Review en beoordelingen over Badkamerxxl.nl

Certificaat


Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4710 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Karen

Lokeren

14-07-2020

Badkamerxxl.be

9

Alles correct verlopen

De levering was 1 dag later dan voorzien. Het artikel was zeer stevig ingepakt.

Deze klant beveelt ons aan

Ernst Pijpers

GELDROP

13-07-2020

Badkamerxxl.nl

7

goed product

goed produkt

Deze klant beveelt ons aan

GSM

Duiven

12-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Zeer positief

Ook bij een kleine bestelling, zeer goede service

Deze klant beveelt ons aan

wilfried

nieuwpoort

10-07-2020

Badkamerxxl.be

10

prima service en naverkoop

Was een tweede keer dat ik een wisselstuk nodig had. Eerste maal was een breuk door mijn schuld, tweede keer een versleten rubber onderaan een douchedeur. Dit werd zonder probleem in garantie vervangen(2j oud). telkens art nr doorgegeven en een paar dagen later al reactie dat het stuk geleverd kon worden. Is zeker een aan te bevelen firma.

Deze klant beveelt ons aan

Luc

Beerse - België

10-07-2020

Badkamerxxl.be

9

Alles vlot verlopen.

Vlotte levering, concurrentiële prijszetting en top materialen. Ik ben een tevreden klant. Proficiat Badkamer XXL.

Deze klant beveelt ons aan

Kim

Apeldoorn

10-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Tevreden

NVT

Deze klant beveelt ons aan

John

Heemskerk

9-07-2020

Badkamerxxl.nl

8

Snelle levering op geplande datum

Prima en snelle service. Radiator is op de geplande datum geleverd en uitstekend verpakt. Behalve de verpakking in karton was daar overheen ook een folie gewikkeld. Kans op transsportschade is hiermee tot een minimum beperkt.

Deze klant beveelt ons aan

Silvain

Tilburg

9-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snelle Levering en beste prijs

Snel geleverd conform afspraak, duidelijke webshop. Beste prijs voor dit artikel op internet.

Deze klant beveelt ons aan

Gijs

Katwijk

9-07-2020

Badkamerxxl.nl

8

Gewoon goed

Besteld, op tijd geleverd, had nog een vraag en werd gelijk geholpen

Deze klant beveelt ons aan

Esmée

Groningen

8-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top

Super service, snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Harivola Loic RABEHAJA

Amsterdam

8-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Client satisfaction: First!

I ordered a sink and did not know it would be delivered in two packages. I received the first package on time, but the second one went missing. I called them, we figured out that it was an issue with the carrier and they straight away helped me get my order in check. I got it 2 days later which was totally fine!

Deze klant beveelt ons aan

Michiel

Eindhoven

8-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

beste prijs, snel geleverd

beste prijs, snel geleverd, wat wil je nog meer?

Deze klant beveelt ons aan

Judie

Groningen

7-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Zeer tevreden!

Ik heb het volledige sanitair voor mijn nieuwe woning bij Badkamerxxl.nl besteld en ben hier zeer tevreden over. Van het opstellen van de offerte tot het afleveren van de spullen, in elke fase werd er goed meegedacht en was er in overleg veel mogelijk. Ook was de communicatie snel en helder. Zeker een aanrader, bedankt voor alles!

Deze klant beveelt ons aan

Dennis

Tilburg

7-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Topservice

Martijn Helder van badkamerxxl heeft mij per mail aan alles geholpen wat ik nodig had. Speciale wensen en artikelen die niet op de website staan, zijn speciaal opgevraagd en worden geleverd! Niets is te veel gevraagd! Bedankt!

Deze klant beveelt ons aan

David

Katwijk

7-07-2020

Badkamerxxl.nl

6

Levering snel, retourzending erg traag.

Bestelproces eenvoudig en vlot. Jammer dat goederen door diverse leveranciers met verschillende transporteurs geleverd worden. Zo moet je dus thuis blijven op meerdere momenten. Uiteindelijk goederen snel geleverd. Echter het verwerken van mijn retour duurt bijzonder lang.

Deze klant beveelt ons aan

Kimberly

Oudenaarde

7-07-2020

Badkamerxxl.be

10

Vlotte levering, product in perfecte staat. Zeer tevreden!!

Zeer tevreden!!

Deze klant beveelt ons aan

Anita

Heythuysen

6-07-2020

Badkamerxxl.nl

7

redelijk

Bij de levering was alles goed tot we het fonteintje uipakte en er potloodstrepen opzaten. Gelukkig hebben we deze eraf kunnen halen. dit was even jammer.

Deze klant beveelt ons aan

Thomas

Utrecht

6-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Vertrouwen op een winkel die het snapt

Via badkamerxxl heb ik meerdere grote bestellingen geplaatst voor een totale badkamer renovatie. Elke keer was de prijs de laagste en de levertijd het kortst. Super snel zelfs. Vragen en advies over producten werden via de klantenservice snel behandeld en er werd goed meegedacht. Een badkamer webshop die het snapt! Zo veel beter dan traditionele badkamerwinkels.

Deze klant beveelt ons aan

Sandra

Holten

4-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goed

Tja wat moet je zeggen over wc blokjes, het was een leuke aanbieding en werd vlot geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Agneta

Keuning

4-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Klantvriendelijk, actief meedenkend, snel en professioneel handelend

Wat ik zo waardeer is dat hoewel het om een klein onderdeel ging dat aan vervanging toe was, werd gehandeld alsof ik een grote klant was. Als ik in de toekomst wel een grote opdracht heb dan weet ik Badkamerxxl te vinden!

Deze klant beveelt ons aan

Cor

Groningen

4-07-2020

Badkamerxxl.nl

8

Duidelijke site, mooi product en vlotte levering

Goed advies van ‘Water en Vuur’. Makkelijk besteld en vlotte levering. Wel was het toilet niet verpakt dus kwetsbaar voor beschadigingen.

Deze klant beveelt ons aan

Edwin

Groningen

3-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Vakkundige realistische uitleg en informatie. Door een fout bij PostNL erg vertraagde bezorging en slechte communicatie. Door Badkamerxxl.nl wel goed geïnformeerd. Snelle respons op e-mail en telefonische vragen. Erg tevreden met onze nieuwe regendouche.

Deze klant beveelt ons aan

Renée

Den Dolder

3-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goed, snel en prettig

Snelle levering. Prettig contact met een mens en geen machine ivm adviezen over kranen. Goeie prijs kwaliteit.

Deze klant beveelt ons aan

Hans Pouw

Hoorn

3-07-2020

Badkamerxxl.nl

9

Topproducten

Topproducten voor een goede prijs met een zeer snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

I Jorna

Heiloo

2-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Perfecte badkameraankopen

Meerdere artikelen besteld. Gaat makkelijk via de website en betaling veilig zonder kosten via Paypal. Levering volgens afspraak. Een email met wie en wanneer komt bezorgen. Goede probleemoplossing bij schade aan een artikel. Via telefonisch contact wordt in overleg naar de beste oplossing gezocht. Zeer tevreden over dit bedrijf!

Deze klant beveelt ons aan

Hans Brethouwer

LICHTENVOORDE

2-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goed bedrijf zeker aan te raden

Prima bedrijf ,goede service

Deze klant beveelt ons aan

E.H. Bosch

Enschede

2-07-2020

Radiatorxxl.nl

10

Top

Precies als verwacht en een snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Peter M.

Cuijk

2-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Zonder problemen besteld en ontvangen.

De webshop is gebruiksvriendelijk en wat ik nodig had was daardoor gemakkelijk te vinden. De verdere afhandeling ging zonder problemen.

Deze klant beveelt ons aan

Koen

Geldrop

1-07-2020

Badkamerxxl.nl

10

Perfecte service

Verschillende keren moeten bellen om alles goed te kunnen bestellen. Zelfs bij een vergissing aan onze kant was het geen probleem om het te veranderen. Martijn heeft ons geweldig geholpen met uitzoeken, bedenken en zoeken.

Deze klant beveelt ons aan

Kees

Uithoorn

30-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Huppe douchebak en garnituur( afvoer ,potenen ommanteling)

Deze bestelling bij Badkamerxxl gedaan vanwege de prima prijs van deze totale bestelling. De levering geschiedde in 2 etappes maar dat was geen.probleem omdat dat van te voren werd aangegeven. Alles prima uitgevoerd!(uitstekend verpakt) Mijn ervaring met Badkamerxxl is dus uitstekend.

Deze klant beveelt ons aan

Ro

Weert

30-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Heel goed.

Snel, betrouwbaar en alles volgens afspraak.

Deze klant beveelt ons aan

Edwin

Midwolda

30-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Een goed product.

Een goed product en vlote verzending.

Deze klant beveelt ons aan

Adrie

HEINENOORD

30-06-2020

Badkamerxxl.nl

9

Prima

Prima product afgeleverd op het afgesproken moment!

Deze klant beveelt ons aan

Marre

Zaandam

29-06-2020

Badkamerxxl.nl

1

De bestelling kwam tussen 5:15 en 7:15

Keek ontzettend uit naar mijn bestelling. Kreeg netjes een avond van te voren een berichtje dat de volgende ochtend het bezorgmoment bekend zou worden. Werd vervolgens om 7:00 in de ochtend wakker van de deurbel en zag een bezorger staan. Dacht in eerste instantie dat ik overvallen werd of dat het de politie zou zijn met een vervelende mededeling! Bleek het de spiegel al te zijn, ben mij kapot geschrokken. Toen ik vervolgens in mijn mail keek zag ik dat ik inderdaad om 5 uur in de nacht een mail had gehad met de bezorgtijd van tussen 5:15 en 7:15. Dat zijn toch geen tijden? Ergens nog opgelucht dat de bezorger niet om 5:15 voor de deur stond, want dan had ik echt een hartverzakking gekregen.

Rafael Ferreira Munhoz

Zwaag

28-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Great, fast delivery

great

Deze klant beveelt ons aan

Rolf

Amersfoort

28-06-2020

Badkamerxxl.nl

4

Helaas geen bezorging tot in huis...

Ik woon op de 9e etage. Bezorging maar tot aan de beneden deur. Heb bestelling dus af moeten wijzen. Nu mijn geld nog terug krijgen.

Nicolien

Tilburg

27-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Heel goed

Goede bereikbaarheid per mail en betrouwbaar. Direct antwoord op vragen

Deze klant beveelt ons aan

Elke

Decorte

26-06-2020

Badkamerxxl.be

10

Super service!

De dag na bestelling reeds geleverd, product precies zoals omschreven.

Deze klant beveelt ons aan

Alex

Amersfoort

25-06-2020

Badkamerxxl.nl

8

Goeie service en communicatie!

Communicatie was goed omtrent enige vragen en levering was als verwacht

Deze klant beveelt ons aan

Hans

Apeldoorn

25-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

Snelle levering en prima kwaliteit

Deze klant beveelt ons aan

Bouke

Bedum

24-06-2020

Badkamerxxl.nl

9

Prima , dik te vreden met het geleverde product

Goed en volgens afspraak

Deze klant beveelt ons aan

Arjee

Venhuizen

24-06-2020

Badkamerxxl.nl

9

Ik zeg doen!!!

Mooie spullen snel geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Dré

Venlo

24-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goede ervaring

als het product verkeerd is besteld kan het makkelijk worden geannuleerd en een nieuw product besteld worden

Deze klant beveelt ons aan

Seyfi

Tahsin

23-06-2020

Badkamerxxl.nl

9

Uitstekend

Uitstekend

Deze klant beveelt ons aan

Sven

Graauw

23-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Levering zoals beloofd en probleempje snel opgelost!

Een volledige hangtoiletset besteld en geleverd gekregen op de vooraf beloofde datum, is in deze corona-tijden soms wel anders. Op het toilet zelf een klein defect gemerkt en 2 dagen nadien een nieuw exemplaar geleverd gekregen. In mijn ogen een prima communicatie en service, vandaar 10/10 en intussen de rest van mijn benodigd materiaal ook bij Badkamerxxl besteld.

Deze klant beveelt ons aan

Joost

eindhoven

23-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

goede service,snelle levering

Makkelijke,duidelijke site,voor een scherpe prijs.

Deze klant beveelt ons aan

Mario

Mierlo

23-06-2020

Radiatorxxl.nl

10

Netjes geholpen

Alvorens iets te bestellen had ik eerst een paar vragen gesteld. Daarbij telkens snel antwoord. Daarna de radiator besteld en deze werd mooi op tijd en goed verpakt geleverd. Prima.

Deze klant beveelt ons aan

Mikal

Tilburg

22-06-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prettige winkel

Zeer gebruikersvriendelijke webshop, groot aanbod zonder dat producten ineens toch niet op voorraad blijken te zijn, en alles de volgende dag in huis. Kortom, top!

Deze klant beveelt ons aan

L

Zaandam

19-06-2020

Badkamerxxl.nl

9

Top

Goede kwaliteit en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Karen

Lokeren

19-06-2020

Badkamerxxl.nl

9

Perfecte opvolging

Ik werd zeer goed geïnformeerd over mijn bestelling. Op mijn mails werd direct geantwoord.

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen