Spiegels goedkoop online kopen

Spiegels voor de badkamer zijn er in allerlei soorten en maten. BadkamerXXL biedt een breed assortiment spiegels voor de badkamer. De meeste spiegels vindt je onderaan de pagina, maar je kunt ook snel filteren op alle populaire merken, type verlichting, met of zonder geïntegreerd planchet. Goedkope kleine of grote spiegels tot design spiegels met extra luxe opties vindt je op onze website.

...

Lees meer informatie en advies over Spiegels

Advies over Spiegels

Wil je een losse spiegel, complete spiegelkast met verlichting of ben je er nog niet helemaal uit. Neem een kijkje in het brede aanbod en wij staan altijd klaar om je vrijblijvend te adviseren. Een spiegel moet er mooi uit zien en goed passen bij de rest van jouw badkamer. Maak hier een goede keuze in, aangezien een badkamerspiegel dagelijks wordt gebruikt in ieder huis!

Spiegels met of zonder verlichting?

Je kunt de keuze maken om een spiegel met verlichting te kiezen. Wanneer je daarvoor kiest heb je de keuze tussen directe en indirect verlichting. Direct verlichting zit verwerkt in je spiegel en indirecte verlichting valt buiten de spiegel. Ook zijn er nog combinaties mogelijk van spiegels met directe en indirecte verlichting. Filter op de ze pagina op de verschillende opties om de verschillen goed te kunnen bekijken. 

Een spiegel met verlichting is een goede keuze voor de badkamer en zeker geen overbodige luxe. Iedere dag maken mensen zich klaar voor de dag en dit gaat een stuk gemakkelijker met een goede spiegel met verlichting.  Ook kun je ervoor kiezen om een spiegelverwarming toe te voegen, zodat de spiegel niet meer beslaat.

Advies badkamer spiegel

Wil je advies op maat voor de juiste spiegel voor jouw badkamer? Kom gerust langs in Groningen en neem een kijkje in onze showroom. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste spiegel met of zonder kast, passende verlichting, zodat alles afgestemd is bij de rest van jouw badkamer. Uiteraard zijn we telefonisch ook te bereiken voor vragen over badkamerspiegels op telefoonnummer: 0511 542328.

Productenvergelijker 0
Openen