Prijs

tot

Maximale levertijd
Maat draadaansluiting (inch)

Douchekophouders & uitlaten

Douchekophouders, ook wel handdouchehouders genoemd, worden gebruikt om je handdouche aan de wand te monteren en/of de handdouche van water te voorzien. Er zijn drie type douchekophouders en uitlaten: Wandhouder zonder watertoevoer, wandhouder met watertoevoer en een losse wateruitlaat.

...

Lees meer informatie en advies over Douchekophouders & uitlaten

132 Artikelen
Filters

Advies over Douchekophouders & uitlaten

Een wandhouder zonder wateruitlaat is simpelweg alleen een wandbevestiging voor de handdouche. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt in combinatie met een badthermostaat. Je bevestigt de handdouche op de wandhouder en de doucheslang verbind je vervolgens met de badthermostaat.

Een wandhouder met wateruitlaat is de bevestiging van de handdouche, maar is ook verantwoordelijk voor de watertoevoer voor je handdouche. Dit gebruik je vaak in combinatie met een inbouw doucheset. De handdouche zet je op de houder en de doucheslang verbind je met de watertoevoer.

Er zijn merken die geen wandhouder met watertoevoer hebben. Daar wordt in dat geval vaak gebruik gemaakt van een losse wandhouder en een losse wateruitlaat. Op zoek naar een handdouchehouder voor glijstang? Dan ben je op zoek naar een los glijstuk/glijmof.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen