0
  Je winkelwagen is leeg
  Plaats uitlaat
  Met toiletzitting
  Met reservoir
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Zonder spoelrand
  Vuilafstotend
  Spoelvorm

  Staand toiletten compleet met reservoir

  Hoewel staande toiletten steeds meer het terrein verliezen van de hangende toiletten, worden staande toiletten nog steeds toegepast. Een staand toilet wordt toegepast wanneer een huidig staand toilet kapot is of toe is aan vernieuwing. Een hangtoilet wordt bij nieuwbouw en totale renovaties toegepast. Of als vervanging van een verouderd toilet. Ook als je geen groot budget hebt kan een staand toilet toch een uitkomst bieden. Een complete staande toiletinstallatie inclusief toilet, zitting en reservoir is namelijk in zijn totaliteit een stuk voordeliger dan een complete hangtoilet set met inbouwreservoir.

  Lees meer informatie en advies over Staande toiletten

  26 Artikelen
  Filters

  Advies over Staande toiletten

  Twee types staande toiletten:

  • Duoblok toiletten
  • Toiletten met een losse stortbak

  Bij een duoblok toilet vormt het toilet en reservoir één geheel en zijn ook van hetzelfde merk en materiaal gemaakt. Het reservoir wordt namelijk ook van keramiek gemaakt. Dit vormt samen een mooi en strak geheel.

  Bij een toilet met losse stortbak staat het toilet als het ware los van het reservoir. Vaak hangt het reservoir aan de wand en zit het met een aanvoerpijp aan het toilet verbonden. Het reservoir is vaak universeel toepasbaar en van een ander merk gemaakt dan het toilet. Het reservoir is meestal van kunststof.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen