Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis*

5354 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd

  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, maandag in huis*

  5354 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, maandag in huis

  5354 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  De voordelen van een zakelijke klantomgeving

  Offerte op maat

  Snel een offerte op maat

  Binnen de zakelijke klantomgeving vraag je binnen no time een offerte op maat aan. Geen eenheidsworst - bij elke offerte kijken we precies hoe en waar we je de beste voordelen kunnen bieden.

  Eigen contact persoon

  Eigen contactpersoon

  Je hebt altijd contact met dezelfde deskundige medewerker. Je vaste contactpersoon. Iemand die weet wat er speelt bij jouw bedrijf en direct kan inspringen op jouw behoeftes. Zo hoef je niet bij ieder nieuw contactmoment een andere medewerker bij te praten over jouw situatie.

  Levering direct bij klant

  Levering direct bij de klant

  Onze zakelijke klanten kunnen bestellingen die bedoeld zijn voor hun eigen klanten rechtstreeks bij die klanten laten leveren. Zo hoef jij niet zelf als transporteur op te treden.

  Korting op diverse merken

  Korting op diverse merken

  We bieden onze zakelijke klanten korting op diverse populaire merken. Op die manier delen we de gunstige inkoopvoorwaarden die wij bij deze merken hebben ook met jouw bedrijf.

  Aanbetaling en betaling bij levering

  Aanbetaling en betaling bij levering

  Plaats je bij ons een grote order en is de levering nog ver weg? Dan bieden we je de mogelijkheid om eerst een gedeeltelijke aanbetaling te doen. De rest betaal je dan pas als de order daadwerkelijk wordt geleverd.

  Als je een kleinere order plaatst die pas over enkele maanden wordt geleverd, bieden we je de mogelijkheid om de order te betalen op het moment dat deze wordt uitgeleverd. Zo hoef je niet maanden vooruit te betalen.

  Verschillende verlanglijsten maken

  Verschillende verlanglijsten maken

  In de zakelijke omgeving kun je meerdere verlanglijsten aanmaken. Vanuit deze lijsten kan je vervolgens heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Dit is vooral makkelijk als je bepaalde producten vaak opnieuw besteld. Zo hoef je ze niet steeds allemaal weer bij elkaar te zoeken.

  Factuur en offertes met referenties

  Facturen en offertes met referentie

  Als zakelijke klant kun je je eigen referentie laten vermelden op onze facturen en offertes zodat ze naadloos in de administratie van jouw bedrijf passen.

  Offerte delen met klanten

  Offerte delen met klanten

  Heb je van ons een offerte gekregen en wil je die op een transparante manier delen met je klant? Ook dat kan binnen de zakelijke omgeving heel eenvoudig

  Ook profiteren van al deze voordelen?

  Wil je graag klant worden van Badkamerxxl Zakelijk, of heb je een vraag?

  Neem gerust contact met ons op door te bellen met 06-12136581. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Productenvergelijker 0
  Openen