0
  Je winkelwagen is leeg
  Kleur fontein/wastafel
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd

  Wastafelbladen hout – met of zonder waskom

  Een los wastafelbal van hout is uitermate geschikt om je badkamer een unieke tijdloze uitstraling te geven. Wanneer je voor een houten wastafelblad kiest maak je je badkamer af met een stoere en natuurlijk look. Als je een houten wastafelblad hebt kun je hier ook een opzetwastafel voor kiezen om een prachtige combinatie te realiseren. Ook zijn inbouw wastafelkranen een vaak gekozen oplossing in combinatie met een houten wastafelblad en opzetwastafel om het plaatje compleet te maken.

  Lees meer informatie en advies over Wastafelbladen

  15 Artikelen
  Filters

  Advies over Wastafelbladen

  Wastafelblad op maat van hout

  BadkamerXXL levert ook wastafelbladen op maat. Kies voor een maatwerk oplossing en creëer je eigen wastafelblad op maat voor jouw badkamer. Op dit moment leveren wij alleen wastafelbladen op maat van massief eiken. In deze vee verkochte uitvoering zijn de noeste goed zichtbaar in het robuuste blad. Het wastafelblad wordt op maat geleverd naar de gewenste afmetingen inclusief ophangbeugels. Kom langs in de showroom om het eiken wastafelblad te bekijken of bekijk de onderstaande link voor impressie van het wastafelblad:

  • Wastafelblad op maat van massief eiken

  Solo of Duo eiken wastafelblad van de LoooX Wood Collection

  Standaard uit voorraad leveren wij de eiken wastafelbladen uit de uitdagende lijn van de LoooX Wood Collection. Deze wastafelbladen zijn een sfeer verhogende eyecatcher voor je badkamer en geven een elegante touch. Het massief eiken wastafelblad is geborsteld en past goed bij de RVS of mat zwarte (handdoek)beugels. Er is keuze in een Solo (enkel) blad of een Duo blad (2 bladen boven elkaar). De LoooX wastafelbladen zij eindeloos te combineren met verschillende opzetwastafels en wastafel inbouwkranen. Er zijn meerdere opties en keuzes mogelijk;

  • Verkrijgbaar in 3 lengtematen: 120 cm, 140 cm en 160 cm
  • Keuze uit RVS of mat zwarte (handdoek)beugels
  • Geschikt voor iedere opzetwastafel   

  Advies over wastafelbladen   

  Wil je advies over een wastafelblad of heb je aanvullende vragen? Wij helpen je graag! Kom langs in onze showroom en bekijk de wastafelbladen in het echt of bel ons direct: 0511-543228.

   

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen