Prijs

tot

Maximale levertijd
Diepte in cm

tot

Warme luchtföhn
Temperatuur douchestraal instelbaar
Luchttemperatuur instelbaar
Met verlichting

Douche toiletten

Een douche toilet is simpel gezegd een luxe combinatie van een hangtoilet en een bidet. We bieden twee verschillende varianten aan. Namelijk een losse douche wc toiletzitting die je op een bestaand toilet kan plaatsen of een compleet hangtoilet met douchefunctie.

...

Lees meer informatie en advies over Douche toiletten

6 Artikelen
Filters

Advies over Douche toiletten

Met een douchetoilet wordt je volledig met water en lucht gereinigd. Eerst komt er een waterstraal op aangename, zelf in te stellen, temperatuur. Na het water komt er een soort föhn om het weer droog te maken waardoor je zo weer klaar bent. Er zijn een aantal verschillende douche wc's op de markt, verdeeld in verschillende prijsklasses. Hoe duurder hoe luxer. Bij de luxe toiletten heb je bijvoorbeeld een afstandsbediening waar je complete wellness programma's in kunt verwerken. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende massagedouche-standen. Met een douchetoilet creëer je van je toiletruimte of badkamer een echte, hygiënische wellness ruimte.

Voordelen douche wc

  • Tedere, luchtige douchestraal op lichaamstemperatuur
  • Instelbare waterstraalsterkte
  • Oscillerende douche
  • Eenvoudig bedieningspaneel, duidelijke afstandsbediening (niet alle modellen)
  • Softclose- en softopenmechanisme in zitting en deksel
  • Gemakkelijk en eenvoudig te reinigen 

 

Om je de werking van zo'n toilet te laten zien kun je hieronder een video van de Geberit AquaClean Sela hangtoilet bekijken.

 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen