Badkamerverwarming

Heb je er ook zo’n hekel aan dat het koud is als je uit de douche stapt? Doet jouw badkamerverwarming niet wat het zou moeten doen? De badkamerverwarming van BadkamerXXL houd je lekker warm. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze van artikelen zoals design radiatoren en vloerverwarming.

...

Lees meer informatie en advies over Verwarming

Advies over Verwarming

Verwarm je badkamer met vloerverwarming

Steeds vaker wordt er in de badkamer ook voor vloerverwarming gekozen. Dit komt omdat mensen het erg prettig vinden om tijdens het douchen of wanneer je uit een warm bad stapt niet meteen op een koude vloer te staan. Het is een mooie keuze om zonder radiatoren je badkamer te verwarmen en een lekkere warme vloer te realiseren.  De elektrische vloerverwarming wordt het meest toegepast. Je kunt ervoor kiezen om je vloerverwarming onafhankelijk te laten functioneren t.o.v. de centrale verwarming. Bekijk de elektrische vloerverwarming van BadkamerXXL:

  • Elektrische vloerverwarming

Alle soorten radiatoren voor in je badkamer

Ben je op zoek naar een passende radiator voor je badkamer? BadkamerXXL levert radiatoren in alle soorten en maten van bekende merken. Iedere radiator is afgewerkt met een speciale coating bestand tegen vocht, geschikt voor de badkamer. Of je nu op zoek bent naar een handdoekradiator of een paneelradiator, alles is mogelijk. Kies een radiator en filter op breedte en hoogte, vermogen in Watt, merk, type radiator of in welke kleur. Bekijk het volledige aanbod radiatoren:

  • Radiatoren

Ook voor alle design radiator accessoires ben je bij ons op het juiste adres. Voor alle handdoek -rekjes, -beugels-, -haken, aansluit sets en toebehoren kijk je op onderstaande pagina:

  • Radiator accessoires

Spiegelverwarming voor badkamer

Kies voor spiegelverwarming en je hebt nooit meer een beslagen spiegel! Door het toevoegen van een verwarmingselement in je spiegel kun je je altijd direct na het douchen scheren of opmaken. Ervaar de luxe van spiegelervaring en bekijk het aanbod:

  • Spiegelverwarming

Advies badkamerverwarming

Wil je advies over de juiste verwarming of radiator voor jouw badkamer of heb je aanvullende vragen? Wij helpen je graag! Kom langs in onze showroom en laat je vrijblijvend adviseren of bel ons direct: 0511-543228.

Productenvergelijker 0
Openen