Breedte/diameter in cm

tot

Diepte in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Met handdoekhouder
Hoogte in cm

tot

Overloop

Fonteinen toilet of badkamer

Heb je er ook zo'n hekel aan om met vieze handen de toiletruimte te verlaten? Denk er dan aan om een fontein te plaatsen. Een fontein is een kleine toiletwastafel voor in de toiletruimte en heeft als functie om je handen te kunnen wassen. Er zijn veel soorten en maten fonteinen. Het is een afhankelijk van de stijl die je mooi vindt, maar ook de ruimte is belangrijk. Heb je niet veel beenruimte, maar wil je toch persé een fontein? Kies dan voor een compact fontein of een hoekfontein als die mogelijkheid er is.

...

Lees meer informatie en advies over Fonteinen

342 Artikelen
Filters

Advies over Fonteinen

Voor- en nadelen fonteinen

  • Voordeel: handig om je handen te wassen
  • Voordeel: geeft je toiletruimte een extra uitstraling
  • Nadeel: neemt ruimte in beslag die je misschien niet hebt
  • Nadeel: kan duur zijn om een extra waterleiding aan te leggen

Verschillende materialen toiletwastafels

Er zijn binnen de toiletwastafels een aantal materialen waar je uit kan kiezen. Hieronder een korte toelichting. 

Keramiek

Natuurlijk de keramische fontein. Het meest authentieke materiaal en verreweg het meest toegepast voor zowel fonteinen als standaard wastafels. Het grote voordeel van keramiek is het minimale onderhoud wat het nodig heeft. Keramiek heeft een glad oppervlak waardoor vuil en restjes snel worden afgevoerd. Daarnaast is keramiek erg krasvast.

Natuursteen

Voor een landelijke uitstraling hebben we ook natuurstenen fonteintjes van CASS en de duurdere Forzalaqua in het assortiment.

Composiet

Van de luxere merken Clou en Luca hebben we composiet fonteinen in het assortiment. Composiet fonteinen hebben een geraffineerde uitstraling. De eigenschappen van composiet maken het mogelijk om dunwandige en minimalistische fonteinen te ontwerpen. Het materiaal is glas van structuur en voelt aangenaam aan.

Extra opbergruimte creëren? Kies voor een fonteinmeubel

Geen plek voor je handdoeken of extra wc rollen? Met een fonteinmeubel heb je dankzij de kast extra opbergruimte. Ideaal om deze spullen uit het zicht te houden.

Fonteintje met handdoekhouder

Een fontein met handdoekhouder geeft een robuuste uitstraling aan je toiletruimte. En ideaal om je handdoeken op te hangen. Dankzij de handdoekhouder hoef je geen losse handdoekhaken in de wand te monteren.

Bekijk de Ink Contra fontein met handdoekhouder! 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen