Breedte/diameter douchekop in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Met douchearm
Aantal straalsoorten handdouche
Volumestroomklasse
Met watervalstraal
Met verlichting

Hoofddouches & regendouches: van budget tot design

Hoofddouches zijn grote douchekoppen waar je in combinatie met een doucheset kunt genieten van een volwaardige douche. Het wordt steeds populairder om onder grotere hoofddouches te douchen. Men denkt dan ook al snel aan een regendouche, maar het begrip regendouche betekent letterlijk dat het water als een 'zachte regen' naar beneden komt. En dat is bij onze hoofddouches het geval.

...

Lees meer informatie en advies over Hoofddouches

325 Artikelen
Filters

Advies over Hoofddouches

Ons assortiment is erg divers. Van kleine waterbesparende hoofddouches tot grote regendouches met LED verlichting en waterval stralen, er is veel mogelijk! De grootste merken in hoofddouches zijn Hotbath, Hansgrohe en Grohe.

Op zoek naar een complete oplossing met hoofddouche? Bekijk dan onze douchesets. Deze sets bestaan standaard uit een hoofddouche, handdouche en thermostaat.

Grote hoofddouche / regendouche

Ons assortiment bestaat uit een aantal grote hoofddouches/regendouches van verschillende afmetingen en vormen. Je kan kiezen uit ronde of vierkante modellen. Grote hoofddouches verbruiken meer water. Het is belangrijk om van tevoren te weten of je CV-ketel de grote waterhoeveelheid aan kan.

Hoofddouche met LED verlichting

Er zijn ook een aantal super deluxe hoofddouches met LED verlichting van Hotbath waarbij er ook nog van kleur veranderd kan worden.

Hoofddouche met watervalfunctie

Een regendouche gecombineerd met een dikke watervalstraal voor een unieke beleving.

Hoofddouche met plafond of wandbevestiging

Er zijn hoofddouches die standaard met wandarm worden voorzien, maar ook die met een plafondbuis worden uitgerust. Heb je een hoofddouche zonder bevestiging dan kun je die met een losse hoofddouche houder uitrusten. Daar kun je zelf bepalen of je de hoofddouche aan de wand of plafond bevestigd. Wij zien niet echt voor- en nadelen van plafondbevesting t.o.v. wandbevestiging. Het is persoonlijke smaak wat je mooier en handiger vindt.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen