Prijs

tot

Maximale levertijd

Badkamer accessoires: zowel budget als design accessoires

Met badkamer accessoires maak je de badkamer nét even af. Een leuk doucherekje in de douche, een badbrug over het bad of praktische toilet accessoires voor je toilet. Met badkamer accessoires kun je extra opbergruimte creëren, spulletjes ophangen, of ergens extra toilet artikelen op zetten. Naast de praktische functie, maakt accessoires het design in je badkamer volledig af. Geen kale muren meer, geen lege wastafel en je hoeft de shampoo in de douche niet meer op de grond te zetten.

...

Lees meer informatie en advies over Accessoires

1088 Artikelen
Filters

Advies over Accessoires

Ons assortiment bestaat uit accessoires van topmerken zoals Smedbo, Clou & Hotbath, maar ook uit voordeligere merken zoals Blinq. Voor ieder wat wils!

Aangezien dit een categorie met een breed aanbod is adviseren we je eerst uit één van de bovenstaande categorieën te kiezen.

Welk merk accessoires neem je in de badkamer?

Al veel geld aan je badkamer uitgegeven? En daarom op zoek naar goedkoper accessoires? Geen probleem. We hebben een leuk geprijsd en compleet assortiment van Blinq. Aan kwaliteit geen gebrek, want we leveren maar liefst 5 jaar garantie op ons huismerk! Ga je toch voor meer design? Hieronder meer informatie over luxe design accessoires.

Luxe design accessoires

We hebben een aantal prachtige design accessoires merken in het assortiment zoals Clou, Smedbo en Hotbath. Elk merk heeft zijn eigen design series met de bijbehorende prijsklasses.

  • Clou: Nederlands design
  • Smedbo: Italiaans design
  • Hotbath: Italiaans design 

 

Op zoek naar een artikel van een ander merk? Geen probleem, we kunnen vrijwel alles leveren. Neem in dat geval even contact met ons op.

Badkamer accessoires set

Op zoek naar een badkamer accessoires set? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een toilet accessoires set. Deze sets worden compleet met toiletrolhouder, reserverolhouder, handdoekhaak en toiletborstelhouder geleverd. 

RVS Badkamer accessoires

Steeds meer krijgen we de vraag of we badkamer accessoires van RVS kunnen leveren. Roestvaststaal is een luxe materiaal een heeft een prachtige matte uitstraling. Let op wanneer je voor RVS accessoires kiest, dat je overige elementen in de badkamer ook van RVS zijn. Maar datzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor chroom.

Badkamer accessoires van hout

Op zoek naar producten die een landelijke uitstraling in je badkamer creëren? Dan is hout een ideaal materiaal om dit te realiseren. Houten badkamer accessoires is praktisch, maar vooral mooi.

Op dit moment hebben we een aantal leuke houten accessoires binnen onze decoratie & vintage categorie. Op zoek naar wat anders? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen