Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.nl

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 3231 beoordelingen.
99% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

LMB592

20 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Vraag snel en goed beantwoord.

LMB592 beveelt ons aan
Martien
Nijmegen

20 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Groot aanbod

Verbeterpunten
Als je voor de feest dagen iets bestel en je geeft een voorkeur datum op geeft dan word die door hun veranderd hier voor eerst de kant berichten of het dan wel uit komt

Martien beveelt ons aan
Pierre
Maasmechelen

17 mei 2018

Via BadkamerXXL.be
8
Pluspunten
Levering conform afspraak. Professionele hulp en snelle beantwoording van vragen.

Verbeterpunten
Geen

Pierre beveelt ons aan
Anoniem
Almere

16 mei 2018

Via TuinXXL.nl
1
Pluspunten
Geen

Verbeterpunten
Levering veel te lang, zou binnen 5 dagen zijn. Na twee afspraken voor levering nog niet binnen, koste me wel twee dagen. Eindelijk na vier weken product geleverd.
Ondanks dit wilde ze geen korting geven, ik ben van mening dat ze de klant dan best wel ten goede mogen komen. Op internet staat ook dat ze kant en klaar zijn, uitpakken en neer zetten, maar dat klopt niet, miest ze zelf in elkaar zetten.

David meuwese
Den bisch

16 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
4
Pluspunten
Prijs kwaliteit was prima

Verbeterpunten
Levertijd werd overschreden zonder informatie vooraf. Bij nabellen werd eea geregeld voor een nieuwe leverdatum in de ochtend. Dat werd uiteindelijk middag door een fout in de communicatie

Reactie
Dit was inderdaad erg slordig en we zijn druk bezig om te zorgen dat we dit soort fouten in de toekomst kunnen voorkomen.


Anoniem

15 mei 2018

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Erg blij met onze snel geleverde tuinset

Deze klant beveelt ons aan
Danny
Nieuwleusen

15 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Danny beveelt ons aan
Anoniem

15 mei 2018

Via TuinXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Max
Eindhoven

15 mei 2018

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Goede prijs deal, duidelijk wat je bestelt, snelle levering uit voorraad

Max beveelt ons aan
Anoniem
Amsterdam

15 mei 2018

Via TuinXXL.nl
7
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Ben niet helemaal tevreden over de constructie en uitleg

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

14 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Deze klant beveelt ons aan
Jan
Gouda

14 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Heldere communicatie, beloften worden strikt nagekomen.

Jan beveelt ons aan
Joop Landman
Hoogeveen

14 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Ze maken voor 100% waar wat ze in de Website je voorspiegelen.
U kunt vol vertrouwen hier uw bestelling plaatsen en behoorlijk goedkoper dan bij de plaatselijke bouwmarkten!

Joop Landman beveelt ons aan
Mic
Limmen

13 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Zeer concurrerende prijzen;
Goede en snelle service;
Zeer snelle levering;

Verbeterpunten
Geen;

Mic beveelt ons aan
Peter
Alkmaar

13 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Mooie producten, snel geleverd, scherpe prijs.

Peter beveelt ons aan
Frans
Veendam

13 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering, keurige prijs.

Frans beveelt ons aan
Lion
Tilburg

12 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Prima snelle levering

Verbeterpunten
Retourneren moet je zelf regelen, worden niet opgehaald.

Lion beveelt ons aan
??????
???????

11 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
7

Verbeterpunten
Levering kan wat beter met het bedrijf was ik m’n douch wand van kreeg

Willem H.
Zundert

11 mei 2018

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Betreft Tuinparasols:Zeer ruime aanbod en keuze.Bij het aanbod kan men ook de voet/hoes mede bestellen.
Service is uitstekend.(In mijn geval na aankoop een gebroken
lint-zelden voorkomend).Na contact werd wel een foto gevraagd en zeer snel behandeld met bezorging een nieuwe parasol,dus prima service.Compliment!!!

Verbeterpunten
N.V.T.

Willem H. beveelt ons aan
Ed Vialle
Etten-Leur

10 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen

Ed Vialle beveelt ons aan
Anoniem

10 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Peter
Rotterdam

10 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Supersnelle levering; 's-avonds besteld, de volgende ochtend om 08.00 uur geleverd.

Verbeterpunten
Bericht over levering niet in de nacht aangeven, maar op tijden dat de koper normaal gesproken niet slaapt.

Peter beveelt ons aan
Paul
Hoofddorp

10 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering voor gunstige prijs

Paul beveelt ons aan
Bauke
Akkrum

10 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Tijdige en correcte levering

Bauke beveelt ons aan
Anoniem

10 mei 2018

Via TuinXXL.nl
8
Deze klant beveelt ons aan
Frank
Duiven

9 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding en mooie snelle levering.

Frank beveelt ons aan
Anoniem

9 mei 2018

Via TuinXXL.nl
10
Pluspunten
Alles pk

Deze klant beveelt ons aan
Rachida
Arnhem

9 mei 2018

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Ik had een de Menorca zweefparasol besteld en netjes op tijd ontvangen. Achteraf bleek de parasol niet naar behoren te werken en hiervan had ik een melding gemaakt richting Tuinxxl.nl die mijn klacht vervolgens hadden doorgezet naar de fabrikant. Vervolgens werd ik gebeld met de mededeling dat ik een nieuwe kreeg en werd gelijk een ophaal/bezorgafspraak gemaakt.

Ik ben zowel via de mail als telefonisch zeer klantvriendelijk door de medewerker geholpen. Ze hebben de klacht serieus in behandeling genomen en doorgezet. Ik ben zeer tevreden!

Rachida beveelt ons aan
S van Maanen
Vinkeveen

9 mei 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Duidelijke site, mooie producten en snelle levering!

S van Maanen beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
LMB592

20 mei 2018
9
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Vraag snel en goed beantwoord.

LMB592 beveelt ons aan
Martien
Nijmegen

20 mei 2018
8
Pluspunten
Groot aanbod

Verbeterpunten
Als je voor de feest dagen iets bestel en je geeft een voorkeur datum op geeft dan word die door hun veranderd hier voor eerst de kant berichten of het dan wel uit komt

Martien beveelt ons aan
David meuwese
Den bisch

16 mei 2018
4
Pluspunten
Prijs kwaliteit was prima

Verbeterpunten
Levertijd werd overschreden zonder informatie vooraf. Bij nabellen werd eea geregeld voor een nieuwe leverdatum in de ochtend. Dat werd uiteindelijk middag door een fout in de communicatie

Reactie
Dit was inderdaad erg slordig en we zijn druk bezig om te zorgen dat we dit soort fouten in de toekomst kunnen voorkomen.


Danny
Nieuwleusen

15 mei 2018
9
Danny beveelt ons aan
Anoniem

15 mei 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

14 mei 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Jan
Gouda

14 mei 2018
10
Pluspunten
Heldere communicatie, beloften worden strikt nagekomen.

Jan beveelt ons aan
Joop Landman
Hoogeveen

14 mei 2018
10
Pluspunten
Ze maken voor 100% waar wat ze in de Website je voorspiegelen.
U kunt vol vertrouwen hier uw bestelling plaatsen en behoorlijk goedkoper dan bij de plaatselijke bouwmarkten!

Joop Landman beveelt ons aan
Mic
Limmen

13 mei 2018
10
Pluspunten
Zeer concurrerende prijzen;
Goede en snelle service;
Zeer snelle levering;

Verbeterpunten
Geen;

Mic beveelt ons aan
Peter
Alkmaar

13 mei 2018
10
Pluspunten
Mooie producten, snel geleverd, scherpe prijs.

Peter beveelt ons aan
Frans
Veendam

13 mei 2018
10
Pluspunten
Snelle levering, keurige prijs.

Frans beveelt ons aan
Lion
Tilburg

12 mei 2018
8
Pluspunten
Prima snelle levering

Verbeterpunten
Retourneren moet je zelf regelen, worden niet opgehaald.

Lion beveelt ons aan
??????
???????

11 mei 2018
7
Pluspunten
7

Verbeterpunten
Levering kan wat beter met het bedrijf was ik m’n douch wand van kreeg

Ed Vialle
Etten-Leur

10 mei 2018
8
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen

Ed Vialle beveelt ons aan
Anoniem

10 mei 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Peter
Rotterdam

10 mei 2018
10
Pluspunten
Supersnelle levering; 's-avonds besteld, de volgende ochtend om 08.00 uur geleverd.

Verbeterpunten
Bericht over levering niet in de nacht aangeven, maar op tijden dat de koper normaal gesproken niet slaapt.

Peter beveelt ons aan
Paul
Hoofddorp

10 mei 2018
10
Pluspunten
Snelle levering voor gunstige prijs

Paul beveelt ons aan
Bauke
Akkrum

10 mei 2018
10
Pluspunten
Tijdige en correcte levering

Bauke beveelt ons aan
Frank
Duiven

9 mei 2018
8
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding en mooie snelle levering.

Frank beveelt ons aan
S van Maanen
Vinkeveen

9 mei 2018
10
Pluspunten
Duidelijke site, mooie producten en snelle levering!

S van Maanen beveelt ons aan
Anoniem

8 mei 2018
10
Pluspunten
Mooi assortiment, goede afstemming en flexibiliteit in levering.

Deze klant beveelt ons aan
Rita Peters
Nijmegen

6 mei 2018
5
Verbeterpunten
Het duurde lang, voordat we de douche set kregen en toen hij er was ontbrak de doucheslang.....
deze zullen ze naleveren, maar hoelang zal dit gaan duren. Wij hebben zelf een tijdelijke ander slang moeten kopen.

Reactie
Dit is inderdaad niet de service die u van ons kunt verwachten en helaas bent u ook niet de enige met dit probleem. We hebben er van geleerd en zijn stappen aan het zetten om te zorgen dat dit niet meer kan gebeuren. De doucheslang hebben wij afgelopen vrijdag verstuurd en staat gepland voor levering vandaag. Ik zal u de tracking link nog even toesturen.


Rita Peters beveelt ons aan
Anoniem

4 mei 2018
7
Pluspunten
Nette service en heldere communicatie

Verbeterpunten
De bezorgtijd stond tussen 11 en 13 uur. Ong. Kwart over 11 kreeg ik bericht dat de bezorger er met 30 minuten zou zijn. Vervolgens was hij er pas een uur later. Laat dat berichtje van een half uur dan lekker zitten, dan was de bezorger nl. perfect op tijd.

Deze klant beveelt ons aan
Kris
Leeuwarden

1 mei 2018
10
Pluspunten
Kwalitatieve producten. Uitstekende service!

Kris beveelt ons aan
Jolanda
Gendt

1 mei 2018
9
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering.

Verbeterpunten
Geen. Ga zo dóór.

Jolanda beveelt ons aan
Anoniem

1 mei 2018
10
Pluspunten
Product was prima levertijd oke

Deze klant beveelt ons aan
Maartje
Heemstede

30 april 2018
10
Pluspunten
Zeer goede service! De leverancier belde op mijn verzoek een half uur voordat hij arriveerde. En toen er misging met het betalingssysteem en ik het product per abuis twee keer had betaald, heeft Badkamerxxl.nl fantastisch meegewerkt om dit op te lossen. Goeie follow-up! Veel dank daarvoor!

Maartje beveelt ons aan
Peter
Helmond

29 april 2018
10
Pluspunten
Goede duidelijke website
Duidelijke informatie mbt de levering
Gunstig prijsniveau

Peter beveelt ons aan
Charlotte
Kwintsheul

26 april 2018
8
Pluspunten
Prima service, levering werd wat later maar daar werd netjes over gebeld. Retour ook goed behandeld.

Charlotte beveelt ons aan
Anoniem

26 april 2018
5
Pluspunten
Als ze nog terugkomen op vergoeding/korting ivm latere levering, houden ze zich gied aan hun afspraak.

Verbeterpunten
Leveringsdatum 2x verplaatst. Voor niks dag vrij genomen....

Reactie
Excuses dat het te vaak fout is gegaan met de levering. Dit is een punt waar we op dit moment druk mee bezig zijn om te zorgen dat dit ook vlekkeloos gaat verlopen. Uit uw bericht kan ik niet goed opmaken of we ons nu goed of niet aan de afspraak hebben gehouden. Indien dit niet goed is opgelost dan verneem ik het graag en dan zal ik mijn best doen om het alsnog goed af te ronden.


Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
F
Roosendaal

7 mei 2018
7
Pluspunten
Duidelijk in advertentie. Zeer snelle levering.

Verbeterpunten
Ik dacht dat aftap- en ontluchtventiel er ook bij zouden zitten. Blijkt niet het geval. Handiger om dit ook te vermelden, er staat wel dat installatiemateriaal inclusief is, dat zijn alleen de ophangbeugels.

F beveelt ons aan
Anoniem

6 mei 2018
10
Pluspunten
Snelle levertijd en een kortere tijdsaanduiding waar binnen de bestelling geleverd gaat worden. en dat klopte precies

Deze klant beveelt ons aan
Martin
Valkenswaard

23 april 2018
9
Pluspunten
9

Martin beveelt ons aan
Herman
Amsterdam

22 april 2018
8
Pluspunten
Tijdig en juist afgeleverd.

Herman beveelt ons aan
Jerry
Berkenwoude

30 maart 2018
8
Pluspunten
Snelle afhandeling. Netjes bezorgd

Jerry beveelt ons aan
Anoniem

20 maart 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 maart 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Tevreden klant
Hoorn

7 maart 2018
10
Pluspunten
Doen wat ze zeggen!

Tevreden klant beveelt ons aan
Jaap
Eindhoven

5 maart 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, mooie radiatoren!

Verbeterpunten
In plaats van de knelset met artikelnummer 34760 werd de Heimeier aansluit koppeling CV / koper 15mm - 3/4 euroconus met artikelnummer 147653 geleverd.

Jaap beveelt ons aan
Peter v/d H

22 februari 2018
8
Pluspunten
Netjes behandeld bij schade aan radiator, volgende dag al een andere

Peter v/d H beveelt ons aan
Jos Meulman
Soest

18 februari 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede bereikbaarheid als je eventueel vragen hebt.

Verbeterpunten
Geen

Jos Meulman beveelt ons aan
Brecht
Mechelen BE

14 februari 2018
8
Pluspunten
Goede communicatie, goede snelle levering op gevraagde dag.

Brecht beveelt ons aan
Anoniem

8 februari 2018
9
Pluspunten
Gewoon prima.

Deze klant beveelt ons aan
Jan
Ter Apel

16 januari 2018
10
Pluspunten
S'middags om vier uur besteld de volgende morgen om acht uur geleverd, dit is toch wel heel snel, nog nooit mee gemaakt !

Verbeterpunten
Zou de radiatoren iets beter verpakken voornamelijk op de hoeken. Had een kleine beschadiging op een van de hoeken.

Jan beveelt ons aan
Anoniem

5 januari 2018
8
Pluspunten
Product voldoet aan de verwachtingen.

Verbeterpunten
Track and trace sturen. Ik was niet zeker of de zending op afgesproken dag zou arriveren.

Deze klant beveelt ons aan
Megro BV
Zeewolde

2 januari 2018
10
Pluspunten
Snelle levering!!

Megro BV beveelt ons aan
Richard
Bleiswijk

28 december 2017
10
Pluspunten
Binnen 31 uur na mijn bestelling had ik de nieuwe radiator in huis. De bestelling kwam aan het begin van de verwachte levertijd binnen. Perfect!

Verbeterpunten
Geen

Richard beveelt ons aan
Anoniem

18 december 2017
8
Pluspunten
Prima levering

Deze klant beveelt ons aan
H Buskens
Landgraaf

17 december 2017
8
Pluspunten
Snelle levering ,radiator was beschadigd deze werd snel omgeruild voor een nieuwe.
Alles super geregeld.

H Buskens beveelt ons aan
Leny
Ugchelen

9 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering. Klantenservice belde zelfs na om het bezorgadres te controleren! Top.

Leny beveelt ons aan
Dominique
Groningen

3 december 2017
10
Pluspunten
Ik heb al mijn radiatoren hier besteld, ook van mijn vorige huis.
Goede service, goede kwaliteit.
Keurige bezorging en goede prijs!

Dominique beveelt ons aan
Marinus
Holten

3 december 2017
8
Pluspunten
Radiatoraansluiting was verkeerd geleverd, na 1 telefoontje s'middags om 17.00 uur werd deze supersnel nageleverd, de volgende dag s 'middags om 12.00 uur. Complimenten hiervoor.

Marinus beveelt ons aan
Willy
Gemert

30 november 2017
10
Pluspunten
Radiatoren besteld deze zijn van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs,snelle levering,snel en prima geholpen bij telf overleg over bestelde radiatoren

Verbeterpunten
Geen

Willy beveelt ons aan
Maria

27 november 2017
8
Pluspunten
Snel en goed geleverd

Maria beveelt ons aan
Radix bv
Amsterdam

20 november 2017
10
Pluspunten
Goede informatie op de site.
Goede hulp aan de telefoon
Snelle en correcte levering

Radix bv beveelt ons aan
Frans
Borne

20 november 2017
10
Pluspunten
Snelheid van levering, de volgende ochtend om 8.15 geleverd!

Verbeterpunten
Geen

Frans beveelt ons aan
Matthijs

15 november 2017
8
Pluspunten
Goede levering, goed verpakt en kwaliteitsproject

Verbeterpunten
Geen bevestigingsmateriaal bijgevoegd. Dat is wel karig voor zo een duur product.

Matthijs beveelt ons aan
R.Goossens
Lanaken Belgie

15 november 2017
9
Pluspunten
Snelle levering en een goed telefonisch contact.
Aardige en beleefde mensen die tijd voor je hebben.

Verbeterpunten
Levering in Belgie.

R.Goossens beveelt ons aan
Raoul
Kudelstaart

13 november 2017
2
Pluspunten
In het begin leek het een goed bedrijf zeker gezien de goede recensies die zijn geschreven

Verbeterpunten
Nadat er eigenlijk alles mis is gegaan wat er mis kon gaan, is er geen ruimte om hoe dan ook op deze order iets van korting te geven voor het ongemak, en ongemak hebben we gehad. Radiator zou maandags geleverd worden hiervoor speciaal vrij genomen. Hoorde ik dat er twee orders in het systeem stonden. Die van maandag was niet de juiste, maar goed ik accepteerde de hogere kosten voor een ander type. Later op de dag werdt ik gebeld de transporteur had de radiator beschadigd, dus geen radiator wel een vrije dag. Wel konden ze dinsdag leveren, duurdere type. Nog later op de dag zat er ineens 5-6 weken levertijd op. Goed order omgezet naar goedkopere type. Dinsdag zou ik een uur van te voren gebeld worden ivm werk. Toen ik gebeld werdt stond de transporteur al voor de deur. Er was hem niets bekend dat deze moest bellen van te voren. Al met al een hoop gedoe, uiteindelijk wel een radiator, maar niet zonder slag of stoot. En ook geen tegemoetkoming. Ik vind het een slechte service. Ik raad dit bedrijf niet aan

Reactie
Bij je bestellingen hebben we ondanks onze beste bedoelingen toch wat pech gehad. Door een foutje in ons systeem was maar 1 van de 2 geplaatste bestellingen doorgezet. Helaas ontstond er daarna ook nog wat verwarring doordat je aangaf dat je maar 1 bestelling had geplaatst i.p.v. de 2 bestellingen die je had ingevoerd. Uiteindelijk hebben we dit voor je recht kunnen trekken maar dit hebben we toen op dag zelf weer moeten aanpassen omdat deze radiator alsnog gewenst was. Toen uiteindelijk bleek dat deze radiator ook nog eens beschadigd was geraakt tijdens het transport schoot het al helemaal niet op. Maar om een lang verhaal kort te maken: onze excuses dat de bestelling een dag vertraging heeft opgelopen!


Anoniem
Maastricht

13 november 2017
8
Pluspunten
Behulp, correcte afhandeling van de bestelling

Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Pierre
Maasmechelen

17 mei 2018
8
Pluspunten
Levering conform afspraak. Professionele hulp en snelle beantwoording van vragen.

Verbeterpunten
Geen

Pierre beveelt ons aan
Rudi
Boutersem

26 april 2018
9
Pluspunten
Prima afspraak die ook nageleefd wordt.

Rudi beveelt ons aan
Miel
Hever

26 april 2018
10
Miel beveelt ons aan
Marc
Diepenbeek/België

17 april 2018
10
Pluspunten
Complete service. Op en top prima verpakt en snel geleverd.
Vriendelijk en snel worden je vragen beantwoord.
Wat mij betreft een aanrader!

Verbeterpunten
Eventueel (in mijn geval een glazen douchewand) op de verpakking zetten waar het profiel zit en aan welke zijde de nano coating is. Dat zou onnodig omdraaien voorkomen.

Marc beveelt ons aan
Lieve
Wannegem-Lede

13 april 2018
2
Verbeterpunten
Als telefonisch een leveringsdag wordt afgesproken, waarom levert u dan onaangekondigd op een andere dag? Bovendien geen degelijke verpakking van het materiaal (ook al stond het op een pallet).

Rene
Wellen (Belgie)

11 april 2018
10
Pluspunten
Goede service met uitstekende opvolging.. Communicatie verliep zeer vlt.

Rene beveelt ons aan
Jeroen
Langdorp

10 april 2018
10
Jeroen beveelt ons aan
Yvan
Bornem

7 april 2018
6
Pluspunten
Vlotte levering

Verbeterpunten
Verpakking niet meer orgineel. Werdt reeds eerder verstuurd. Niet leuk wanneer ik deze moet voorleggen aan klant . Jammer

Yvan beveelt ons aan
Rudy
Schoten

7 april 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede response

Verbeterpunten
Laatste documentatie op de website voor de spiegelkast ontbrak en moest aangevuld worden

Rudy beveelt ons aan
Anoniem

4 april 2018
5
Pluspunten
Goede snelle service en klachtenbehandeling

Verbeterpunten
Schandalig ondermaatse kwaliteit huismerk

Reactie
Vervelend om te vernemen dat het product niet aan uw verwachtingspatroon heeft kunnen voldoen. Maar fijn om te horen dat de afhandeling goed is verlopen.


Marianne

3 april 2018
10
Pluspunten
Zeer correct en Heel vriendelijke werknemers zowel aan de telefoon als bij de levering. De douche is prachtig en goed materiaal het mat zwart is modern en zal mijn badkamer nog mooier maken.

Verbeterpunten
Doe zo verder ik hou van de open en duidelijke communicatie pluim voor jullie

Marianne beveelt ons aan
Yoni
Riemst

3 april 2018
10
Pluspunten
Goede en professionele hulp voor artikelen die nog besteld moeten worden. Snelle levering van de goed ingepakte producten.

Yoni beveelt ons aan
Leen Willems

3 april 2018
4
Verbeterpunten
Veel te lange wachttijden, besteld in december nog niet geleverd! Weinig communicatie! Weinig tegemoetkoming.

M.v.o.
Maldegem

26 maart 2018
8
Pluspunten
Het meubel is van goeie kwaliteit alsook de kranen en waskommen. Vlotte communicatie

Verbeterpunten
Had de levering in de voormiddag gevraagd en het was in de namiddag. De spiegel sensor op de verkeerde plaats geplaatst, wat jammer is natuurlijl

M.v.o. beveelt ons aan
Maria
Reet (Rumst)

24 maart 2018
10
Pluspunten
Zeer stipte en correcte afhandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Verbeterpunten
Geen

Maria beveelt ons aan
Paul Vanweert
Neeroeteren

23 maart 2018
8
Pluspunten
Problemen bij de levering (pakket kwijt geraakt). Na telefonisch contact heeft badkamerxxl ervoor gezorgd dat ik toch nog mijn bestelling binnen relatief kort tijdsbestek heb gekregen.

Paul Vanweert beveelt ons aan
Anoniem

22 maart 2018
10
Pluspunten
Snelle levering en een goed beveiligde verpakking voor de goederen

Deze klant beveelt ons aan
Jorno
Bornem

21 maart 2018
10
Pluspunten
Super ervaren met dit bedrijf. Bestelling en betaling rap afgerond. Snelle verzending. Als je met een probleem of vraag zit reageren ze direct op je email met een duidelijke uitleg. Super! Ik bestel nog via badkamerxxxl! Bedankt! Groetjes!

Jorno beveelt ons aan
Françoise
Bruxelles

20 maart 2018
10
Françoise beveelt ons aan
Johan
Tienen

13 maart 2018
10
Pluspunten
Vlotte en correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Johan beveelt ons aan
Van Empten Marcel
3500 Hasselt

9 maart 2018
10
Pluspunten
Alles in orde,snelle levering

Van Empten Marcel beveelt ons aan
Marc
Lier

1 maart 2018
9
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Marc beveelt ons aan
Magda
Maldegem

27 februari 2018
10
Pluspunten
Stipte levering, goede nazorg

Magda beveelt ons aan
Khoa
Belgie

26 februari 2018
9
Pluspunten
Heel goed communicatie, snel levering

Khoa beveelt ons aan
Anoniem

22 februari 2018
10
Pluspunten
Alles perfect in orde!

Deze klant beveelt ons aan
Jurgen
Ham

19 februari 2018
9
Pluspunten
Levering netjes zoals gepland en deftig verpakt. Product is identiek volgens beschrijving.

Jurgen beveelt ons aan
Naudts-Moerman
België

15 februari 2018
9
Pluspunten
Heel correcte en vlugge reactie via het chatbericht.
hulp voor een bestelling in de winkelwagen aangezien het vanuit België heel moeilijk lukt alsook met de betaling. TOP vanwege de hulpdesk !
vrij vlugge levering zoals afgesproken

Verbeterpunten
Er werd in twee keren telkens één pakket voor één en dezelfde toilet op verschillende tijdstippen via transportfirma geleverd. Dit is maar al te zot voor woorden.... Kan zoiets niet samen gebeuren ?
de weergave van het bedieningspaneel is in zwart wit iets moeilijker voorstelbaar. In kleur was het uitzicht misschien iets beter herkenbaar. Pas bij het openen merkten we dat het toch misschien beter een ander kleur mocht zijn. Het kan wel via de retourbon teruggestuurd worden, mits verzendingskosten.

Naudts-Moerman beveelt ons aan
Guy kuypers
Leuven-brussel

12 februari 2018
10
Pluspunten
Website,betalingssysteem en levering super efficiënt.
Telefonische bijstand perfect.
Super service en ik ben een kritische klant.

Verbeterpunten
Misschien één detail.ik was vergeten de thermostaat te bestellen.Dit bleek niet apart te kunnen.
Na een mailtje was dit onmiddellijk opgelost.Het is dus geen kritiek ,maar als het voorzien was zou dit minder tussenkomst betekenen voor jullie personeel

Guy kuypers beveelt ons aan
Tim Gavel
SINT-AMANDSBERG (GENT)

11 februari 2018
9
Pluspunten
Ik kon het product eerder ontvangen dan oorspronkelijk weergegeven op de website na telefonisch contact.

Tim Gavel beveelt ons aan
Danny

7 februari 2018
9
Pluspunten
Een deel van de levering is door een fout in het bestel-systeem niet besteld, maar ik ben via mail en telefoon hiervan met excuses verwittigd. Top!
Deellevering inmiddels aangekomen, zeer goed verpakt!!
Nu in verwachting van de rest van de levering...

Danny beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem
Almere

16 mei 2018
1
Pluspunten
Geen

Verbeterpunten
Levering veel te lang, zou binnen 5 dagen zijn. Na twee afspraken voor levering nog niet binnen, koste me wel twee dagen. Eindelijk na vier weken product geleverd.
Ondanks dit wilde ze geen korting geven, ik ben van mening dat ze de klant dan best wel ten goede mogen komen. Op internet staat ook dat ze kant en klaar zijn, uitpakken en neer zetten, maar dat klopt niet, miest ze zelf in elkaar zetten.

Anoniem

15 mei 2018
10
Pluspunten
Erg blij met onze snel geleverde tuinset

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 mei 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Max
Eindhoven

15 mei 2018
9
Pluspunten
Goede prijs deal, duidelijk wat je bestelt, snelle levering uit voorraad

Max beveelt ons aan
Anoniem
Amsterdam

15 mei 2018
7
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Ben niet helemaal tevreden over de constructie en uitleg

Deze klant beveelt ons aan
Willem H.
Zundert

11 mei 2018
9
Pluspunten
Betreft Tuinparasols:Zeer ruime aanbod en keuze.Bij het aanbod kan men ook de voet/hoes mede bestellen.
Service is uitstekend.(In mijn geval na aankoop een gebroken
lint-zelden voorkomend).Na contact werd wel een foto gevraagd en zeer snel behandeld met bezorging een nieuwe parasol,dus prima service.Compliment!!!

Verbeterpunten
N.V.T.

Willem H. beveelt ons aan
Anoniem

10 mei 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 mei 2018
10
Pluspunten
Alles pk

Deze klant beveelt ons aan
Rachida
Arnhem

9 mei 2018
8
Pluspunten
Ik had een de Menorca zweefparasol besteld en netjes op tijd ontvangen. Achteraf bleek de parasol niet naar behoren te werken en hiervan had ik een melding gemaakt richting Tuinxxl.nl die mijn klacht vervolgens hadden doorgezet naar de fabrikant. Vervolgens werd ik gebeld met de mededeling dat ik een nieuwe kreeg en werd gelijk een ophaal/bezorgafspraak gemaakt.

Ik ben zowel via de mail als telefonisch zeer klantvriendelijk door de medewerker geholpen. Ze hebben de klacht serieus in behandeling genomen en doorgezet. Ik ben zeer tevreden!

Rachida beveelt ons aan
Karin
Ermelo

8 mei 2018
8
Pluspunten
Er was iets mis gegaan met de levering, maar na een mailtje keurig opgelost. Product lijkt prima.

Karin beveelt ons aan
Eisso
Ter Aar

8 mei 2018
10
Pluspunten
Snelle correcte levering op het aangegeven tijdstip

Eisso beveelt ons aan
G
Rotterdam

7 mei 2018
10
Pluspunten
Op tijd geleverd en kompleet

G beveelt ons aan
Anoniem

6 mei 2018
8
Pluspunten
Prima

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Bart
Heesch

6 mei 2018
10
Pluspunten
Dat ze veel eerder waren dan afgesproken dat was fijn

Verbeterpunten
Heb ik niet

Bart beveelt ons aan
PR
Bakkum

3 mei 2018
1
Pluspunten
Eerlijke feedback toen bleek dat het product niet meer op voorraad was. Keurig.

Reactie
Volgens mij verwart u ons met een andere winkel. U had een bestelling bij ons geplaatst welke wij helaas niet hebben kunnen leveren en dus hebben gecrediteerd. Het lijkt er op dat u per abuis een email heeft ontvangen voor het schrijven van een review. Mocht het verhaal toch anders zijn dan verneem ik het graag zodat ik het alsnog even kan oplossen.


PR beveelt ons aan
C.M. Roovers
Nuland

2 mei 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, correcte en snelle afhandeling bij schade

C.M. Roovers beveelt ons aan
Anoniem
Purmerend

1 mei 2018
10
Pluspunten
Had al telefonisch gemeld dat ik blij was met de snelle bezorging van mijn Wicker tafel. Het was zeer zorgvuldig verpakt. Als ik ooit weer een product zou wensen op dit gebied, zou ik hen zeker weer benaderen.
Ik ben dus zeer tevreden.

Verbeterpunten
Geen klachten.

Anoniem beveelt ons aan
Anoniem

26 april 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Mac
Vlijmen

20 april 2018
9
Mac beveelt ons aan
Ton van Beekum
Zoetermeer

4 april 2018
10
Pluspunten
Je wordt uitstekend te woord gestaan. Keurig op afgesproken dag geleverd. En klacht over de levering werd professioneel opgelost. Snelle reactie op mailen.

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten. Zo doorgaan dan hou je tevreden klanten.

Ton van Beekum beveelt ons aan
Arie
Ridderkerk

28 maart 2018
7
Pluspunten
Betaald snel aankoopbedrag terug.

Verbeterpunten
Duidelijk of duidelijker levertijd vermelden.

Arie beveelt ons aan
Anja
Keerbergen

19 maart 2018
8
Pluspunten
Goede website
Mooie collectie
Professionele en snelle opvolging bij vragen

Verbeterpunten
Transport : ipv op 8 maart werd de levering uitgevoerd op 17 maart, dat komt niet overeen met de datum die werd aangevinkt als leverdatum

Anja beveelt ons aan
Egbert
Velp

17 maart 2018
9
Pluspunten
Prima service, complimenten voor de persoonlijke en flexibel aanpak

Egbert beveelt ons aan
Anoniem

12 februari 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Marco
Ede

7 januari 2018
10
Marco beveelt ons aan
Anoniem

4 januari 2018
8
Pluspunten
Snel geleverd

Verbeterpunten
De doos was zeer beschadigd
De haard stond onderste boven in de vrachtauto

Deze klant beveelt ons aan
Wil
Schellinkhout

19 september 2017
10
Pluspunten
Correcte afhandeling van de levering van artikel dat niet voorradig was

Verbeterpunten
Even de voorraad checken voor een bevestiging wordt verstuurd.

Wil beveelt ons aan
Gaby
Margraten.

15 augustus 2017
10
Pluspunten
Snelle service. En heel tevreden over de aankoop.

Gaby beveelt ons aan
Silvia
Almere

26 juli 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Silvia beveelt ons aan
Anoniem

21 juli 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding