Review en beoordelingen over Badkamerxxl.nl

5073 klanten beoordelen ons met een 9.1

Gratis bezorging vanaf 50,-

30 dagen bedenktijd

Showroom

    Je winkelwagen is leeg

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1

    Op basis van 5073 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Sandra otten

    Dreumel

    24-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super goede service en hulp

    Ze zijn heel erg behulpzaam en zoeken alles voor je uit..en ze nemen de tijd voor je..echt een aanrader

    Deze klant beveelt ons aan

    S

    Ramdjan

    24-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Scherpe prijs, levering op tijd, direct contact en goede service!

    Douchedeur en wastafel besteld. Niet op voorraad, maar wel geleverd op de vooraf aangegeven datum. Voor informatie en service zijn ze goed te bereiken. In mijn geval was er een kleine maar zichtbare schade aan de profielen van de douchedeur. Dat hebben ze snel en perfect opgelost!

    Deze klant beveelt ons aan

    Lambert Tebbenhoff

    Roden

    24-01-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Prima kwaliteit

    Precies geleverd op de dag van afspraak en tijd. Zodar je niet de hele dag thuis zit te wachten

    Deze klant beveelt ons aan

    M

    Utrecht

    23-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Superservice

    Je ervaart past echt servicegerichtheid als er iets mis gaat met een bestelling, en hoewel wat mij betreft de winkel hier niet zoveel aan kon doen, hebben ze het perfect en sneller dan verwacht opgelost. En Martijn Helder is daarin een prachtig visitekaartje voor badkamerxxl.

    Deze klant beveelt ons aan

    Demis

    Heerhugowaard

    23-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Supersnel!!!!

    Om 1130uur s morgens een Hans grohe complete rain shower set besteld en volgende dag om 1345uur in huis!!!gewoon supersnel geleverd en voorderest een goede en duidelijke website!!!bedankt

    Deze klant beveelt ons aan

    Franka

    Deurne

    22-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Superweldigfantakolosachtig!

    Superweldigfantakolosachtig!

    Deze klant beveelt ons aan

    M.A. Knook

    Kapelle

    22-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Zondermeer goed

    Alles stipt op tijd geleverd. Een onderdeel verkeerd geleverd, maar werd in no time hersteld.

    Deze klant beveelt ons aan

    Felix

    Hulsberg

    22-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    TOP-service!!

    Klantenservice gebeld i.v.m. bestelling van een Hans Grohe Raindance douchekop 24 cm of die nog voorradig was. Heb gesproken met Wietse die vertelde mij dat hij ervoor zou zorgen dat ik die douchekop de volgende dag in mijn bezit zou hebben, als ik direct de bestelling zou plaatsen. Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag rond 12:00 uur werd tot mijn verbazing de douchekop bezorgd. Ik heb de Wietse nog gebeld die dag en heb hem persoonlijk nog mijn complimenten gegeven voor de uitstekende service. Wietse verdiend een dikke tien!! Dit maak je tegenwoordig niet meer vaak mee. CHAPEAU!!

    Deze klant beveelt ons aan

    J Smits

    Heerlen

    22-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super service, snelle levering

    Ik had een mail verzonden omdat ik nog een vraag had. Dezelfde dag antwoord. Douchebak besteld er prettig dat ik achteraf kon betalen. Deze was 2 dagen na de bestelling geleverd er super snel. Netjes een mail ontvangen wanneer ze zouden komen. Mocht ik in de toekomst nog eens iets nodig hebben zal ik het zeker weten hier bestellen. Snelle levering check aftherpay check snel antwoord check. Top top top.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jaap

    Lienden

    22-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede prijs kwaliteit verhouding

    Filter en sticks besteld voor geberit duofresch Snelle levering en duidelijk communicatie betreft levering en groot assortiment

    Deze klant beveelt ons aan

    Mario

    Zandvoort

    22-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden .

    positief

    Deze klant beveelt ons aan

    N.T. Tijmes

    Ouderkerk aan de amstel

    22-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    goed produkt

    snelle levering en goed product

    Deze klant beveelt ons aan

    K. Dehaen

    Amsterdam

    21-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    3

    Dozenschuiver zonder engagement :(

    Ik werd benaderd door een medewerker met het verzoek nog even 55 euro op een bedrag van 405 euro te willen bijbetalen. Er zat een technische fout in de berekening van de verzendkosten. Mijn keuze werd grotendeels bepaald door de prijs en mij laten opdraaien voor een interne programmeerfout (leveringskosten werden bepaald op het factuuradres ipv het leveringsadres). Aangegeven dat ik kennis heb genomen maar dat ik hoopte dat zij intern die fout wel zouden opvangen. De medewerker gaf aan dat het niet de verhoopte reactie was en dat ik ook mijn bestelling kon annuleren. Bij het afleveren was de verpakking al enigszins toegetakeld en bij het uitpakken is er transportschade zichtbaar op de hoeken van het kader van het doucheraam. De verpakking is ondermaats en de schade had makkelijk vermeden kunnen worden door hoekbeschermers te voorzien. Helaas is badkamerxxl gewoon een dozenschuiver gebleken en verleggen ook zonder enig schaamtegevoel de gemaakte fouten bij derden.

    LFC Baesjou

    Haarlem

    21-01-2021

    Radiatorxxl.nl

    9

    Prima

    De levering gebeurde heel snel, zodat ik de volgende al kon beginnen met installeren. Alles was compleet, dus geen belemmeringen. Al met al een prima product met snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    A

    Kerkrade

    20-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super

    Alles netjes geleverd. Mooie producten, goed verpakt. Levertijd kwam ook overeen, al met al , top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Jon

    Leiderdorp

    20-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel precies het juiste product geleverd tegen een redelijke prijs

    Zij wisten het juiste product overnight te leveren terwijl het in Nederland topdrukte is met bezorging aan huis in tijden van Corona. Ik vind dat een goede prestatie.

    Deze klant beveelt ons aan

    G.

    Ulft

    20-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    4

    Slecht

    Slechte levering. Komen hun toe ze ging niet naar. Volgen dag wordt 14 dagen of later.

    Sven

    Heemstede

    20-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed geholpen bij wijziging bestelling.

    Ik wilde toch de kleur van een fonteinkastje veranderen. BadkamerXXL belde hun leverancier en gelukkig was dit nog mogelijk. Ik ben goed geholpen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Johan

    Nijmegen

    19-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Mooie passende fontein kraan

    Prima kraan in kleine ruimte. makkelijk te monteren.

    Deze klant beveelt ons aan

    Rudi

    Hilversum

    19-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende afhandeling van bestelling en service.

    We hadden wat problemen met het vinden van het juiste onderdeel voor onze douchethermostaat, doch e.e.a. Is adequaat opgelost.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eva

    Overberg

    19-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    top

    duidelijk proces, snel en goed geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Gerard

    Amsterdam

    17-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    4

    Bestellen is snel maar retourneren is slecht!

    Online bestellen gaat makkelijk en snel. Goede afhandeling bij aankomst. Maar iets retourneren is ronduit slecht!!!! Het kan kan eigenlijk gewoon niet!! Alleen om die reden zou ik echt nooit meer daar bestellen omdat je letterijk met geleverde goederen blijft zitten waar je niks meer mee kan. Aan de telefoon denken ze ook totaal niet mee. Eigen verantwoordelijkheid. Tenzij je het met hele hoge eigen kosten terug stuurt. Schandalig!

    Reactie van het bedrijf

    Jammer om te horen dat u een minder goede ervaring met ons heeft. Het klopt inderdaad dat u zelf verantwoordelijk bent voor het retourneren van artikelen. De eventuele kosten die daar uit voort komen zijn ook voor eigen rekening.

    de Haas

    Alkmaar

    16-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goede service, duidelijke communicatie

    Er wordt vlot gereageerd op vragen via de mail. Het product werkt en past. Zou handiger zijn als van alle producten en foto op de website zou staan.

    Deze klant beveelt ons aan

    Steef

    Rotterdam

    15-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Afwijkende producten en slechte service

    Op de website stond een mooi wasmeubel met wastafel. Na ontvangst van product, sterk afwijkend product (andere kleur wasbak) en tevens beschadigd. Gebeld zou opgehaald worden, niemand geweest, weer gebeld zou opgehaald worden, niemand geweest en opnieuw gebeld. Moest zelf de verzendkosten maar betalen maar uit coulance wilde ze de helft wel betalen. Nee je stuurt beschadigde en onjuiste producten. Klantenservice 0 sterren Producten 0 sterren Service *** -3 sterren Uiteindelijk de fabrikant zelf gebeld en de producten kunnen nu wel terug, zonder moeite. Ga niet uit op basis van mijn feedback, maar lees de facebook recensies en google op dit bedrijf. Had ik ook moeten doen!

    Reactie van het bedrijf

    Jammer om te horen dat u een minder goede ervaring met ons heeft gehad. Ik zie dat het uiteindelijk is opgelost door een retour af te stemmen die terug is gebracht naar onze leverancier. Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn in onze reviews en daar horen ook de minder goede ervaringen bij.

    Coreline

    Westbroek

    15-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snelle levering mooi product

    Snelle levering, zeer tevreden! Verwarming prachtig.. en zwart afdekkapje!

    Deze klant beveelt ons aan

    Johan van der Gouw

    Tilburg

    15-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    prima koop

    Goed advies en duidelijke afspraken, welke keurig werden nagekomen. Prima ervaring met de shop.

    Deze klant beveelt ons aan

    Esther

    Den Helder

    14-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Top kwaliteit en service

    De bestelling zou pas in februari komen maar na een kort telefoon gesprek was alles binnen een week binnen. Mooie kranen, mengkranen en douche koppen, zeer tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Gerrit

    Middelburg

    14-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed en snel geleverd

    Ondanks de Corona toch snel en goed geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    André

    Oldenzaal

    14-01-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Super

    Radiator was volgende dag in huis. Alle aansluitingen erbij, nu lekker warm op zolder.

    Deze klant beveelt ons aan

    Kenneth

    Heerlen

    14-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prijs/kwaliteit goed en snelle service!

    Mooie douchewand die eenvoudig te plaatsen was.

    Deze klant beveelt ons aan

    Yi

    Amsterdam

    14-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super service!!!

    Gebeld en snel te woord gestaan. Erg behulpzaam. Ik heb foto’s gestuurd waarop binnen een uur is gereageerd! Bestelling volgende dag binnen. Heel tevreden!

    Deze klant beveelt ons aan

    Caty Verhagen

    Veghel

    13-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel en goed geleverd

    Bestelling kwam snel en goed binnen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Arnoud

    Badhoevedorp

    13-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Al staat de wereld op zijn kop badkamerxxl blijft top!!

    De afhandeling van mijn offerte en levering ging super snel!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Wendelien de Jongh

    'S-GRAVENHAGE

    13-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Alle verschillende artikelen efficiënt en snel geleverd!

    NOg niet kunnen zien of alles goed werkt, moet nog geïnstalleerd worden, maar heb er alle vertrouwen in dat ook dit geen probleem zal zijn. WEndelien de Jongh

    Deze klant beveelt ons aan

    Astrid

    Bergen op Zoom

    12-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima toiletcombi voor nette prijs

    Ziet er strak uit en spoelt prima. Tussen spoelbak en toiletpot zit dikke manchet, die goed afsluit maar wel wat wiebelig is. Al met al aanrader

    Deze klant beveelt ons aan

    Harrie

    Gemert

    12-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima product en snelle levering

    Gemakkelijke bestelprocedure en duidelijke handleiding bij product.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Helden

    8-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Correcte levering

    De afgesproken dag was ook de dag dat mijn artikelen door DHL zijn afgeleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Alex

    Baarn

    7-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Ik had een fout gemaakt bij bestellen en die werd onmiddellijk gecorrigeerd. De verzending ging ondanks de feestdagen zeer snel!

    Deze klant beveelt ons aan

    Hendrik

    Eeklo

    7-01-2021

    Badkamerxxl.be

    9

    Product zoals omschreven en goede service

    Het product was zoals omschreven en de beloofde leverdatum was bijna gehaald, alleen was er een foutje gebeurd bij de transporteur. Ik kreeg echter een vlotte telefonische service van Badkamer XXL en ze zorgden er voor dat het product toch nog snel bij ons is geraakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nico

    Sittard

    7-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Mooi product, goede service

    Prima materiaal, door Transportschade glasplaatje defect. Direct reactie en een nieuwe opgestuurd gekregen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Frederik

    Denderleeuw

    7-01-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Prijs kwaliteit een echte aanrader

    1 dagje later geleverd, maar dat is in de eindejaarsperiode toch een hele prestatie

    Deze klant beveelt ons aan

    Gijs

    Nunspeet

    6-01-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Het zijn de mensen die het bedrijf maken.

    Wij zijn goed begeleid en zeer goed geholpen fijne mensen ook als er iets minder goed gaat wordt het goed opgepakt en verder zeer netjes tot in de puntjes afgehandeld. Heel goed hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

    Deze klant beveelt ons aan

    Nathalie

    Haarlem

    6-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering mooie spullen

    Snelle levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Dennis

    Overdinkel

    6-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel geleverd

    De bestelde EasyDrain werd binnen 3 dagen geleverd, ondanks de drukte in de koerierswereld, ook al omdat ze gebruik maken van een transportbedrijf i.p.v. PostNL op DHL o.i.d.

    Deze klant beveelt ons aan

    Surdar

    Amsterdam

    5-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Compliment voor de snelle levering

    Ondanks de feestdagen werd de bestelling netjes en supersnel thuisbezorgd.

    Deze klant beveelt ons aan

    John

    Luyksgestel

    5-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super service

    Goede service en snelle levering, Kan het iedereen aanbevelen. Top

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Alphen aan den rijn

    5-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Zelfs rond de feestdagen snel de onderdelen voor een kapotte WC bril in huis

    Deze klant beveelt ons aan

    Gerard

    Vlissingen

    5-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend!

    De levering was perfect. Het toilet van Grohe is van mooie kwaliteit. Voor de doehetzelver goed te plaatsen. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend!

    Deze klant beveelt ons aan

    Anoniem

    DRACHTEN

    5-01-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima adres om spullen online te bestellen

    Prima onderling contact en vlotte afhandeling

    Deze klant beveelt ons aan

    Marc

    Brasschaat

    5-01-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    zeer tevreden

    Douchekranen werden stipt geleverd aan concurrentiële prijs. Zien er prachtig uit in mat zwart, kwaliteit is nog afwachten natuurlijk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen