Hoogte (excl. verlichting) in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Met lichtschakelaar
Met stopcontact

Spiegelkasten

Spiegelkasten worden in de badkamer gecombineerd met een badkamermeubel. Zo worden een aantal badmeubelsets compleet met spiegelkast geleverd, maar bij veel meubels moet je een spiegelkast ook los bij bestellen. Losse spiegelkasten vind je hier in alle maten en soorten. Spiegelkasten zijn geschikt voor de grote én kleine badkamer.

...

Lees meer informatie en advies over Spiegelkasten

106 Artikelen
Filters

Advies over Spiegelkasten

Voordelen van spiegelkasten in de badkamer

  • Veel extra opbergruimte voor al je toilet en verzorgingsartikelen
  • Verkrijgbaar in dezelfde kleur als het badmeubel voor een mooi geheel

Spiegelkast met verlichting

De meest bestelde uitvoering van een spiegelkast is toch wel de de uitvoering met verlichting. BIj een spiegelkast met verlichting heb je vaak de keuze tussen opbouw verlichting en ingebouwde verlichting. In het geval van ingebouwde verlichting wordt er vaak gebruik gemaakt van indirecte verlichting.  

Spiegelkast zonder verlichting

Het is niet altijd noodzakelijk om verlichting op je spiegelkast te hebben. Als je al voldoende licht in je badkamer hebt door bijvoorbeeld LED spots boven de wastafel geplaatst te hebben. Dan kan een extra verlichting onnodig zijn. 

Met dubbelzijdige spiegeldeuren

In ons assortiment zijn een aantal spiegelkasten voorzien van dubbelzijdige spiegeldeuren. Hierdoor heb je standaard een spiegel aan de voorkant. Maar als je deuren opent heb je ook een spiegel. Lekker praktisch! 

Spiegelkasten met stopcontact

Er is niks vervelender dan dat je in de buurt van de wastafel geen stopcontact in de buurt hebt om je elektrische tandenborstel of föhn aan te sluiten. Een spiegelkast met stopcontact brengt daar verandering in. Het stopcontact kan aan de onderkant of aan de binnenkant zitten, daar zit per kast verschil in. Bij een aantal spiegelkasten is het zelfs mogelijk om zelf de plaats te bepalen.

 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen