0
  Je winkelwagen is leeg
  Plaats uitlaat
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd
  Vuilafstotend

  Duoblok toiletten

  Een duoblok toilet is een staand toilet waarbij het reservoir op de toiletpot gemonteerd wordt. Dit in tegenstelling tot toilet met losse stortbak waarbij het reservoir los van het toilet aan de wand gehangen wordt. Duoblok toiletten zijn daardoor veel strakker en vormen één geheel. Bij een duoblok toilet wordt het reservoir en toilet altijd van hetzelfde merk en serie gemaakt. Ook is het materiaal hetzelfde, wat in bijna alle gevallen keramiek is.

  Lees meer informatie en advies over Duoblok toiletten

  8 Artikelen
  Filters

  Advies over Duoblok toiletten

  Duoblok: diepspoel of vlakspoel?

  Bij het uitkiezen van je toilet heb je de keuze uit een diepspoel of vlakspoel toilet. Bij een diepspoel toilet valt de behoefte direct in het water en bij een vlakspoel toilet is er een plateau aanwezig die het in eerste instantie opvangt. Lees hier de voor- en nadelen van diepspoel en vlakspoel zijn.

  Duoblok toilet aansluiting

  Daarnaast is de aansluiting van belang. Gaat de afvoer de wand in? Dan heb je een PK (pijp kort) aansluiting nodig. Deze vanaf de achterkant van het toilet direct de wand in. Heb je de afvoer in de vloer? Dan heb je een AO (achter onder) aansluiting nodig. Deze gaat vanaf de achterkant met een bocht de vloer in.

  Punt van aandacht: onze duoblok toiletten worden standaard zonder reservoir en zitting geleverd. Die kun je bij het product er bij bestellen. In één keer compleet? We bieden ook een aantal complete duobloksets van Blinq aan. Deze zijn vaak door de setprijs scherper geprijsd.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen