan je daar ook bij vtwonen voor terrecht! Dankzij een slimme Mix & Match collectie kan je alle wastafels en badkamermeubels van vtwonen met elkaar combineren. Want pas als het hele plaatje klopt kun je optimaal genieten. 

De vtwonen badkamermeubels zijn leverbaar in verschillende kleuren. Denk hierbij aan een licht eiken kleur of een donker eiken kleur. Daarnaast kan je de breedte van de badkamermeubel aanpassen op de breedte van de vtwonen wastafel. De mooi vormgegeven badkamermeubels van vtwonen komen met slimme oplossingen zoals soft closing-laden. 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen