Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.nl

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 3509 beoordelingen.
98% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Roger
Strijen

18 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle afhandeling

Verbeterpunten
Meer artikelaccesoires vindbaar op site

Roger beveelt ons aan
Dirk
Laren nh

17 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Levering en informatie over de levering was perfect.

Verbeterpunten
Geen

Dirk beveelt ons aan
Wil
Echt

17 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Levering keurig in orde. Tijdstip van levering kwam laat door. Daarom niemand in woning aanwezig. Maar: Keurig afgehandeld door chauffeur transporteur: Hij belde en wachtte tot ik in de woning was! Service!

Verbeterpunten
Link over levering eerder toezenden

Wil beveelt ons aan
Jk
Mijdrecht

16 september 2018

Via TuinXXL.nl
9
Pluspunten
Product kon niet geleverd worden, op tijd een telefoontje gehad en binnen een paar dagen het bedrag terug op mijn rekening gehad,zo als het hoort dus niets op aan te merken.

Jk beveelt ons aan
Teresa
Delft

16 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snel en betrouwbaar

Teresa beveelt ons aan
R. Kol
Spaarndam

16 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Positief vind ik dat je de actuele voorraad ziet. Ik had eerder een kraan besteld bij een andere webshop, middels Ideal betaald en uiteindelijk dag later bericht gekregen dat de kraan niet voorradig was en dat dit 2-3 weken zou duren. Bij badkamerxxl had ik de kraan netjes de dag na bestelling! Top!

R. Kol beveelt ons aan
Arthur
Oss

14 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle levering. Prijs werd niet goed weer gegeven in de winkelwagen. Gebeld en we zijn tot een compromis gekomen. Snelle levering alleen het verkeerde product werd geleverd. Binnen 2 dagen het goede product geleverd. Wordt direct verstuurd via Groothandels. Aardig personeel. Zou zeker hier nog een keer iets bestellen.

Verbeterpunten
Juiste prijs vermelden. Wat je besteld moet dezelfde prijs hebben wat in het winkelwagen komt.

Arthur beveelt ons aan
Anoniem

13 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Vriendelijk en correct geholpen. De bestelling is volgens de afgegeven planning geleverd.

Deze klant beveelt ons aan
Pascal

13 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
- Ruime keuze
- Snelle levering
- Goed verpakt

Verbeterpunten
Levering van het product door technische unie.
Pakket was onder auto gelegd, daarna verfrommeld briefje in brievenbus gevonden.
Dit had dus verkeerd kunnen aflopen. We hadden er overheen kunnen rijden of pakket had gestolen kunnen worden.
Eigenlijk zouden ze geen zaken met dit slechte vervoersbedrijf moeten doen.
Punt zou ander 9 of 10 geweest zijn.

Pascal beveelt ons aan
Musch
Winschoten

11 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Zeer goede service, men is erg kundig weten precies wat en bij wie het te koop is. Denken mee aan mogelijke indelingen en laten dit mbv producten goed zien.
Gewoon super!!!!

Musch beveelt ons aan
G
WbD

11 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
6
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Betere tijdsindicatie bij aflevering
Controle mee te leveren accessoires

G beveelt ons aan
Marian
Laren nh

11 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Hebben mij goed telefonisch geholpen met de bestelling. Klantvriendelijk.

Marian beveelt ons aan
Marcel
Rijnsburg

10 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Snel geregeld.
Goede service

Marcel beveelt ons aan
Lukasz
Rotterdam

10 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke wensite, goede radiator gekozen zonder gedoe.

Lukasz beveelt ons aan
Huib
Amsterdam

10 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
9
Huib beveelt ons aan
Jan
Netterden

9 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Alles uitstekend verlopen.
De radiator is al in werking.

Verbeterpunten
Geen.

Jan beveelt ons aan
Petra
Leeuwarden

9 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
Badkamer xxl had het product die ik zocht direct op voorraad. Dus helemaal top.

Verbeterpunten
Echter de bezorging door de derde partij technische unie in dit geval verliep niet helemaal goed. Het is dat ik een broekzak voicemail van de bezorger met moeite kon afluisteren en daar uit kon opmaken dat het bij mijn buurvrouw was afgeleverd terwijl mijn man gewoon thuis was. En er was ook niet even briefje achtergelaten dat het bij de buren lag.

Petra beveelt ons aan
Ronald
Tilburg

9 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen.

Ronald beveelt ons aan
Anoniem

8 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goed bereikbaar en antwoorden heel snel op je mail

Deze klant beveelt ons aan
A.L.
EMST

7 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Super snelle levering tegen scherpe prijs

A.L. beveelt ons aan
Karin
Rotterdam

7 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Tijdige nette levering

Karin beveelt ons aan
Siralo
Zwolle

7 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle reactie - zowel per mail als telefoon - ook aanvullende offerte - en eveneens geen probleem met waarschijnlijk vrachtschade aan een badkamermeubel: er wordt gewoon geruild, zonder toestanden

Siralo beveelt ons aan
Anoniem

6 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
8
Deze klant beveelt ons aan
Silvester
Purmerend

6 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
2 radiatoren besteld bij ontvangst bleek dat ik de maat verkeerd had ingeschat. Vervolgens contact opgenomen met Radiator XXL. Volgende dag werd de verkeerde radiator door de vervoerde opgehaald. Nieuwe radiator wordt vandaag geleverd. Klasse!

Silvester beveelt ons aan
Guido

6 september 2018

Via BadkamerXXL.be
9
Pluspunten
Overzichtelijke site.
Correcte afhandeling.

Verbeterpunten
Mails over levering: voor België een mail van DHL en dan nog een mail van Bpost: een beetje verwarrend, maar werkt wel.

Guido beveelt ons aan
Totaal klussenbedrijf
Purmerend

5 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Totaal klussenbedrijf beveelt ons aan
A.Krause

4 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Top bedrijf met de beste personeel!
Ze hebben tijd en moeite genomen om mijn badkamers volgens mijn wensen te krijgen.
Niet vaak meegemaakt dat een bedrijf ook zo eerlijk is en letterlijk denken aan samen met mee. Ik had een budget, en om alles te kunnen krijgen in de kwaliteit die ik het wilde hebben ze zelfs voor mijn gecheckt wat was bij hun betere prijs en waar kon ik andere spullen voor betere prijs kopen. 100% vertrouwelijke bedrijf!! Ik zou het nergens zo goed, snel, en makkelijk voor elkaar krijgen. En met hulp van Anton en Henk heb ik alleen half budget uitgegeven. Bedankt jongens voor alles! En vanaf nu ben ik vaste klant van Badkamerxxl!!

Verbeterpunten
Ja! jullie moeten ook in Duitsland bedrijf openen? Hier is drama en zo bedrijf kunnen ze hier goed gebruiken

A.Krause beveelt ons aan
Anoniem
Apeldoorn

4 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Deskundig advies en nette en snelle levering,een
aanbeveling om hier te kopen,

Deze klant beveelt ons aan
Roy
Kaatsheuvel

4 september 2018

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede service

Roy beveelt ons aan
Huib
Den Haag

4 september 2018

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Prima producten. Prima prijs.

Verbeterpunten
Radiatoren kwamen van 2 verschillende leveranciers.
1 kwam de volgende weekdag conform afspraak.
2 kwam zonder nader bericht pas na 2 werkdagen.
Verwachtingen beter matchen.

Huib beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Dirk
Laren nh

17 september 2018
10
Pluspunten
Levering en informatie over de levering was perfect.

Verbeterpunten
Geen

Dirk beveelt ons aan
Teresa
Delft

16 september 2018
10
Pluspunten
Snel en betrouwbaar

Teresa beveelt ons aan
R. Kol
Spaarndam

16 september 2018
9
Pluspunten
Positief vind ik dat je de actuele voorraad ziet. Ik had eerder een kraan besteld bij een andere webshop, middels Ideal betaald en uiteindelijk dag later bericht gekregen dat de kraan niet voorradig was en dat dit 2-3 weken zou duren. Bij badkamerxxl had ik de kraan netjes de dag na bestelling! Top!

R. Kol beveelt ons aan
Arthur
Oss

14 september 2018
9
Pluspunten
Snelle levering. Prijs werd niet goed weer gegeven in de winkelwagen. Gebeld en we zijn tot een compromis gekomen. Snelle levering alleen het verkeerde product werd geleverd. Binnen 2 dagen het goede product geleverd. Wordt direct verstuurd via Groothandels. Aardig personeel. Zou zeker hier nog een keer iets bestellen.

Verbeterpunten
Juiste prijs vermelden. Wat je besteld moet dezelfde prijs hebben wat in het winkelwagen komt.

Arthur beveelt ons aan
Anoniem

13 september 2018
9
Pluspunten
Vriendelijk en correct geholpen. De bestelling is volgens de afgegeven planning geleverd.

Deze klant beveelt ons aan
Pascal

13 september 2018
7
Pluspunten
- Ruime keuze
- Snelle levering
- Goed verpakt

Verbeterpunten
Levering van het product door technische unie.
Pakket was onder auto gelegd, daarna verfrommeld briefje in brievenbus gevonden.
Dit had dus verkeerd kunnen aflopen. We hadden er overheen kunnen rijden of pakket had gestolen kunnen worden.
Eigenlijk zouden ze geen zaken met dit slechte vervoersbedrijf moeten doen.
Punt zou ander 9 of 10 geweest zijn.

Pascal beveelt ons aan
Musch
Winschoten

11 september 2018
10
Pluspunten
Zeer goede service, men is erg kundig weten precies wat en bij wie het te koop is. Denken mee aan mogelijke indelingen en laten dit mbv producten goed zien.
Gewoon super!!!!

Musch beveelt ons aan
G
WbD

11 september 2018
6
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Betere tijdsindicatie bij aflevering
Controle mee te leveren accessoires

G beveelt ons aan
Marian
Laren nh

11 september 2018
8
Pluspunten
Hebben mij goed telefonisch geholpen met de bestelling. Klantvriendelijk.

Marian beveelt ons aan
Petra
Leeuwarden

9 september 2018
7
Pluspunten
Badkamer xxl had het product die ik zocht direct op voorraad. Dus helemaal top.

Verbeterpunten
Echter de bezorging door de derde partij technische unie in dit geval verliep niet helemaal goed. Het is dat ik een broekzak voicemail van de bezorger met moeite kon afluisteren en daar uit kon opmaken dat het bij mijn buurvrouw was afgeleverd terwijl mijn man gewoon thuis was. En er was ook niet even briefje achtergelaten dat het bij de buren lag.

Petra beveelt ons aan
Ronald
Tilburg

9 september 2018
10
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen.

Ronald beveelt ons aan
Anoniem

8 september 2018
10
Pluspunten
Goed bereikbaar en antwoorden heel snel op je mail

Deze klant beveelt ons aan
A.L.
EMST

7 september 2018
10
Pluspunten
Super snelle levering tegen scherpe prijs

A.L. beveelt ons aan
Siralo
Zwolle

7 september 2018
8
Pluspunten
Snelle reactie - zowel per mail als telefoon - ook aanvullende offerte - en eveneens geen probleem met waarschijnlijk vrachtschade aan een badkamermeubel: er wordt gewoon geruild, zonder toestanden

Siralo beveelt ons aan
Anoniem

6 september 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
A.Krause

4 september 2018
10
Pluspunten
Top bedrijf met de beste personeel!
Ze hebben tijd en moeite genomen om mijn badkamers volgens mijn wensen te krijgen.
Niet vaak meegemaakt dat een bedrijf ook zo eerlijk is en letterlijk denken aan samen met mee. Ik had een budget, en om alles te kunnen krijgen in de kwaliteit die ik het wilde hebben ze zelfs voor mijn gecheckt wat was bij hun betere prijs en waar kon ik andere spullen voor betere prijs kopen. 100% vertrouwelijke bedrijf!! Ik zou het nergens zo goed, snel, en makkelijk voor elkaar krijgen. En met hulp van Anton en Henk heb ik alleen half budget uitgegeven. Bedankt jongens voor alles! En vanaf nu ben ik vaste klant van Badkamerxxl!!

Verbeterpunten
Ja! jullie moeten ook in Duitsland bedrijf openen? Hier is drama en zo bedrijf kunnen ze hier goed gebruiken

A.Krause beveelt ons aan
Anoniem
Apeldoorn

4 september 2018
10
Pluspunten
Deskundig advies en nette en snelle levering,een
aanbeveling om hier te kopen,

Deze klant beveelt ons aan
Roy
Kaatsheuvel

4 september 2018
10
Pluspunten
Goede service

Roy beveelt ons aan
S

3 september 2018
9
Pluspunten
Correct verlopen , ga zo door

S beveelt ons aan
Peter
Oisterwijk

3 september 2018
9
Peter beveelt ons aan
Paul
Hengelo

3 september 2018
8
Pluspunten
Snelle levering

Paul beveelt ons aan
Jan
Schouwen Duiveland

3 september 2018
10
Pluspunten
Snel, meedenkend, goede kwaliteit

Verbeterpunten
Geen

Jan beveelt ons aan
Anoniem
GASSELTE

2 september 2018
6
Pluspunten
Snelle levering heldere site

Verbeterpunten
Terugbelafspraken nakomen

Deze klant beveelt ons aan
Roland
Heemstede

31 augustus 2018
9
Pluspunten
Degelijke verpakking van de producten. chauffeur belde vantevoren dat hij in de buurt was

Roland beveelt ons aan
Tanya

31 augustus 2018
10
Tanya beveelt ons aan
Jodi S.
Emmeloord

30 augustus 2018
9
Pluspunten
Snelle en correcte levering.

Jodi S. beveelt ons aan
R & N
Groningen

30 augustus 2018
10
Pluspunten
Goede en vriendelijke service. Snelle en nette afhandeling!

Verbeterpunten
..

R & N beveelt ons aan
Hans
Hilversum

29 augustus 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, Concurrerende prijsstelling

Verbeterpunten
Ik heb geen verzendbevestiging met tijdsindicatie of Track & Trace ontvangen, hetgeen bij bevestiging van bestelling wel was aangegeven. Zo stond de transporteur op dag van aflevering om 07:30 u voor de deur. Je zal niet thuis zijn, wat dan??

Hans beveelt ons aan
Henri
GUTTECOVEN

29 augustus 2018
9
Pluspunten
Groot assortiment met een goede service mbt afstemming van levering

Verbeterpunten
Levertijd redelijk lang

Henri beveelt ons aan
Anoniem

29 augustus 2018
7
Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Roger
Strijen

18 september 2018
8
Pluspunten
Snelle afhandeling

Verbeterpunten
Meer artikelaccesoires vindbaar op site

Roger beveelt ons aan
Wil
Echt

17 september 2018
8
Pluspunten
Levering keurig in orde. Tijdstip van levering kwam laat door. Daarom niemand in woning aanwezig. Maar: Keurig afgehandeld door chauffeur transporteur: Hij belde en wachtte tot ik in de woning was! Service!

Verbeterpunten
Link over levering eerder toezenden

Wil beveelt ons aan
Marcel
Rijnsburg

10 september 2018
8
Pluspunten
Snel geregeld.
Goede service

Marcel beveelt ons aan
Lukasz
Rotterdam

10 september 2018
10
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke wensite, goede radiator gekozen zonder gedoe.

Lukasz beveelt ons aan
Huib
Amsterdam

10 september 2018
9
Huib beveelt ons aan
Jan
Netterden

9 september 2018
10
Pluspunten
Alles uitstekend verlopen.
De radiator is al in werking.

Verbeterpunten
Geen.

Jan beveelt ons aan
Karin
Rotterdam

7 september 2018
10
Pluspunten
Tijdige nette levering

Karin beveelt ons aan
Silvester
Purmerend

6 september 2018
10
Pluspunten
2 radiatoren besteld bij ontvangst bleek dat ik de maat verkeerd had ingeschat. Vervolgens contact opgenomen met Radiator XXL. Volgende dag werd de verkeerde radiator door de vervoerde opgehaald. Nieuwe radiator wordt vandaag geleverd. Klasse!

Silvester beveelt ons aan
Totaal klussenbedrijf
Purmerend

5 september 2018
8
Totaal klussenbedrijf beveelt ons aan
Huib
Den Haag

4 september 2018
8
Pluspunten
Prima producten. Prima prijs.

Verbeterpunten
Radiatoren kwamen van 2 verschillende leveranciers.
1 kwam de volgende weekdag conform afspraak.
2 kwam zonder nader bericht pas na 2 werkdagen.
Verwachtingen beter matchen.

Huib beveelt ons aan
Robert
Asten

30 augustus 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.

Verbeterpunten
Beschadiging op radiator. Werk ik zelf maar bij.

Robert beveelt ons aan
Anoniem

30 augustus 2018
10
Pluspunten
Snel geleverd zeer tevreden

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Kees
Oud Ade

26 augustus 2018
10
Kees beveelt ons aan
RFP Bouwservice
Zoetermeer

23 augustus 2018
6
Pluspunten
Voordelige producten en overzichtelijke site op je desktop

Verbeterpunten
Niet overzichtelijk op Android mobiel of tablet.

Daarnaast zaten er 2 deuken in de bovenrooster van radiator 300x1200 en moesten we dat weglaten voordat de klant er achter kwam. Zonde

Robert
Voorburg

21 augustus 2018
10
Pluspunten
Snel, goedkoop, overzichtelijk, kan niet beter.

Verbeterpunten
Geen

Robert beveelt ons aan
Martin

13 augustus 2018
9
Pluspunten
Snelle levering, ook voor een niet standaard maat.

Verbeterpunten
Raar dat het pakket bij de buren werd afgeleverd, terwijl ik gewoon thuis was...

Martin beveelt ons aan
Anoniem
Boechout

13 augustus 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 augustus 2018
10
Pluspunten
Breed assortiment, scherpe prijzen, prettige communicatie en extreem service gericht.

Verbeterpunten
Cross selling producten niet altijd relevant voor geselecteerde product.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

8 augustus 2018
8
Pluspunten
Groot assortiment,
Veel uit voorraad
Snelle levering

Verbeterpunten
Bezorging was netjes; bezorgmoment (ochtend/middag o.i.d.) was echter onbekend waardoor we vroeg in de ochtend werden verrrast door de deurbel. Moet in de huidige tijd toch mogelijk zijn dat klant ongeveer weet wanneer hij iets kan verwachten.

Deze klant beveelt ons aan
Paul Wansink B.v. Wieringermeer'85
Middenmeer

29 juli 2018
9
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
Het produkt moet nog geplaatst worden, maar voor alsnog ziet het er goed uit.

Verbeterpunten
Zou het niet weten.

Paul Wansink B.v. Wieringermeer'85 beveelt ons aan
Anoniem

23 juli 2018
10
Pluspunten
Goede informatie, eerlijke prijzen en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan
Maciej
Hoofddorp

19 juli 2018
10
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering

Maciej beveelt ons aan
Zemach
Laren

17 juli 2018
10
Pluspunten
Snel, eerlijk

Verbeterpunten
Geen

Zemach beveelt ons aan
Bianca De Bruijne
Philippine

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle service met mooie producten

Bianca De Bruijne beveelt ons aan
Peter
Wageningen

5 juli 2018
9
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering ook al kan het wat vertraging hebben. Prima.

Verbeterpunten
Geen

Peter beveelt ons aan
Hermien
Vorden

4 juli 2018
9
Pluspunten
Snelle service bij afhandeling vraag. Had verkeerde producten besteld en met hulp gelijk nieuwe kunnen bestellen

Verbeterpunten
Kon zelf niet dit product vinden

Hermien beveelt ons aan
Anoniem

24 juni 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Polle
Haelen

15 juni 2018
9
Pluspunten
Mooie radiator, snelle levering, complimenten voor de leverancier!!!

Verbeterpunten
Plastic aanhechtingen tussen verwarming en muur, beetje jammer...

Polle beveelt ons aan
Anoniem

12 juni 2018
8
Pluspunten
Vlot geleverd

Deze klant beveelt ons aan
Johan
Spijkenisse

7 juni 2018
10
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel, ruime keus

Johan beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Guido

6 september 2018
9
Pluspunten
Overzichtelijke site.
Correcte afhandeling.

Verbeterpunten
Mails over levering: voor België een mail van DHL en dan nog een mail van Bpost: een beetje verwarrend, maar werkt wel.

Guido beveelt ons aan
Stijn
Westerlo

29 augustus 2018
10
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, artikel zoals beschreven

Stijn beveelt ons aan
Kurt
Keerbergen - België

24 augustus 2018
9
Pluspunten
Gunstige prijzen.
Afgeleverd op de dag zoals overeengekomen.

Verbeterpunten
Geen Track&Trace van de koerierdienst

Kurt beveelt ons aan
Anoniem
Torhout

15 augustus 2018
10
Pluspunten
Correcte leveringen, goede communicatie, top internet bedrijf

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

12 augustus 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Serge
Brecht, België.

27 juli 2018
10
Pluspunten
Wij waren al enkele maanden op zoek naar een bepaald klein accessoire voor in de badkamer. Nergens te vinden. Onlangs even gezocht op Uw site en aanbod in overvloed!! 2 dagen later aan de deur geleverd en prima kwaliteit! Super service!

Verbeterpunten
Dit kan voorlopig niet verbeterd worden! Een echte aanrader.

Serge beveelt ons aan
Anoniem

10 juli 2018
10
Pluspunten
Snel en vriendelijk.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Tessenderlo

7 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte afwerking van de besteling

Deze klant beveelt ons aan
Bert
Zele

1 juli 2018
8
Pluspunten
Zeer veel keuze in deze webshop. Snelle levering.

Bert beveelt ons aan
Anoniem

25 juni 2018
6
Verbeterpunten
Foto op website is niét hetzelfde als in het écht. Wij hadden een matte kleur gezien maar we kregen een glanzende.

Ronny
Borgloon

23 juni 2018
10
Pluspunten
Stipte levering tegen konkurentiele prijzen

Ronny beveelt ons aan
Mario
Zwevezele

23 juni 2018
7
Pluspunten
Deftig en goed materiaal en alles goe uitgelegd op de site

Verbeterpunten
Levering was later dan vertelt
Kan ook de transporteur zijn fout zijn

Mario beveelt ons aan
Flor
Middelkerke / België

22 juni 2018
10
Pluspunten
Goede prijs ! Perfect volgens afspraak geleverd ! Product voldoet 100% aan de verwachting !

Flor beveelt ons aan
Dennis
Ekeren

21 juni 2018
5
Verbeterpunten
Beloofde levertermijn niet nagekomen
Beperkte uitleg bij het product

Steven
Berlare

19 juni 2018
10
Pluspunten
Alles zeer vlot verlopen!

Steven beveelt ons aan
Van Eynde
Laakdal

8 juni 2018
10
Pluspunten
Super prijzen en super snelle levering

Van Eynde beveelt ons aan
Astrid
Roeselare

4 juni 2018
10
Pluspunten
Heel duidelijke communicatie
altijd snel antwoord op mail
stipte levering en track&trace

Astrid beveelt ons aan
Johan
Poperinge

1 juni 2018
10
Pluspunten
Alles prima verlopen.

Johan beveelt ons aan
Filip
Lebbeke

1 juni 2018
8
Pluspunten
Correcte prijs, correcte betaling, correcte afhandeling.

Verbeterpunten
Verzending had 1 dag vertraging (DHL) maar is niet erg.

Filip beveelt ons aan
Fanny fleury
Zwijndrecht belgie

28 mei 2018
10
Pluspunten
Goede communicatie via mail.

Verbeterpunten
Geen leveringen splitsen. Samen leveren is handiger.

Fanny fleury beveelt ons aan
Alan
Waterloo

24 mei 2018
8
Pluspunten
Well packed. Fast and on-time delivery

Verbeterpunten
Open an account to enable delivery tracking

Pierre
Maasmechelen

17 mei 2018
8
Pluspunten
Levering conform afspraak. Professionele hulp en snelle beantwoording van vragen.

Verbeterpunten
Geen

Pierre beveelt ons aan
Rudi
Boutersem

26 april 2018
9
Pluspunten
Prima afspraak die ook nageleefd wordt.

Rudi beveelt ons aan
Miel
Hever

26 april 2018
10
Miel beveelt ons aan
Marc
Diepenbeek/België

17 april 2018
10
Pluspunten
Complete service. Op en top prima verpakt en snel geleverd.
Vriendelijk en snel worden je vragen beantwoord.
Wat mij betreft een aanrader!

Verbeterpunten
Eventueel (in mijn geval een glazen douchewand) op de verpakking zetten waar het profiel zit en aan welke zijde de nano coating is. Dat zou onnodig omdraaien voorkomen.

Marc beveelt ons aan
Lieve
Wannegem-Lede

13 april 2018
2
Verbeterpunten
Als telefonisch een leveringsdag wordt afgesproken, waarom levert u dan onaangekondigd op een andere dag? Bovendien geen degelijke verpakking van het materiaal (ook al stond het op een pallet).

Rene
Wellen (Belgie)

11 april 2018
10
Pluspunten
Goede service met uitstekende opvolging.. Communicatie verliep zeer vlt.

Rene beveelt ons aan
Jeroen
Langdorp

10 april 2018
10
Jeroen beveelt ons aan
Yvan
Bornem

7 april 2018
6
Pluspunten
Vlotte levering

Verbeterpunten
Verpakking niet meer orgineel. Werdt reeds eerder verstuurd. Niet leuk wanneer ik deze moet voorleggen aan klant . Jammer

Yvan beveelt ons aan
Rudy
Schoten

7 april 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, goede response

Verbeterpunten
Laatste documentatie op de website voor de spiegelkast ontbrak en moest aangevuld worden

Rudy beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Jk
Mijdrecht

16 september 2018
9
Pluspunten
Product kon niet geleverd worden, op tijd een telefoontje gehad en binnen een paar dagen het bedrag terug op mijn rekening gehad,zo als het hoort dus niets op aan te merken.

Jk beveelt ons aan
Wilma
Gorssel

19 augustus 2018
9
Pluspunten
De boombank werd enthousiast ontvangen. Bezorging in goed overleg prima aan huis geleverd. Het was makkelijk in elkaar te zetten en staat erg mooi in onze tuin!

Wilma beveelt ons aan
Anoniem
Den Haag

19 augustus 2018
6
Pluspunten
Uitgebreide uitleg over product met binnen en buitenmaten

Verbeterpunten
Kijk waar prijsverlaging mogelijk is tov concurrenten

Deze klant beveelt ons aan
Loes
Eindhoven

15 augustus 2018
10
Pluspunten
Goede en snelle levering

Loes beveelt ons aan
Jolanda
Montfoort

9 augustus 2018
10
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering

Jolanda beveelt ons aan
Anoniem

7 augustus 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Frans
Heemskerk

6 augustus 2018
10
Pluspunten
Snel, duidelijk, correct (bijzonder assortiment)

Frans beveelt ons aan
Lin
Zuid-Holland

1 augustus 2018
10
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen al in huis. Product is zoals omschreven. Top service!

Verbeterpunten
Ga zo door! Een tevreden klant.

Lin beveelt ons aan
Fred
Westervoort

31 juli 2018
8
Pluspunten
Parasol is heel aangekomen en redelijk snel.

Verbeterpunten
Nog scherpere prijzen hanteren

Reactie
U haalt denk ik 2 winkels door elkaar heen. Wij hebben namelijk een parasol bij geleverd. Deze is volgens mij ook netjes op de aangegeven datum geleverd.


Fred beveelt ons aan
Geert
Veenendaal

27 juli 2018
8
Pluspunten
Eerste contact met tuinxxl is goed verlopen. Snelle levering van de bestelde producten.

Geert beveelt ons aan
Koos Janssens
Veendam

17 juli 2018
8
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Koos Janssens beveelt ons aan
Janssen
Culemborg

16 juli 2018
9
Pluspunten
Keurig netjes geleverd

Verbeterpunten
Je kon kiezen welke dag je de bestelling wilt hebben maar werd pas 1 dag later geleverd als je een belofte doet moet je deze waarmaken

Janssen beveelt ons aan
Floris'Hand
Udenhout

13 juli 2018
9
Pluspunten
Uistekende service en komen de afspraken wat levering betreft perfect na. Chauffeur was zelfs bereid om op andere locatie de bestelde spullen af te leveren

Floris'Hand beveelt ons aan
Marjolein

13 juli 2018
3
Verbeterpunten
Product bleek op de afleverdatum beschadigd, geen vervangend exemplaar op voorraad. Aankoopbedrag zou teruggestort worden, maar dat gebeurde niet. Na ruim twee weken gebeld: creditering bleek niet correct afgehandeld in het systeem door medewerker. Als het goed is wordt het nu wel gestort.

Reactie
De terugbetaling was inderdaad blijven hangen maar gelukkig hebben wij dit na uw telefoontje snel kunnen rechtzetten.


Anoniem
Wassenaar

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle en correte levering en afterpay mogelijkhied

Verbeterpunten
Beschermhoes bij het product aanbieden

Deze klant beveelt ons aan
Jaap

6 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte snelle levering

Jaap beveelt ons aan
C.P.
Folsgare

5 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle levering... goed op de hoogte gehouden van levering product.

Verbeterpunten
Geen

C.P. beveelt ons aan
Jan van Bemmel
Zutphen

4 juli 2018
9
Pluspunten
Alles van bestselling tot levering wordt correct uitgevoerd.

Verbeterpunten
Geen

Jan van Bemmel beveelt ons aan
Marianne
Spijkenisse

1 juli 2018
10
Marianne beveelt ons aan
Ton

30 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer correct goede kwaliteit

Verbeterpunten
Gebruikte post bedrijf M.I.Z is niet correct in de uitvoering. Ik zou er geen gebruik van willin maken

Ton beveelt ons aan
Johan
Culemborg

21 juni 2018
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Anita
Breda

20 juni 2018
10
Anita beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018
10
Ten hove beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Anoniem
Utrecht

10 juni 2018
10
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van producten en snelle afhandeling.

Verbeterpunten
Nvt

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2018
8
Pluspunten
Vlekkeloze Afhandeling

Deze klant beveelt ons aan
Hendrik Jan
Ede

8 juni 2018
7
Pluspunten
Duidelijke website, telefonisch contact mogelijk. Tuinxxl neemt zelf contact op als levering vertraagd

Verbeterpunten
Zending werd niet op vrijdag aangeleverd, maar pas maandag aangezien de bestelling "zoek" was. Mail en sms verkeer wordt gedaan door BadkamerXXL

Hendrik Jan beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding