Prijs

tot

Maximale levertijd
Breedte in cm

tot

Diepte in cm

tot

Hoogte in cm

tot

Doucherekken & douchekorven

Heb je last van rondslingerende shampooflessen, douchegel of scheermesjes? Dan heb je waarschijnlijk wel behoefte aan meer opbergruimte in je doucheruimte. Dit kun je realiseren door doucherekken, ook wel douchekorven of douchemandjes genoemd, toe te passen. Hierdoor creeer je een extra 'mandje' aan de wand waar je de spullen in kunt zetten.

...

Lees meer informatie en advies over Doucherekken

101 Artikelen
Filters

Advies over Doucherekken

Naast douchrekken kan een inbouwnis ook een uitkomst zijn. Dit heeft dezelfde functie als een doucherek of douchekorf, alleen deze wordt volledig in de wand ingebouwd. Dit geeft een prachtig en ruimtelijk effect, maar heeft daardoor ook een hoger prijskaartje. Onze doucherekken die je hier vindt worden allemaal aan de wand bevestigd. Ook zijn er een aantal modellen waarbij je de douchekorf aan de glasplaat kan hangen.

Doucherekje voor in de hoek

Heb je op het rechte gedeelte van de wand geen ruimte? Dan kan een hoek douchekorf nog een ideale oplossing zijn. Hierbij bespaar je maximaal ruimte. 

Etageres in je douche of badkamer

Voor de liefhebbers die graag nog meer opbergruimte willen kunnen badkamer etageres een oplossing zijn. Etageres zijn douchekorven die meer dan één 'verdiepingen' hebben. Zie onderstaande afbeeldingen wat we hierbij bedoelen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen