Voor besteld, morgen in huis*

5226 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 50,-

30 dagen bedenktijd

    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5226 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5226 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5226 beoordelingen.
    96% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Ronald

    Velserbroek

    25-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    De bestelde kraan is volgens afspraak ontvangen. Alles was keurig !

    Mijn ervaring is zeer goed met Badkamerxxl.nl. Alles was keurig optijd ontvangen. Alles goed verlakt en compleet. Zeer blijf ermee.

    Paul

    Deventer

    24-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima!

    Snelle en correcte levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Stefan

    Prinsenbeek

    23-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel bezorgd en prima service

    De eerste bestelling was snel bezorgd. Bezorgbedrijf maakte wel een fout waardoor ze voor 1 doos nog een keer terug moesten komen. Bij installatie sprong een van de glazen wanden stuk. Was niet meer aan te tonen of dit een fout in het glas was of een installatiefout. Tegen kostprijs hebben ze toen een vervangende wand geleverd. Waarvoor dank!

    Deze klant beveelt ons aan

    A

    Dronten

    22-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    7

    Tof

    Tof

    Deze klant beveelt ons aan

    Wilma Budde

    Helmond

    22-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    prima service

    badkamertegels besteld, binnen drie dagen al in huis. Helaas verkeerde maat besteld, contact met badkamerxxl gehad en heel snel kunnen regelen dat de goede maat hier binnen was en verkeerde tegels werden opgehaald. Super klantvriendelijk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Alex

    Woerden

    22-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering en goede service

    Vanwege een vertraagde levering bij een andere partij, mijn doucheset bij badkamerxxl gekocht. Snel geleverd en telefonisch goed geholpen. Een aanrader, ik zou hier zo weer bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Martijn

    Groningen

    21-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    5

    Duur retourbeleid

    25€ om iets retour te sturen. Erg prijzig.

    Frans

    Nieuwehorne

    20-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Keurig en snel geleverd

    Prima

    Deze klant beveelt ons aan

    Johan

    Garderen

    19-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goeie service

    Badkamermeubel geleverd met kras op blad. Keurig omgeruild, top service!

    Deze klant beveelt ons aan

    Hanneke

    Ferwert

    16-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig snelle levering

    Kast die we wilden hebben, moest worden besteld vanwege de kleur, met een levertijd van 4 - 6 weken. Kast was er echter al na 3 weken, waardoor we de puntjes op de "i" konden zetten in onze badkamer.

    Deze klant beveelt ons aan

    Dirk Van Dinter

    Vlijmen

    13-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super goede service n echte aanrader

    Mijn thermostaat van mijn badkraan was kapot, 6 jaar oud. En ondanks dat ik hem niet bij badkamerxxl gekocht had hebben zij toch voor mij uitgezocht wat ik nodig heb. Echt een super service. Ik kan iedereen deze zaak aanrader!

    Deze klant beveelt ons aan

    Maarten

    Vught

    13-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top advies, al mijn vragen beantwoord en razendsnel geleverd

    Helemaal top; goed advies, duidelijke antwoorden op al mijn vragen incl links naar instructie filmpjes. En alles razendsnel geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Dick

    Groningen

    13-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Super

    Zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel Ruim aanbod in alles

    Deze klant beveelt ons aan

    Piet

    Landgraaf

    13-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Heel goed

    Op een geweldige manier geholpen na een verkeerde bestelling werd snel ingeruild Voorde juiste

    Deze klant beveelt ons aan

    Mathieu

    Gemert

    12-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Heel goed

    Bestelling makkelijk Levering snel en produkt goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Dennis

    Hoogvliet Rotterdam

    11-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden!

    Eerste keer dat ik een bestelling plaatste, via de zeer uitgebreide website (zeer ruim aanbod). Aangezien ik het verkeerde beslag had besteld, werd er snel telefonisch contact met mij opgenomen om de bestelling te herzien. Zeer klantvriendelijk te woord gestaan, waarbij ik rechtstreeks iemand aan de lijn kreeg die ter zake kundig was toen ik nog een keer terugbelde.

    Deze klant beveelt ons aan

    john

    montfort

    10-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    prima

    prima

    Deze klant beveelt ons aan

    Bas

    Cuijk

    10-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel en ok

    Fijne service

    Deze klant beveelt ons aan

    Kees

    Dronten

    10-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Goed product, correct en snel geleverd.

    Goed product, correct en snel geleverd, fa volgende keer weer bij Badkamerxxl.nl bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Gerard Smid

    Meeden

    10-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    6

    Jammer...

    Spiegelverwarming zoekgeraakt bij PostNL Opnieuw door badkamerXXL verzonden, doch met transportschade afgeleverd. Spiegelverwarming vanwege de tijdsdruk elders gekocht. Misschien iets beter verpakken.

    Deze klant beveelt ons aan

    Reactie van het bedrijf

    Hi Gerard, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat de spiegelverwarming zoek is geraakt bij PostNL. In de meeste gevallen ondervinden onze klanten geen problemen met de levering. Begrijpelijk dat je door tijdsdruk je spiegelverwarming elders hebt gekocht. We nemen je feedback over de levering en verpakking mee ter optimalisatie en hopen je de volgende keer terug te zien bij badkamerxxl.nl. Met vriendelijke groet, Team BadkamerXXL

    Patrick

    Veldhoven

    9-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer snel geleverd, makkelijk retour

    Op maandagochtend een thermostaat besteld voor mijn badkraan. Deze werd dezelfde avond nog geleverd. Helaas bleek ik toch de verkeerde besteld te hebben. Via de site makkelijk een retourlabel uitgeprint, teruggestuurd en binnen enkele dagen mijn geld weer retour ontvangen. Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Janny de Swart

    Leeuwarden

    9-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Heel goed. Bestelling volgende dag binnen.

    Heel tevreden

    Deze klant beveelt ons aan

    Martha

    Amsterdam

    9-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    alles goed in 1 keer

    Bestelling via internet zonder probleem en het artikel is op de afgesproken datum en tijd afgeleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Daan

    Alkmaar

    9-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Erg tevreden met service.

    Goede persoonlijke offerte gehad. 1 van de producten bleek beschadigt te zijn en deze is keurig nieuw geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hakop

    Capelle aan den IJssel

    7-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    2

    Afschuwelijk!!!!

    Heb 500€ betaald voor een Geberit wc pot! Ze maken gebruik van een kut bezorgservice genaamd GVT!!! Ben nu langer dan een week verder en heb steeds mijn WC pot niet ontvangen!!!!!! Al 2x gebeld, ja meneer sorry we hebben melding gemaakt, dit keer word het wel netjes bezorg! Hahah!!! Dus niet!!! Ik heb weer me fucking wc pot niet ontvangen!!! Heb 3x netjes aangegeven om bij de buren af te geven! Zelfs dit doen ze dus ook niet!!!!!!! Slecht!!! Heel erg slecht!!!!!!!!!! Bestel nooit meer dus wat bij jullie! Tenzij jullie gebruik gaan maken van een fatsoenlijk bezorgservice!!

    Reactie van het bedrijf

    Beste Hakop, Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt beleefd met de levering. Af en toe komt het voor dat een levering vertraagt is door het hoge volume van pakketjes en/ of wegvallen van een werkdag (koningsdag) bij de bezorgservice. Vervelend om te lezen dat het afleveren bij de buren ook niet goed is gegaan. Je wc-pot wordt vandaag alsnog bezorgd. Hopelijk ben je tevreden over de kwaliteit van dit product en kun je alsnog enigszins tevreden zijn. We nemen je feedback over de levering mee ter optimalisatie. Graag zien we je de volgende keer weer bij badkamerxxl.nl. Met vriendelijke groeten, Team BadkamerXXL

    patrick

    leiden

    7-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Telefonisch contact vooraf en snelheid van bestelling waren verrassend goed!

    De maten voor mijn nieuwe douche deur waren afwijkend, maar telefonisch contact was deskundig in het advies van een extra stijl. Met dank!

    Deze klant beveelt ons aan

    P

    Geulle

    6-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima product

    Verzending was snel alleen post.nl leverd niet zelf moeten gaan halen dagen later op pakket punt

    Deze klant beveelt ons aan

    Anne

    Buitenpost

    6-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fantastisch!

    Fonteintje voor in het toilet ontzettend snel geleverd!

    Deze klant beveelt ons aan

    Peter

    Heerhugowaard

    6-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima service

    Op de informatieve en toegankelijke website snel mijn gewenste artikel gevonden (hangtoilet). Besteld op woensdag 26 april, de dag voor koningsdag. Om begrijpelijke reden werd daarom de 24 uursservice een 48 uursservice. Levering werd dan ook keurig bevestigd voor vrijdag 28 april. Helaas ging er daarna iets mis met de verzending door de transporteur. De aflevertijd werd wel gecommuniceerd, maar niet waargemaakt. Bij nabellen bij Badkamerxxl bleek al snel dat het artikel abusievelijk door de transporteur niet in de vrachtwagen was geladen. Helaas dus geen uitlevering meer voor het weekend. Maar vervolgens werd van de zending een prioritylevering gemaakt en stond de wagen al om 8 uur maandagochtend alsnog voor de deur. Er gaat wel eens wat fout, maar keurig en snel opgelost door de combinatie Badkamerxxl en hun transporteur! Toilet hangt inmiddels!!

    Deze klant beveelt ons aan

    ria

    doenrade

    6-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    7

    goed

    alleen slechte verpakking, doos was aan de onderkant open.

    Deze klant beveelt ons aan

    Karim

    Amsterdam

    5-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    1

    Waardeloos

    Waardeloos bedrijf. Komen totaal hun afspraken niet na. 4 keer zou mijn toilet bezorgd worden. En wacht nog steeds, elke keer stomme smoesjes. Dit is voorlopig voor dit jaar het meest waardeloze bedrijf. Maar dat zijn de meeste van die sanitairshops. Aanbevelen nooit!!!!!!!!!

    Reactie van het bedrijf

    Beste Karim, Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt beleefd met de levering. Af en toe komt het voor dat een product kapot gaat tijdens het transport en dat een levering vertraagd is door het hoge volume van pakketjes en/ of wegvallen van een werkdag (koningsdag) bij de bezorgservice. In dit geval hebben we daarom een nieuw toilet opgestuurd. Hopelijk ben je tevreden over de kwaliteit van de Bewonen Nadine hangtoilet Rimless. We nemen je feedback over de levering mee ter optimalisatie. Graag zien we je de volgende keer weer bij badkamerxxl.nl. Met vriendelijke groeten, Team BadkamerXXL

    Greet

    Tiel

    5-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Helemaal top!!

    Geen wensen, topbedrijf!

    Deze klant beveelt ons aan

    Ineke Zwaan

    Blaricum

    4-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    prima

    uitstekend

    Deze klant beveelt ons aan

    JPAM

    Neer

    3-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    prima

    prima

    Deze klant beveelt ons aan

    F

    Soest

    2-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Scheerspiegel met led verlichting besteld, volgende avond geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Wendy

    Dordrecht

    1-05-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Mooie prijs en snel geleverd!

    We hebben een Grohe regendouche gekocht voor een mooie prijs. Deze zou 3 dagen later geleverd worden, maar hadden we uiteindelijk de volgende dag al in huis! Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Annemarie

    Lichtenvoorde

    30-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goede service en goed contact!

    6 maart een badkegel besteld. Deze zou 25 april bezorgd worden. Toen bleek dat het verkeerd besteld was en het opnieuw besteld moest worden. Nu hebben we het 4 mei gekregen. En de service en contact was goed!

    Deze klant beveelt ons aan

    Jort Hesselink

    Buitenpost

    29-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende service!

    Goede communicatie en betrokken medewerkers die je adviseren bij het maken van de juiste keuzes!

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan-Willem

    Radio Kootwijk

    27-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle ontvangst van het bestelde. Goede Service

    Mijn ervaring met badkamerxxl is hoopvol

    Deze klant beveelt ons aan

    Ed

    Alkmaar

    26-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed bedrijf.

    Prima artikelen geleverd, alleen met de levering ging het mis. Uiteindelijk wel alles netjes gekregen, maar heeft wel 2 weken langer geduurd, wat vervelend is als je zit te wachten.

    Deze klant beveelt ons aan

    Caryo

    Rotterdam

    26-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel geleverd

    Staaltje van tegel was zeer zorgvuldig verpakt en snel geleverd!

    Deze klant beveelt ons aan

    Bea

    Huizen

    25-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fantastisch

    Eerst alles op tijd geleverd. Nadat er een kleine beschadiging was, geen enkel probleem en tot twee keer toe meteen gratis vernieuwd. Een super service. Chapeau!

    Deze klant beveelt ons aan

    H. in het Veld

    Albergen

    24-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Veel keuze en duidelijke informatie

    Erg veel keuze met ook de bijgeschreven adviezen, top! Het maakt alles goed overzichtelijk. Moest in een sneltempo iets uitzoeken en de volgende dag al iets geleverd hebben. Een inbouwkraan met bepaalde maten, een wasfontein en alle toebehoren. Door jullie site met afbeeldingen, maten, uitleg en snelle service is me dit in rap tempo ook nog gelukt! Daarbij is het top geleverd en kon de loodgieter weer verder.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Mook en Middelaar

    22-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle en complete levering

    Product voldoet aan de verwachtingen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Monika

    Tilburg

    22-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    9

    Zeer goed

    Mooi design , comfortabel. Een klein minpuntje blijf niet goed plakken .

    Deze klant beveelt ons aan

    Jaap

    Vaals

    21-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed advies en snel geregeld

    Wij hadden voor de douchevloer een specifieke maat nodig. De klantenservice gaf ons mogelijke opties waar wij makkelijker uit konden kiezen. Daarna hebben we besloten om ook al andere badkamer benodigdheden bij badkamerxxl te bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Rinze Kats

    Surhuizum

    20-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top

    Prima service mooi op tijd bezorgd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Heshmat

    Amsterdam

    20-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    perfect

    Prijs, kwaliteit, levertijd is goed

    Deze klant beveelt ons aan

    Marlijn

    Schaap

    20-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service

    Snel en netjes geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    Tjerk

    Leeuwarden

    19-04-2022

    Badkamerxxl.nl

    7

    Ben helemaal tevreden

    Keuze gemaakt, besteld, aflevering. Alles ging gewoon goed. Kraan werkt naar behoren. Alleen nog even wennen bij het geruik.

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen