Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.nl

Klanten geven ons een 9.2


Op basis van 2929 beoordelingen.
99% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Fast montage
Middelburg

17 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Perfect en op tijd geleverd !
Geheel volgens afspraak.
Prima communicatie .

Fast montage beveelt ons aan
H Buskens
Landgraaf

17 december 2017

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering ,radiator was beschadigd deze werd snel omgeruild voor een nieuwe.
Alles super geregeld.

H Buskens beveelt ons aan
Anoniem

15 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Schnell und zuverlässig

Deze klant beveelt ons aan
Tanya
Rotterdam

15 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede feedback.
Levert volgens afspraak en hou je netjes op de hoogte.

Tanya beveelt ons aan
Anoniem

15 december 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Vlotte levering. Product volledig naar verwachting. Blij dat we dit nog konden bestellen via dit Badkamerxxl.be en dit aan een voordelige prijs t.o.v. concurrenten.

Deze klant beveelt ons aan
Sanimex Design B.V.
Heinkenszand

14 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
We werden heel vriendelijk te woord gestaan. Levering was snel en volgens afspraak!

Sanimex Design B.V. beveelt ons aan
Hans
Epe

13 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
3
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Gebrekkige informatie, waar dier ik voor verrassingen kwam te staan

Anoniem
Amsterdam

13 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
Correct bedrijf

Deze klant beveelt ons aan
Gert-Jan
Veenendaal

11 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling! Goede communicatie vanuit het bedrijf!

Gert-Jan beveelt ons aan
Thiem
Amsterdam

11 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Hele snelle levering, exact zoals getoond op de website

Verbeterpunten
Geen

Thiem beveelt ons aan
Leny
Ugchelen

9 december 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering. Klantenservice belde zelfs na om het bezorgadres te controleren! Top.

Leny beveelt ons aan
Anoniem

9 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak ook in zeer drukke tijd rond 5 december

Deze klant beveelt ons aan
Willy
Zomergem

8 december 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Zeer goed

Willy beveelt ons aan
Benno van Dijk
Amsterdam

7 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Ik heb via de mail een bestelling gedaan die ik bij het bedrijf zelf had laten leveren zodat ik het bij hun in de showroom kon bekijken zodat ik terplekke kon beslissen of ik de aankoop door liet gaan of dat het iets anders zou worden.
Om mijn beslissing goed te kunnen nemen hebben ze mij andere opties laten zien.
Op die manier ga je uiteindelijk met een goed product en een goed gevoel met je aankoop naar huis.
Klein min punt Groningen is een heel eind rijden voor een Amsterdammer

Verbeterpunten
Kom met het bedrijf lekker in de Randstad zitten

Benno van Dijk beveelt ons aan
Hans

7 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Prima klantenservice. Bejegening prettig.

Hans beveelt ons aan
Nathaly
GRONINGEN

6 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Erg behulpzaam in de winkel

Nathaly beveelt ons aan
Miranda
Groningen

6 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snelle bezorging en houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten
Geen

Miranda beveelt ons aan
Chris
Veldegem

5 december 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Chris beveelt ons aan
Els
Apeldoorn

5 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering, goede.communicatie over de zending.
Geen verzendkosten

Verbeterpunten
Geen

Els beveelt ons aan
Andrew Clark
Tervuren

5 december 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Quick and accurate. All that is needed.

Andrew Clark beveelt ons aan
Sigrid
Valkenburg aan de Geul

4 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Snelle, tijdige levering en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Hebben bij bedrijf nieuwe Grohe kraan gekocht.

Sigrid beveelt ons aan
C
Groningen

4 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Vriendelijk en efficient

C beveelt ons aan
Emma Bouterse
Aalsmeer

4 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Het bedrijf is klantvriendelijk
Denken mee over je bestelling
Reageren snel op je vraag
Helpen je mee de beste keus te maken

Hele goede service als er iets niet goed is

BadkamerXXL krijgt daarom van mij een dikke 10

Emma Bouterse beveelt ons aan
Dominique
Groningen

3 december 2017

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Ik heb al mijn radiatoren hier besteld, ook van mijn vorige huis.
Goede service, goede kwaliteit.
Keurige bezorging en goede prijs!

Dominique beveelt ons aan
Marinus
Holten

3 december 2017

Via RadiatorXXL.nl
8
Pluspunten
Radiatoraansluiting was verkeerd geleverd, na 1 telefoontje s'middags om 17.00 uur werd deze supersnel nageleverd, de volgende dag s 'middags om 12.00 uur. Complimenten hiervoor.

Marinus beveelt ons aan
W de waele
Zuiddorpe

3 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Alles was prima geregeld en ontvangen

W de waele beveelt ons aan
Archidee
België

3 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit.
Vlot bereikbaar in geval van problemen.
Bij ons was er een Toilet gebroken tijdens transport.
Na documentatie werd er onmiddelijk een nieuwe opgestuurd.... top!

Archidee beveelt ons aan
Anouk Buys
Kasteelstraat 29 9308 Hofstade België

1 december 2017

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt .

Anouk Buys beveelt ons aan
Anoniem

1 december 2017

Via BadkamerXXL.be
9
Deze klant beveelt ons aan
Sports Health B.V.
Groningen

1 december 2017

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle services en meedenken

Sports Health B.V. beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Fast montage
Middelburg

17 december 2017
10
Pluspunten
Perfect en op tijd geleverd !
Geheel volgens afspraak.
Prima communicatie .

Fast montage beveelt ons aan
Anoniem

15 december 2017
10
Pluspunten
Schnell und zuverlässig

Deze klant beveelt ons aan
Tanya
Rotterdam

15 december 2017
10
Pluspunten
Goede feedback.
Levert volgens afspraak en hou je netjes op de hoogte.

Tanya beveelt ons aan
Sanimex Design B.V.
Heinkenszand

14 december 2017
10
Pluspunten
We werden heel vriendelijk te woord gestaan. Levering was snel en volgens afspraak!

Sanimex Design B.V. beveelt ons aan
Hans
Epe

13 december 2017
3
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Gebrekkige informatie, waar dier ik voor verrassingen kwam te staan

Anoniem
Amsterdam

13 december 2017
7
Pluspunten
Correct bedrijf

Deze klant beveelt ons aan
Gert-Jan
Veenendaal

11 december 2017
9
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling! Goede communicatie vanuit het bedrijf!

Gert-Jan beveelt ons aan
Thiem
Amsterdam

11 december 2017
10
Pluspunten
Hele snelle levering, exact zoals getoond op de website

Verbeterpunten
Geen

Thiem beveelt ons aan
Anoniem

9 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak ook in zeer drukke tijd rond 5 december

Deze klant beveelt ons aan
Benno van Dijk
Amsterdam

7 december 2017
8
Pluspunten
Ik heb via de mail een bestelling gedaan die ik bij het bedrijf zelf had laten leveren zodat ik het bij hun in de showroom kon bekijken zodat ik terplekke kon beslissen of ik de aankoop door liet gaan of dat het iets anders zou worden.
Om mijn beslissing goed te kunnen nemen hebben ze mij andere opties laten zien.
Op die manier ga je uiteindelijk met een goed product en een goed gevoel met je aankoop naar huis.
Klein min punt Groningen is een heel eind rijden voor een Amsterdammer

Verbeterpunten
Kom met het bedrijf lekker in de Randstad zitten

Benno van Dijk beveelt ons aan
Hans

7 december 2017
10
Pluspunten
Prima klantenservice. Bejegening prettig.

Hans beveelt ons aan
Nathaly
GRONINGEN

6 december 2017
9
Pluspunten
Erg behulpzaam in de winkel

Nathaly beveelt ons aan
Miranda
Groningen

6 december 2017
9
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snelle bezorging en houdt zich aan de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten
Geen

Miranda beveelt ons aan
Els
Apeldoorn

5 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering, goede.communicatie over de zending.
Geen verzendkosten

Verbeterpunten
Geen

Els beveelt ons aan
Sigrid
Valkenburg aan de Geul

4 december 2017
9
Pluspunten
Snelle, tijdige levering en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Hebben bij bedrijf nieuwe Grohe kraan gekocht.

Sigrid beveelt ons aan
C
Groningen

4 december 2017
10
Pluspunten
Vriendelijk en efficient

C beveelt ons aan
Emma Bouterse
Aalsmeer

4 december 2017
10
Pluspunten
Het bedrijf is klantvriendelijk
Denken mee over je bestelling
Reageren snel op je vraag
Helpen je mee de beste keus te maken

Hele goede service als er iets niet goed is

BadkamerXXL krijgt daarom van mij een dikke 10

Emma Bouterse beveelt ons aan
W de waele
Zuiddorpe

3 december 2017
8
Pluspunten
Alles was prima geregeld en ontvangen

W de waele beveelt ons aan
Archidee
België

3 december 2017
10
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit.
Vlot bereikbaar in geval van problemen.
Bij ons was er een Toilet gebroken tijdens transport.
Na documentatie werd er onmiddelijk een nieuwe opgestuurd.... top!

Archidee beveelt ons aan
Sports Health B.V.
Groningen

1 december 2017
10
Pluspunten
Snelle services en meedenken

Sports Health B.V. beveelt ons aan
Jasper
Ridderkerk

1 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering , goede product.

Jasper beveelt ons aan
Laurien
Groningen

30 november 2017
10
Pluspunten
Snelle (re)actie, vriendelijk, behulpzaam, eerlijk!

Verbeterpunten
Geen minpunten of verbeterpunten te bedenken.

Laurien beveelt ons aan
Jan
SITTARD

29 november 2017
5
Verbeterpunten
Het bezorgen tot aan de voordeur zelf naar 4 hoog moeten brengen glazen wand van 53 kilogram met veel moeite naar boven gekregen zelfs lift is aanwezig dit telt voor leverandcier

Jan beveelt ons aan
Loes
Rotterdam

29 november 2017
8
Pluspunten
Veel aanbod. Snelle levering

Verbeterpunten
Mogelijkheid om (kleine items) bij een PostNL kunt af te leveren zodat de klant niet gehele dag huis hoeft te zijn

Loes beveelt ons aan
Yvonne
Ankeveen

28 november 2017
10
Pluspunten
Vriendelijk en correct bedrijf.
Scheelde best bedrag met de winkel en was kritisch met het bestellen op internet.
Maar is perfect verlopen.

Yvonne

Yvonne beveelt ons aan
Anoniem
Utrecht

27 november 2017
8
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Goed advies, neemt de tijd om zaken uit te leggen. Sympathiek.

Deze klant beveelt ons aan
J.

27 november 2017
10
Pluspunten
Hele goede service en coulante opstelling i.v.m. prijs

J. beveelt ons aan
Roos
Bodegraven

27 november 2017
9
Pluspunten
Het bedrijf komt afspraken na!

Roos beveelt ons aan
Anoniem

27 november 2017
8
Deze klant beveelt ons aan
Kees de Vries
Westervelde

26 november 2017
10
Pluspunten
Duidelijkheid over de levering, daarna snel voor de juiste bezorging gezorgd, super

Kees de Vries beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
H Buskens
Landgraaf

17 december 2017
8
Pluspunten
Snelle levering ,radiator was beschadigd deze werd snel omgeruild voor een nieuwe.
Alles super geregeld.

H Buskens beveelt ons aan
Leny
Ugchelen

9 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering. Klantenservice belde zelfs na om het bezorgadres te controleren! Top.

Leny beveelt ons aan
Dominique
Groningen

3 december 2017
10
Pluspunten
Ik heb al mijn radiatoren hier besteld, ook van mijn vorige huis.
Goede service, goede kwaliteit.
Keurige bezorging en goede prijs!

Dominique beveelt ons aan
Marinus
Holten

3 december 2017
8
Pluspunten
Radiatoraansluiting was verkeerd geleverd, na 1 telefoontje s'middags om 17.00 uur werd deze supersnel nageleverd, de volgende dag s 'middags om 12.00 uur. Complimenten hiervoor.

Marinus beveelt ons aan
Willy
Gemert

30 november 2017
10
Pluspunten
Radiatoren besteld deze zijn van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs,snelle levering,snel en prima geholpen bij telf overleg over bestelde radiatoren

Verbeterpunten
Geen

Willy beveelt ons aan
Maria

27 november 2017
8
Pluspunten
Snel en goed geleverd

Maria beveelt ons aan
Radix bv
Amsterdam

20 november 2017
10
Pluspunten
Goede informatie op de site.
Goede hulp aan de telefoon
Snelle en correcte levering

Radix bv beveelt ons aan
Frans
Borne

20 november 2017
10
Pluspunten
Snelheid van levering, de volgende ochtend om 8.15 geleverd!

Verbeterpunten
Geen

Frans beveelt ons aan
Matthijs

15 november 2017
8
Pluspunten
Goede levering, goed verpakt en kwaliteitsproject

Verbeterpunten
Geen bevestigingsmateriaal bijgevoegd. Dat is wel karig voor zo een duur product.

Matthijs beveelt ons aan
R.Goossens
Lanaken Belgie

15 november 2017
9
Pluspunten
Snelle levering en een goed telefonisch contact.
Aardige en beleefde mensen die tijd voor je hebben.

Verbeterpunten
Levering in Belgie.

R.Goossens beveelt ons aan
Raoul
Kudelstaart

13 november 2017
2
Pluspunten
In het begin leek het een goed bedrijf zeker gezien de goede recensies die zijn geschreven

Verbeterpunten
Nadat er eigenlijk alles mis is gegaan wat er mis kon gaan, is er geen ruimte om hoe dan ook op deze order iets van korting te geven voor het ongemak, en ongemak hebben we gehad. Radiator zou maandags geleverd worden hiervoor speciaal vrij genomen. Hoorde ik dat er twee orders in het systeem stonden. Die van maandag was niet de juiste, maar goed ik accepteerde de hogere kosten voor een ander type. Later op de dag werdt ik gebeld de transporteur had de radiator beschadigd, dus geen radiator wel een vrije dag. Wel konden ze dinsdag leveren, duurdere type. Nog later op de dag zat er ineens 5-6 weken levertijd op. Goed order omgezet naar goedkopere type. Dinsdag zou ik een uur van te voren gebeld worden ivm werk. Toen ik gebeld werdt stond de transporteur al voor de deur. Er was hem niets bekend dat deze moest bellen van te voren. Al met al een hoop gedoe, uiteindelijk wel een radiator, maar niet zonder slag of stoot. En ook geen tegemoetkoming. Ik vind het een slechte service. Ik raad dit bedrijf niet aan

Reactie
Bij je bestellingen hebben we ondanks onze beste bedoelingen toch wat pech gehad. Door een foutje in ons systeem was maar 1 van de 2 geplaatste bestellingen doorgezet. Helaas ontstond er daarna ook nog wat verwarring doordat je aangaf dat je maar 1 bestelling had geplaatst i.p.v. de 2 bestellingen die je had ingevoerd. Uiteindelijk hebben we dit voor je recht kunnen trekken maar dit hebben we toen op dag zelf weer moeten aanpassen omdat deze radiator alsnog gewenst was. Toen uiteindelijk bleek dat deze radiator ook nog eens beschadigd was geraakt tijdens het transport schoot het al helemaal niet op. Maar om een lang verhaal kort te maken: onze excuses dat de bestelling een dag vertraging heeft opgelopen!


Anoniem
Maastricht

13 november 2017
8
Pluspunten
Behulp, correcte afhandeling van de bestelling

Deze klant beveelt ons aan
G. de Jonge
Roosendaal

13 november 2017
10
Pluspunten
Goede prijs, betrouwbaar en lossen eventuele issues op.

G. de Jonge beveelt ons aan
Rob
Haarlem

12 november 2017
9
Pluspunten
Snelle levering. Prima product.

Verbeterpunten
Geen

Rob beveelt ons aan
Anoniem

12 november 2017
8
Pluspunten
Overzichtelijke site. Correcte levering

Deze klant beveelt ons aan
Peter Kingma

8 november 2017
10
Pluspunten
Snelle levering en goede site

Peter Kingma beveelt ons aan
Anoniem

7 november 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Wieteke
Arnhem

5 november 2017
10
Pluspunten
Gemakkelijk bestelproces
Vriendelijke en direct reagerende klantenservice
Snelle bezorging, alles net verpakt
Goed product

Wieteke beveelt ons aan
Anoniem

5 november 2017
8
Pluspunten
Duidelijke site en daarna een prima levering.

Deze klant beveelt ons aan
Alex
Spaubeek

5 november 2017
10
Pluspunten
Super

Verbeterpunten
Geen

Alex beveelt ons aan
Anoniem

4 november 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Bennie
Kloosterzande

1 november 2017
10
Pluspunten
Goede communicatie zowel via mail als telefoon, mijn vragen vooraf over mijn te bestellen materialen werden duidelijk beantwoord. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen!

Bennie beveelt ons aan
Willem
Almere

30 oktober 2017
10
Pluspunten
Binnen 1 dag geleverd,prima.

Willem beveelt ons aan
Ruud
Ewijk

30 oktober 2017
9
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.

Verbeterpunten
Geen

Ruud beveelt ons aan
Ben
Utrecht

30 oktober 2017
10
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten

Ben beveelt ons aan
René

25 oktober 2017
9
Pluspunten
Duidelijke site. Goede prijs en bij de levering heeft de chauffeur gebeld en is blijven wachten tot we thuis waren

Verbeterpunten
Na de bestelling is er geen contact meer geweest waardoor er even twijfel ontstond over de uiteindelijke levering

René beveelt ons aan
Christian
Boxmeer

25 oktober 2017
10
Pluspunten
Mooi assortiment voor scherpe prijzen. Goede service, telkens weer.

Christian beveelt ons aan
Anoniem

21 oktober 2017
7
Deze klant beveelt ons aan
Ruben kok
Leiderdorp

12 oktober 2017
8
Ruben kok beveelt ons aan
Ron's Montage Service
Zoetermeer

11 oktober 2017
10
Pluspunten
Perfect

Verbeterpunten
Geen

Ron's Montage Service beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

15 december 2017
10
Pluspunten
Vlotte levering. Product volledig naar verwachting. Blij dat we dit nog konden bestellen via dit Badkamerxxl.be en dit aan een voordelige prijs t.o.v. concurrenten.

Deze klant beveelt ons aan
Willy
Zomergem

8 december 2017
10
Pluspunten
Zeer goed

Willy beveelt ons aan
Chris
Veldegem

5 december 2017
10
Chris beveelt ons aan
Andrew Clark
Tervuren

5 december 2017
10
Pluspunten
Quick and accurate. All that is needed.

Andrew Clark beveelt ons aan
Anouk Buys
Kasteelstraat 29 9308 Hofstade België

1 december 2017
10
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt .

Anouk Buys beveelt ons aan
Anoniem

1 december 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

26 november 2017
10
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website. Correcte en vlotte afhandeling van de bestelling.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

24 november 2017
10
Pluspunten
Persoonlijke communicatie.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

20 november 2017
9
Pluspunten
Goede prijzen, vlotte afhandeling

Verbeterpunten
Levering met PostNL verloopt niet volgens aangegeven levertermijn

Deze klant beveelt ons aan
Alain de vylder
Lokeren

17 november 2017
10
Alain de vylder beveelt ons aan
Rony
Oost vlaanderen

16 november 2017
9
Rony beveelt ons aan
Anoniem

14 november 2017
8
Deze klant beveelt ons aan
Angélique Waleffe
Tongeren

12 november 2017
2
Verbeterpunten
Als je op de belgische site de aankoop doet moet ook de retour in België kunnen. Ik heb een retour gedaan omdat het wasbakje rechts moest zijn en ik had links besteld. Je moet al 9€ verzending betalen en om het terug te sturen 50€ omdat het naar Nederland moest. Heb gebeld en dat was enkel het retouradres. En dan voor het nieuwe terug terug 9€. Het eerste was ook lichtbeschadigd.

Reactie
Indien een bestelling beschadigd geleverd is dan zal deze kosteloos worden omgeruild. Ik vermoed dat dit niet gemeld is bij ons maar dit kun je altijd nog even telefonisch of per email doen en dan zullen wij dit netjes afhandelen. Wij maken er geen geheim van dat wij een Nederlands bedrijf zijn. Dit staat ook zo overal vermeld. Dat eventuele retouren dan ook naar Nederland verstuurd moeten worden is hier dan ook het gevolg van.

Als je even contact met onze klantenservice opneemt i.v.m. de beschadiging dan zullen wij dit netjes afhandelen.

Met vriendelijke groet,

Anton van Rooij
Badkamerxxl.be


Louis
Lommel

11 november 2017
8
Pluspunten
Prima service en goede accurate levering

Verbeterpunten
Niets op of aan te merken, ga zo door

Louis beveelt ons aan
Gerrit van Hoek
2560 Kessel

4 november 2017
10
Pluspunten
De levering is goed verlopen

Verbeterpunten
-----

Gerrit van Hoek beveelt ons aan
Guillaume Meyssen
Tongeren, België

2 november 2017
9
Pluspunten
Snelle service. Onmiddellijke en correcte reactie bij omwisselen. Tevreden van gekocht product, beantwoordt aan verwachtingen.

Guillaume Meyssen beveelt ons aan
Anoniem

30 oktober 2017
9
Pluspunten
Levering op gevraagde datum, goederen prima ingepakt, geen schade

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

30 oktober 2017
10
Pluspunten
Top

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Nikki
Dendermonde

27 oktober 2017
9
Pluspunten
Snel, correct, goede prijs/kwaliteit

Verbeterpunten
Geen

Nikki beveelt ons aan
Paul
Duffel

25 oktober 2017
8
Pluspunten
Veel keuze, correcte snelle afhandeling.

Paul beveelt ons aan
Wouter
Kalken

25 oktober 2017
6
Pluspunten
-Ik heb op aanvraag meteen de technische tekening gekregen van het product
-Track & Trace maakt het mogelijk je bestelling te volgen
-Sterke prijs
-Product goed verpakt

Verbeterpunten
-Bij bestelling kreeg ik melding dat ik het pakket de volgende dag zou ontvangen maar ik ontving het pas een dag later (niet dat dit echt een probleem vormt)
-Toen het pakket werd afgeleverd werd er niet aangebeld maar werd het gewoon op de brievenbus gezet zonder meer, waardoor ik het zelf moest ontdekken dat het aangekomen was + ik kreeg melding via track & trace dat ik afgetekend zou hebben voor het pakket maar ik heb nooit een koerier gezien.

Wouter beveelt ons aan
Anoniem

24 oktober 2017
7
Deze klant beveelt ons aan
Hugo

24 oktober 2017
9
Pluspunten
Alles zeer correct verlopen.Top firma.

Hugo beveelt ons aan
Keno
Bornem

24 oktober 2017
10
Pluspunten
Goede service, snelle verzending , correcte afhandeling

Keno beveelt ons aan
Anoniem

16 oktober 2017
6
Pluspunten
Ik ken het bed?ijf niet.

Verbeterpunten
Ze hebben het pakket achter gelaten zonder hantekening want het was een dag te laat daarom waren we niet thuis.

Deze klant beveelt ons aan
C.R.
Gent

16 oktober 2017
9
Pluspunten
- Goede prijs voor kwalitatieve producten
- Snelle levering
- Tevens levering op een welbepaalde dag mogelijk

Verbeterpunten
Levertijd preziezer aanduiden in mail (in tijdzone van bvb 2 of zelfs 3 uur)

C.R. beveelt ons aan
Guido
Waregem belgie

13 oktober 2017
10
Pluspunten
Ik ga niet in detail treden.
Maar wat een service!!!
Zeer correct contact en oplossen van zelfs een klein probleempje.Ik dacht niet dat zo een service nog bestond.

Guido beveelt ons aan
Jan
De Klinge

4 oktober 2017
8
Pluspunten
UItgebreid produktenassortiment.
Zeer goede klantenservice. Je mails worden direct beantwoord op een klantgerichte manier.
In geval van problemen wordt op een contructieve manier gezocht naar een werkbare oplossing.
Persoonlijk ben ik eer tevreden over mijn aankoop en de afhandeling ervan.

Verbeterpunten
De verzending en aflevering van de pakketten kan beter.
De aangekondigde levertermijn is niet gewaarborgd.

Jan beveelt ons aan
Jill van nieuwenhove
Merchtem

3 oktober 2017
10
Pluspunten
Zeer snelle levering! Bedankt!

Jill van nieuwenhove beveelt ons aan
Geert
Meerhout

2 oktober 2017
8
Pluspunten
Uitgebreid gamma
correcte prijzen
snelle en juiste levering

Verbeterpunten
Productkennis bij medewerkers verbeteren

Geert beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wil
Schellinkhout

19 september 2017
10
Pluspunten
Correcte afhandeling van de levering van artikel dat niet voorradig was

Verbeterpunten
Even de voorraad checken voor een bevestiging wordt verstuurd.

Wil beveelt ons aan
Gaby
Margraten.

15 augustus 2017
10
Pluspunten
Snelle service. En heel tevreden over de aankoop.

Gaby beveelt ons aan
Silvia
Almere

26 juli 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Silvia beveelt ons aan
Anoniem

21 juli 2017
10
Deze klant beveelt ons aan
Rob
Alkmaar

17 juli 2017
10
Pluspunten
Vlotte levering en prima product

Rob beveelt ons aan
Marie-Therese
Wilrijk

12 juli 2017
9
Marie-Therese beveelt ons aan
Ron
PURMEREND

2 juli 2017
8
Pluspunten
Goed persoonlijk contact bij telefoongesprek

Verbeterpunten
Reactie op e mail duurde te lang

Ron beveelt ons aan
Anoniem
Apeldoorn

28 juni 2017
10
Pluspunten
Heb hier niets aan toe te voegen, alles perfect geregel

Deze klant beveelt ons aan
Yvonne
Vlaardingen

22 juni 2017
9
Pluspunten
Na ontvangst van onze eerste ligbed vorige week hebben we meteen een tweede ligbed besteld welke vandaag is binnengekomen. Zijn zeer tevreden over de kwaliteit en ook over de snelle levering. Ook willen we nog even de vlotte telefonische service complimenteren. Kortom, alles top.

Verbeterpunten
Geen

Yvonne beveelt ons aan
Anoniem

22 juni 2017
9
Deze klant beveelt ons aan
Eva
Wemeldinge

21 juni 2017
10
Pluspunten
Snelle levering
goed verpakt
helder over status bestelling

Eva beveelt ons aan
Irma
Standdaarbuiten

19 juni 2017
8
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Had een Wicker ligbed met taupe kussen, maar vind het kussen erg bruin. Wat ik zeer jammer vind.
Had erg graag een taupe kleur gehad.

Irma beveelt ons aan
Rensen
Twello

17 juni 2017
8
Rensen beveelt ons aan
Anoniem
Buitenpost

13 juni 2017
10
Pluspunten
Het ligbed was op voorraad en werd super snel geleverd! We konden er in het weekend direct van genieten. Goede service, echte aanrader!

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
J. De Jong

13 juni 2017
8
Pluspunten
Netjes verpakt verzonden. Prachtige parasol. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Verbeterpunten
Levering duurde 4 dagen, maar dit was bij het bestellen wel direct aangegeven. Had wat sneller gemogen.

J. De Jong beveelt ons aan
Anoniem

11 juni 2017
10
Pluspunten
Goede en snelle services

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

9 juni 2017
10
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Wouter Bos
Heerhugowaard

8 juni 2017
10
Pluspunten
Goede producten en uitstekende informatie over de levering

Verbeterpunten
Meer artikelen op voorraad houden, zodat de levertijden korter zijn.

Wouter Bos beveelt ons aan
Gerard
Heerhugowaard

7 juni 2017
10
Verbeterpunten
Geen

Gerard beveelt ons aan
Anoniem

7 juni 2017
10
Pluspunten
Supersnelle levering

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Petra
Veldhoven

27 mei 2017
10
Pluspunten
Een 10.

Verbeterpunten
Geen

Petra beveelt ons aan
Mo
Vroomshoop

26 mei 2017
6
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Wel alles mee leveren, miste 1 boutje. Verder was alles in orde.

Reactie
Goed om te horen dat je tevreden bent met de levering en het product! Onze excuses dat er een boutje miste. Hopelijk kon je alsnog de tuinhaard goed in elkaar zetten. Mocht je nog tegen problemen aanlopen, laat het ons weten. Dan kunnen we tot een oplossing komen.


Mo beveelt ons aan
Lia
GOUDA

25 mei 2017
9
Pluspunten
Snelle levering, erg goede service, vriendelijke mensen, denken mee met klant

Verbeterpunten
Geen

Lia beveelt ons aan
Carla
Leiden

13 mei 2017
10
Pluspunten
Snelle levering

Carla beveelt ons aan
Barry
Soest

11 mei 2017
8
Pluspunten
Goede prijsstelling en heldere communicatie.
Veel betaalmogelijkheden waaronder Afterpay.

Verbeterpunten
Track&Trace code aanleveren bij versturen.

Barry beveelt ons aan
Gert
Amstelveen

2 mei 2017
5
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Verbeter de controle over de levering (er werd op zaterdag geleverd terwijl van te voren was afgesproken om op maandag te leveren). Controleer beter de te leveren onderdelen (er waren verkeerde onderdelen geleverd)

Reactie
Bedankt voor je feedback Gert,

Mijn excuses dat het pakket 2 dagen eerder is geleverd dan gepland. Wij maken gebruik van PostNL en daarbij kunnen we niet aangeven of het zaterdag of maandag komt. Beide keren zijn we genoodzaakt om de pakketten vrijdag bij PostNL aan te bieden. Bij PostNL is het per regio zeer verschillend of het wel of niet zaterdag geleverd wordt. Je kreeg de avond voor levering wel een Track & Trace link zodat je wel wist dat de bezorger onderweg was.

Wat betreft de onderdelen. Daar heb je helemaal gelijk in, maar we kunnen helaas niet alle dozen gaan controleren op elk onderdeeltje. Binnen een aantal werkdagen heb je gelukkig wel de juiste onderdelen ontvangen om je bestelling compleet te maken.

Daniël Bennik
Bewonen


P.J van Ingen
Hoensbroek

1 mei 2017
9
Pluspunten
Perfecte en snelle levering doen wat ze beloven

P.J van Ingen beveelt ons aan
Lia
Almere

1 mei 2017
10
Pluspunten
Parasol besteld/bezorgd zonder stok!
Maar super snel en vriendelijk opgelost. Twee dagen later de ontbrekende stok thuis. Dank jullie wel!
En bovendien heel aantrekkelijke prijzen!

Lia beveelt ons aan
Will
Oosterbeek

28 april 2017
10
Pluspunten
Super tevreden over het bedrijf en de parasol

Verbeterpunten
Geen punten gevonden

Will beveelt ons aan
Wendy van Ooijen
Schiedam

22 april 2017
6
Pluspunten
Snelle levering.

Verbeterpunten
Geleverde goederen niet compleet.

Wendy van Ooijen beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding