Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, maandag in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, maandag in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  "Wij geloven dat de aanschaf van een badkamer een aangename ervaring moet zijn"

  Wij streven ernaar om het voldoen van een bestelling zo gemakkelijk mogelijk te maken in het gehele proces. Hierbij staat persoonlijke service, zowel voor als na de aankoop, bij ons in het vaandel. Daarnaast zorgen we ervoor dat de webshop wordt aangevuld met de nieuwste producten en vinden we het belangrijk dat je in de showroom veel inspiratie kunt opdoen door producten zelf te ervaren en te testen.

  Een actuele webshop vol informatie en inspiratie

  Badkamerxxl is één van de grootste spelers in de online sanitairbranche, met meer dan 60.000 producten in het assortiment. Met een team bestaande uit ruim 25 medewerkers zorgen we ervoor dat jouw klantreis kan beginnen met uitgebreide informatie, mooie sfeerfoto's, de mogelijkheid om samples te bestellen, veel inspiratiemateriaal en dat de bestellingen op tijd geleverd worden.

  Een actuele webshop vol informatie en inspiratie

  Kijken, voelen en beleven in een unieke showroom

  Wie bij ons over de drempel stapt, maakt écht kennis met de wondere wereld van sanitair. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je je zintuigen kunt prikkelen, om zo tot de beste keuze te kunnen komen. Daarom kun je bij ons zelf verschillende douchestralen beleven en kranen zien stromen, in de unieke werkende waterwand. Ook kun je zelf ervaren hoe een douche wc werkt; kijken hoe een badvulcombinatie het bad vult en zelfs de werking van een stoomdouche met Sunshower ontdekken.

  kijken, voelen en beleven in een unieke showroom

  Persoonlijke service, voor en na de aankoop

  Iedere klant verdient zowel voor als na de aankoop persoonlijke service. We geven je graag eerlijk, duidelijk en direct advies over een product en helpen je graag verder bij vragen voor of na de koop. Ook in de showroom staan onze professionals voor je klaar en beschikken ze over alle inhoudelijke kennis om jou goed door het aankoopproces te begeleiden. Ze helpen je graag verder met al je vragen, onduidelijkheden of twijfels. Je kunt erop vertrouwen dat je met een aangenaam en voldaan gevoel weer naar huis zult gaan.

  Persoonlijke service, voor en na de aankoop

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

  Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een eerlijke review kunnen achterlaten over onze webshop, onze service of over het product. Daarom hebben wij gekozen voor Feedback Company, Kiyoh en Trustpilot als partners voor het verzamelen van reviews. Deze partijen zorgen ervoor dat alleen klanten, die daadwerkelijk bij ons hebben gekocht, een review kunnen achterlaten.

  Logo thuiswinkel waarborg

  Verantwoord ondernemen

  Met het oog op de toekomst proberen we bij ons op kantoor zo duurzaam mogelijk te werken. Zo zijn we volledig van het gas af en wordt het pand met warmtepompen verwarmd. Daarnaast worden we door de zonnepanelen voorzien van stroom en hergebruiken we onze kartonnen dozen door middel van de kartonshredder. Uiteraard proberen we ons hier meer in te ontwikkelen en blijven we continu bezig met betere en nieuwe stappen zetten.

  Voordelige verzending
  Productenvergelijker 0
  Openen