Breedte/diameter douchekop in cm

tot

Prijs

tot

Maximale levertijd
Volumestroomklasse
Aantal straalsoorten handdouche
Wisselen straalsoort
Met wandhouder
Met doucheslang
Meedraaiende aansluiting

Handdouches: ruim assortiment douchekoppen

In deze categorie bieden we je een ruime keuze aan douchekoppen. Daarbij is er een verschil tussen handdouches en hoofddouches. Hier zul je enkel de handdouches vinden. Op zoek naar een grotere hoofddouche? Bekijk dan de hoofddouches. Douchekoppen worden vaak in combinatie met een doucheset gebruikt om jezelf extra af te spoelen of je haar te wassen. Een douchekop wordt vaak op een glijstang met glijmof gemonteerd. Hier kun je prima onder douchen.

...

Lees meer informatie en advies over Handdouches

233 Artikelen
Filters

Advies over Handdouches

Een douchekop wordt ook vaak bij een bad gebruikt. Bij een bad heeft de handdouche ook de functie om jezelf af te spoelen, en/of je haar te wassen, of de zeepresten van je bad te spoelen. Ons assortiment bestaat uit handdouches van verschillende merken zoals Hotbath, Hansgrohe en Grohe en een aantal budgetmerken zoals Blinq en Wiesbaden. 

Vergeet bij je handdouche niet een bijbehorende doucheslang en handdouchehouder (of glijstang) te bestellen. We adviseren om zoveel mogelijk binnen hetzelfde merk te blijven om eventueel kleur- en stijlverschil te voorkomen. 

Waterbesparende douchekoppen

Je waterverbruik verminderen en daarmee geld besparen? Er zijn veel manieren om dat voor elkaar te krijgen. Eén van de manieren is een waterbesparende douchekop. Dan ben je duurzaam en milieuverantwoord bezig, maar kun je toch genieten van een heerlijke douche. Let bij het aanschaffen van je douchekop op de volumestroomklasse. De meeste douchekoppen vallen bij ons in de volumestroomklasse Z, wat de zuinigste klasse is. Een gezin besteedt jaarlijks gemiddeld meer dan € 300,- aan douchewater. Met een waterbesparende douchekop kun je dit 20% tot 25% procent verminderen.

Bekijk de waterbesparende douchekoppen. 

Douchekop met meerdere straalsoorten

Er zijn douchekoppel waar je door middel van een draaischijf van straalsoort kan wisselen. Zo kan een douchekop 1, 2, 3 of 4 straalsoorten bevatten. Bij de nieuwe Select technologie van Hansgrohe kun je door middel van een knop van straalsoort wisselen. Ook van CASS hebben we daar een uitvoering van. 

Handdouche voor de WC

Zoek je een handdouche voor in het toilet? Dan ben je waarschijnlijk opzoek naar een bidet handdouche. 

Handdouche compleet met doucheslang en houder

Op zoek naar een compleet setje inclusief doucheslang en houder. Bekijk dan onze badsets.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen