Kleur profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Douche draaideuren van glas voor plaatsing in een nis

Wij hebben drie verschillende typen douchedeuren: draaideuren, schuifdeuren en pendeldeuren. Elk type met zijn eigen voor- en nadelen. Hier lichten we de draaideur voor jou uit. Draaideuren worden ook wel zwaaideuren, swingdeuren of openslaande deuren genoemd. Een draaideur draait naar buiten, van de doucheruimte af. Tegenwoordig is de draaideur de meest verkochte douchedeur ter wereld. Er bestaan zowel 1-delige als 2-delige douchedeuren. De 1-delige draaideuren komen het meest voor, wat een douchedeur is met een bevestigingsprofiel voor aan de wand.

...

Lees meer informatie en advies over Draaideur douche

192 Artikelen
Filters

Advies over Draaideur douche

1-delig of 2-delige draaideur in meerdere breedtematen

Een 2-delige douchedraaideur heeft een extra vaste wand, waarbij de deur vanaf de extra vaste wand draait. Draaideuren, vooral 1-delige, zijn erg gemakkelijk schoon te houden omdat er nauwelijks randen en naden aanwezig zijn waar vuil in gaat zitten. Een ander groot voordeel van deze deuren zijn de stelmogelijkheden in het profiel. Zo kun je de deur precies goed en recht afstellen. Draaideuren zijn er in alle maten te krijgen: 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm en 140 cm. De grotere maten uit dit rijtje zijn 2-delig, zodat je geen enorme deur hebt die je open moet doen.

Douche draaideuren van veiligheidsglas

Al onze draaideuren zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit kan 6 mm of 8 mm dik zijn. Veiligheidsglas is niet alleen sterk, het glas straalt ook luxe en duurzaamheid uit. Glas is perfect materiaal voor in een badkamer. Een heleboel van onze draaideuren hebben een speciale antikalkbehandeling ondergaan. Dit houdt in dat er op het glas coating is aangebracht wat kalk- en vuilwerend werkt. De meeste draaideuren zijn van helder glas gemaakt, wat de badkamer erg ruimtelijk maakt. Gedeeltelijk mat glas zorgt juist voor meer privacy tijdens het douchen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen