Prijs

tot

Maximale levertijd

Clou accessoires & toebehoren

Door Clou accessoires toe te passen in je badkamer zorg je voor extra gemak en een groter comfort. Clou heeft verschillende series toegepast bij het ontwerpen van deze accessoires. Hierdoor zijn Clou accessoires en toebehoren toe te passen in veel verschillende badkamers.

...

Lees meer informatie en advies over Clou accessoires

85 Artikelen
Filters

Advies over Clou accessoires

Clou toilet accessoires

Door toebehoren van Clou te gebruiken in je toilet zorg je voor een nette en strakke uitstraling. Bovendien is het gebruiken van accessoires ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Van Clou zijn er toiletborstelhouders,toiletrolhouders & reserverolhouders leverbaar.

Clou handdoek accessoires

Door handdoek accessoires te gebruiken in je badkamer, voorkom je dat gebruikte handdoeken over de vloer komen te liggen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een handdoekring, zodat je een handdoek netjes aan de ring kan ophangen. Van Clou zijn er handdoekringen, handdoekhouders & handdoekhaken verkrijgbaar. 

Clou wastafel accessoires

Door wastafel accessoires te gebruiken in je badkamer, voorkom je dat tandenborstels of glazen de ruimte innnemen op de wastafel. Hierdoor blijft de wastafel netjes en schoon. Van Clou zijn er planchetten, glashouders en tandenborstelhouders verkrijgbaar.

Clou zeep accessoires

Door zeep accessoires te gebruiken kun je het gebruik van zeep gemakkelijker maken, bijvoorbeeld door een zeepdispenser te gebruiken. Door deze toebehoren van Clou te gebruiken houd je je badkamer schoon en gebruiksvriendelijk. Van Clou zijn er zeepdispensers & zeephouders verkrijgbaar.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen