Reviews en beoordelingen over Badkamerxxl.nl

Certificaat


Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4316 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Rudi van avermae

Sint pauwels belgie

10-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Goeie service en op tijd geleverd

Snelle service en levering op tijd prima

Deze klant beveelt ons aan

Cas

Hengelo

8-11-2019

Radiatorxxl.nl

10

Prima en snelle service

Goede snelle service. Niets op aan te merken

Deze klant beveelt ons aan

Anja

Helmond

6-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering, goede service

Levering was heel snel, eerstvolgende werkdag. Bevestiging per mail van de transporteur tussen welke tijd de levering zou zijn. 10 minuten voordat de chauffeur bij ons kwam belde hij om door te geven dat hij bijna bij ons was.

Deze klant beveelt ons aan

Patrick

Moergestel

5-11-2019

Badkamerxxl.nl

8

Alles netjes de volgende dag geleverd. Product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Alles netjes de volgende dag geleverd. Product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Deze klant beveelt ons aan

Mark

Beek

4-11-2019

Badkamerxxl.nl

8

Nette,snelle levering

Product netjes en snel de volgende dag geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Anja

Barendrecht

4-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima service en prettig mailcontact. Keurig op tijd geleverd.

Afstandsbediening voor bad besteld. Netjes mail ontvangen dat de levering iets later zou plaatsvinden. Vervolgens werd de levering toch zelfs nog eerder dan gepland. Wederom een nette mail ontvangen. Prima apparaat en nogmaals prima service. Zou badkamer xxl zeker aanbevelen.

Deze klant beveelt ons aan

martin de moed

kropswolde

4-11-2019

Badkamerxxl.nl

9

complete badkamer en toilet sanitair

Goede hulp, ook erg prettig is de winkel in Groningen. Daar kan je veel dingen bekijken. Goede levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van het logistieke verhaal.

Deze klant beveelt ons aan

Rianne

Gouda

3-11-2019

Radiatorxxl.nl

10

2 mooie radiatoren conform afspraak op tijd geleverd

Ik heb 2 vrij grote radiatoren 60x180 cm horizontaal voor in de woonkamer besteld. De volgende dag werd ik gebeld om de afleverdatum af te stemmen. Op de afgesproken dag en in het afgesproken tijdvlak werden beide radiatoren geleverd. Ik heb de chauffeur geholpen met de radiatoren in de gang te zetten. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de prijs voor beide radiatoren. Ook het telefonisch contact verliep prettig en de gemaakte afspraken werden nagekomen. Enig verbeterpunt zou zijn dat je als klant niet zelf moet helpen met tillen van de radiatoren. Nu ben ik zelf gezegend met een gezond lichaam, maar voor mensen die ouder zijn of niet mogen tillen zou dit een probleem kunnen geven.

Deze klant beveelt ons aan

BM

Dokkum

1-11-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede ervaring met Badkamer XXL

In etappes de hele badkamer zo een beetje besteld bij XXL. Alles netjes geregeld volgens afspraak. Het bestelde kwam wel via verschillende leveranciers. Wel iets om rekening mee te houden.

Deze klant beveelt ons aan

Ada

Nieuwerkerk aan den IJssel

31-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

hele vooral vriendelijke benadering

Wij hadden een fontein besteld wat helaas beschadigd geleverd werd. Niemand kon hier iets aan doen,maar het werd direkt heel fijn opgepakt en een nieuw fontein besteld. Helaas was dat even niet op voorraad bij de leverancier. Maar we werden steeds op de hoogte gehouden wanneer we het nieuwe fontein konden verwachten. Prima service!

Deze klant beveelt ons aan

Maarten

Den Haag

31-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Prima collectie en vlotte bestelprocedure.

Overzichtelijk assortiment met heldere informatie en vlotte bestelprocedure. Levertijd is wekelijks.

Deze klant beveelt ons aan

Mathieu

Oostzaan

30-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Best service I received in The Netherlands

The best company I had to deal with since we are living in The Netherlands. The customer and sale service are really great! Anton & Theo were always fast to reply to give us any kind of advice regarding products for our bathroom renovation. Best prices guaranteed on the market! I recommend 100% this company without any doubt...

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Zeist

30-10-2019

Badkamerxxl.nl

6

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service, helaas liet de bezorger het afweten... Ondanks gemaakte afspraken belden zij niet op de plek van aflevering en namen het bestelde "gewoon" weer mee. Hierdoor was onze bestelling te laat. De afhandeling daarna is keurig en vlot verlopen.

Deze klant beveelt ons aan

Johannes

Eindhoven

29-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Product gemakkelijk besteld, voor een onverwacht lage prijs.

Het product heb ik eerder gekocht bij de inrichting van een nieuw gebouwd huis bij de leverancier van de aannemer. De prijs was toen een half jaar geleden 149 en nu is de prijs bij Badkamerxxl 95!

Deze klant beveelt ons aan

Gerard

boxmeer

29-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

prima winkel

via de telefoon goed geholpen

Deze klant beveelt ons aan

philip

Torhout

29-10-2019

Badkamerxxl.be

10

Alles zoals het hoort

Na de bestelling alles vlot geleverd zoals aangegeven en afgesproken.

Deze klant beveelt ons aan

AC

PARIS

29-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Super !

Service client très réactif, les produits sont envoyés très rapidement. Je recommande !

Deze klant beveelt ons aan

Wil Loeffen

ASSEN

28-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zonder problemen geleverd wat er besteld is.

Prima!

Deze klant beveelt ons aan

Bert Eggink

Assen

28-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Super geregeld, doen wat ze zeggen...

Geen poespas....Heel betrouwbaar!!

Deze klant beveelt ons aan

Rianne

NISTELRODE

28-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Alle afspraken nagekomen. Netjes volgens afspraak het goede product geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Mary

Veenendaal

28-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

geweldig

Snelle levering, ruime betaalmogelijkheden

Deze klant beveelt ons aan

Monique

Lisse

26-10-2019

Badkamerxxl.nl

8

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Erg tevreden

Deze klant beveelt ons aan

Beth Aho

Enschede

24-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Positief

Klantvriendelijk en meedenkend

Deze klant beveelt ons aan

Eddy

Goes

24-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Via de chat heel goed geholpen, medewerker was heel actief

Deze klant beveelt ons aan

Mirjam

Capelle aan den IJssel

23-10-2019

Badkamerxxl.nl

5

Lijkt alsof vloek rust op mijn bestelling

Ik had wastafelmeubel en enkele badkamerartikelen besteld. Allereerst afgesproken op zaterdag, maar geen levering. Had dag ervoor wel pakje gekregen met kranen erin. Bleek dat dit voor iemand uit een heel andere stad in Nederland was. Gebeld en waarschijnlijk had DHL de labels gewisseld. Ik kreeg na contact een retourbon voor de kranen. Moest ik wel eerst uitprinten ergens maar zsm terug gestuurd. Op zaterdag dus geen levering meubel en dit gelijk meteen met bellen ook gevraagd of dit ook verkeerd verstuurd zou worden, maar zou geen probleem zijn want kwam van hun eigen fabriek. Echter op maandag niemand gezien. Dus dinsdag weer bellen, bleek dat mijn meubel gewoon in fabriek was blijven staan, onduidelijk hoe dit kon. Een nieuwe dag afgesproken voor maandag een week later, gelukkig was de verbouwing pas net begonnen. De volgende maandag keurig het meubel geleverd gekregen echter nog steeds niets meer gehoord over de verzending van mijn andere bestelde artikelen. Weer bellen en mailen. Zou komen alleen de prullenbak was niet leverbaar. Kreeg via mail een dag dat ik afwezig was dus met bellen andere dag afgesproken maar je raad het al, weer geen spullen. Weer zelf bellen en nu komt het over 2 dagen, waarschijnlijk nog steeds zonder prullenbak terwijl ik denk dat diegene met mijn eerdere pakketje het intussen ook wel heeft opgestuurd. Er zijn nu inmiddels 3 weken verstreken na de 1e verwachte levering zonder mijn badjamerartikelen. Nog een geluk dat het meubel wel is geleverd. Ik vindt ik erg lang duren, de verbouwing is intussen al af. En je hoort niets, je moet telkens zelf bellen of mailen. Snap nu dat afterpay niet werkt anders had ik de bestelling al gecancelled. De mensen bij help desk zijn wel behulpzaam maar een beetje meer aandacht na al 3x fout met levering zou ik hebben gewaardeerd. Wacht af of het nu vrijdag binnenkomt en of ik dan nog moet bellen om de prullenbak ook binnen te krijgen, waarschijnlijk in de zomer.

Olf

Blijham

23-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

value for money

Het bestellen van een thermostaat van een elektrische badkamerverwarming was zeer eenvoudig, Over de levering contact gehad met de verkoopafdeling, vriendelijk en behulpzaam. Goed op de hoogte gehouden van het proces van levering. Kwaliteitsproduct geleverd in het afgesproken tijdsframe van de dag.

Deze klant beveelt ons aan

Leo

Groningen

23-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Alles vlot en snel geleverd

Alles vlot en snel geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Marc

Burcht - Belgie

22-10-2019

Badkamerxxl.be

10

snelle levering en degelijk materiaal

alles naar wens geleverd, materiaal tip top in orde.

Deze klant beveelt ons aan

Froukje

Voorhout

21-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Mooie producten, in overleg sneller geleverd. Fijn.

Mooie douchewisser, voldoet helemaal aan de verwachting. Zeeprek idem

Deze klant beveelt ons aan

P

DJ

20-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede service uit het Hoge Noorden

Douchebak besteld. Na aflevering bleek een beschadiging. Bak zonder problemen omgewisseld. Chauffeur belt even vantevoren wanneer hij er bijna is. Ook handig.

Deze klant beveelt ons aan

Wim

Almelo

20-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede prijs voor mijn wastafel en snel in huis. Vriendelijke chauffeur van de bezorg dienst

Goede overzichtelijke web site. Snelle levering en goed verpakt

Michel

‘S-GRAVENDEEL.

20-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goed verpakt bezorgt en sneller dan verwacht.

Het product was niet op voorraad maar zij hebben toch hun best gedaan om het zo snel mogelijk te bezorgen en dat is gelukt. Dus de klant staat voorop , hartelijk dank nogmaals. Met vriendelijke groet Michel.

Deze klant beveelt ons aan

Gustav

Den Haag

20-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Ging top

Snel en exact wat ik bestelde

Deze klant beveelt ons aan

Nathalie

Vrasene

20-10-2019

Radiatorxxl.nl

2

Bestelling van 3xhauffages Steeds niet in orde

Eerste maal geleverd, 1 was er vermist en een andere was beschadigd. Levering werd niet nagekomen.. dagen van werk thuis gebleven voor niets! Dan werd er na veel misverstanden onder hen toch geleverd en word de chauffage weer beschadigd door die leverancier! Aangezien de kinderen zonder verwarming zaten konden we niet weer wachten! Kregen we een schadevergoeding van 45 €!! Schandalig noem ik dat! Als je een auto koopt ogen daar toch ook geen krassen of deuken inzitten 🙄 Ben niet tevreden van hun service! En ik hou men hart al vast voor de kwaliteit , want ziet er toch ook niet echt uit wat het moet zijn.

Marianne

Vogel

19-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Eerst telefonisch navraag gedaan of mijn spiegel op voorraad was bij Badkamer xxl. Ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan en gelukkig was mijn Sphinx spiegel op voorraad dus snel besteld en volgens afspraak werd deze 2 dagen later keurig bezorgd.

Deze klant beveelt ons aan

Tamara Taling

SON EN BREUGEL

18-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zeer snel en goede service

Eerst telefonisch contact gehad: Zeer klantvriendelijk, duidelijk, en géén wachttijd. Ik bestelde vervolgens een artikel dat overal elders een levertijd van meerdere weken had. Kreeg het de volgende dag al in huis! Zelfs een dag eerder dan beloofd. De prijs was hetzelfde als overal, en er werden géén verzendkosten in rekening gebracht. Kortom alle lof, en zeker aan te bevelen.

Deze klant beveelt ons aan

Carmen

Barendrecht

18-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snel en goed

Mijn bestelling kon makkelijk geplaatst en betaald worden en werd snel en correct geleverd. Super tevreden met dit bedrijf.

Deze klant beveelt ons aan

Lex Verhoeven

Zevenbergen

18-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Gewoon goed en snel

Snel en goed,goed in gepakt. Goed om te volgen , kwamen tussen de aangegeven tijden.

Deze klant beveelt ons aan

Glenn Timmer

Zwolle

18-10-2019

Badkamerxxl.nl

1

Slechter dan slecht

Nog nooit zulke slechte service meegemaakt. Op de dag van levering staat er een chauffeur aan de deur die er bij aankomst achterkomt dat de douchewand ontbreekt. Vervolgens krijgen wij de belofte om de volgende dag teruggebeld te worden over de status en het probleem. Inmiddels 2 dagen later op vrijdag zelf maar gebeld en te horen gekregen dat er gewoon is afgetekend voor de levering (door de chauffeur zelf). Na diverse keren afstemmen wordt de douchedeur alsnog geleverd. De chauffeur kwam terwijl wij niet thuis waren en heeft de douchewand in de voortuin achtergelaten. Wat blijkt... pakket weer niet compleet. Op maandag nogmaals de toezegging gekregen dat we dinsdag teruggebeld werden maar nee.. woensdag dus zelf maar weer gebeld en toen werd er weer beloofd dat vandaag, vrijdag, het resterende deel van het pakket geleverd zou worden. Jullie raden t al... t is inmiddels 6 uur geweest en nog niets geleverd. Klantenservice gesloten en weer wachten tot maandag. Nog nooit zoiets meegemaakt en de klantenservice gooit het telkens op de schuld van de leverancier. In 1 woord: waardeloos!

Joost

Hilversum

18-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Ontzettend snel, goeie prijs en levering dik voor elkaar.

Deze klant beveelt ons aan

Wil Props

Born

18-10-2019

Radiatorxxl.nl

6

levering op tijd.

Niet zoals beloofd met Track and Trace code, helemaal niet te volgen, ook niet met welk Logistiek bedrijf het geleverd werd. Radiator werd geleverd door alleen een chauffeur, terwijl dit, menselijk gezien niet door een persoon gedragen kan en mag worden. Als klap op de vuurpijl sprak de chauffeur alleen maar Turks en gebrekkig Engels. !!!!!!!!!!!

Anton

Opheusden

17-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede snelle levering

Zoals je verwacht, goed!

Deze klant beveelt ons aan

Art

Velp

17-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

goede levering!

Ik kon nog een dag van te voren mijn adres wijzigen. En dat is heel fijn want zo kon ik het product in ontvangst nemen :) Product is ook gewoon goed.

Deze klant beveelt ons aan

Jitze

Leeuwarden

16-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Mooie materialen gekocht voor een scherpe prijs, alles keurig geleverd. Na maandje pas met de verbouwing van toilet bezig gegaan, blijkt bij het bouwen dat een kraan aan de lange kant was. Even een telefoontje en kon hem gelijk omruilen voor een andere die op lengte gemaakt kon worden. Perfecte service.

Deze klant beveelt ons aan

Freddy

Achterhoek

16-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Alles verlopen zo als beschreven, en snelle levering , kan ik iedereen aanbevelen. En ook prijs kwaliteit verhouding top.

Deze klant beveelt ons aan

Frank Coppens

Aalst

15-10-2019

Badkamerxxl.be

10

Perfecte afhandeling...

Bestelling werd perfect verwerkt en afgeleverd...

Deze klant beveelt ons aan

hennie

pernis

14-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

prima

Goed contact, op tijd afgeleverd en geen schade

Deze klant beveelt ons aan

Leo

Puttershoek

13-10-2019

Radiatorxxl.nl

10

Goede service , gemaakte afspraken worden keurig nagekomen

Goede service , gemaakte afspraken worden keurig nagekomen

Deze klant beveelt ons aan

Stefaan

Pulderbos

12-10-2019

Badkamerxxl.be

10

Goede kwaliteit maar duur

Compakte heldere LED verlichting met alle montage accessoires en gechromeerde degelijke afwerking maar niet goedkoop.

Deze klant beveelt ons aan

Amal

Siebengewald

12-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Heel erg tevreden klant !!!

Goede advies , snelle levering en heel erg scherpe prijzen vergelijking met andere webshops ! Product voldoet aan alle verwachtingen ! Erg tevreden klant hier :-)

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen