Plaats uitlaat
Prijs

tot

Maximale levertijd
Zonder spoelrand
Vuilafstotend
Hoogte closet in cm

tot

Totale hoogte in cm

tot

Hartafstand afvoer-muur in mm

tot

Hartafstand afvoer-vloer in mm

tot

Diepte in cm

tot

Duoblok toiletten

Een duoblok toilet is een staand toilet waarbij het reservoir op de toiletpot gemonteerd wordt. Dit in tegenstelling tot toilet met losse stortbak waarbij het reservoir los van het toilet aan de wand gehangen wordt. Duoblok toiletten zijn daardoor veel strakker en vormen één geheel. Bij een duoblok toilet wordt het reservoir en toilet altijd van hetzelfde merk en serie gemaakt. Ook is het materiaal hetzelfde, wat in bijna alle gevallen keramiek is.

...

Lees meer informatie en advies over Duoblok toiletten

8 Artikelen
Filters

Advies over Duoblok toiletten

Duoblok: diepspoel of vlakspoel?

Bij het uitkiezen van je toilet heb je de keuze uit een diepspoel of vlakspoel toilet. Bij een diepspoel toilet valt de behoefte direct in het water en bij een vlakspoel toilet is er een plateau aanwezig die het in eerste instantie opvangt. Lees hier de voor- en nadelen van diepspoel en vlakspoel zijn.

Duoblok toilet aansluiting

Daarnaast is de aansluiting van belang. Gaat de afvoer de wand in? Dan heb je een PK (pijp kort) aansluiting nodig. Deze vanaf de achterkant van het toilet direct de wand in. Heb je de afvoer in de vloer? Dan heb je een AO (achter onder) aansluiting nodig. Deze gaat vanaf de achterkant met een bocht de vloer in.

Punt van aandacht: onze duoblok toiletten worden standaard zonder reservoir en zitting geleverd. Die kun je bij het product er bij bestellen. In één keer compleet? We bieden ook een aantal complete duobloksets van Blinq aan. Deze zijn vaak door de setprijs scherper geprijsd.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen