Review en beoordelingen over Badkamerxxl.nl
    Je winkelwagen is leeg

    Voor 23:59 besteld, morgen in huis

    5318 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    Showroom op afspraak

    thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5318 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Joyce

    Hellevoetsluis

    30-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Nette snelle service

    Bedrijf is goed bereikbaar. Nette garantieservice en snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Sonja

    Dirksland

    27-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Klantenservice is top!

    Snelle levering, klantenservice is super, heel behulpzaam en meedenkend.

    Deze klant beveelt ons aan

    Xander

    Zevenbergen

    27-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snelle levering

    Snel besteld, snel geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Rowan

    Meppel

    26-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    6

    Prima bestelling en netjes bezorgd maar contact gaat moeizaam.

    Bestellen gaat makkelijk en bezorging is netjes. Alleen een product ontvangen die beschadigd was wat mij niet duidelijk was. Beetje zonde van de verzendkosten.

    Joos Horsten

    Wortel

    24-07-2021

    Badkamerxxl.be

    8

    volledig volgens verwachtingen

    goede instructies volledig pakket makkelijke plaatsing

    Deze klant beveelt ons aan

    J.H. van Bezooijen

    Nieuwegein

    22-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Ik heb besteld, er is geleverd zoals gezegd werd. Helemaal oké!!

    Deze klant beveelt ons aan

    S

    Verkaik

    22-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    keurig

    Artikelen werden snel geleverd, omruilen was zo gepiept en een credit zo terug betaald. Er werd echt mee gedacht! Netjes en een aanrader

    Deze klant beveelt ons aan

    Dora

    Bennebroek

    21-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer fijn om zaken te doen

    Alles goed geregeld, de bestelling erg op tijd binnen zelfs in deze gekke tijden. Zal zeker terugkomen.

    Deze klant beveelt ons aan

    G

    Veenendaal

    20-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    goed

    netjes afgehandels

    Deze klant beveelt ons aan

    Nathalia

    Badhoevedorp

    19-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekende communicatie

    Artikel was niet leverbaar. Kreeg via de mail regelmatig een update . Zie je niet vaak .

    Deze klant beveelt ons aan

    Liesbeth

    Vijfhuizen

    19-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Servicegericht, kwalitatief goed product

    Accuraat geholpen bij de helpdesk. Snelle levering. Dik tevreden!

    Deze klant beveelt ons aan

    Karin

    Amsterdam

    18-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Hele goede service

    Een aantal badkamermeubelen besteld, waaronder een wastafel met twee kraangaten. Helaas werd deze geleverd met één kraangat. Ik had de wastafel al langer in huis, vanwege Corona kon de loodgieter niet aan de slag. Dus het was al een flink aantal weken na mijn bestelling dat ik wilde retourneren en ook heel snel de goede wastafel geleverd wilde krijgen omdat de loodgieter eindelijk aan de slag was. Dat is allemaal goed gegaan, de wastafel kon snel geruild worden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Frits

    Roumen

    16-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super mooie toilet !

    Zeer mooi hoogwaardig product van Grohe, het past tot op de millimeter . Zeer compleet geleverd hoogwaardig toilet, vorm is onderhoudsvriendelijk, strak van uiterlijk. De prijs voor het product Is zeer scherp. Deze vind je nergens goedkoper, zeer goede levering. We zijn ontzettend blij met onze kwaliteit levering, een echte aanrader. Deze vind je nooit bij de standaard bouwwinkels !!

    Deze klant beveelt ons aan

    Jeroen Besseling

    Scharwoude

    15-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goed contact en nakomen van afspraken

    Het bleek dat producten die op de site stonden niet leverbaar waren, hier werd ik netjes over gecontact. Een ander product heb ik in de verkeerde hoeveelheid en kleur gekregen, na een telefoontje en mail met de gegevens, heb ik de materialen nog diezelfde avond ontvangen. Dus zonder gezeur netjes opgelost.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ruud

    Bergschenhoek

    15-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Vooral eerlijk en goed advies en snelle levering en

    Meerdere keren goed geadviseerd zonder commerciële druk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Gonny

    Tolbert

    15-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    3

    Aflevering ging 2 x fout. 3de dag is t gelukt

    Wel alleraardigste telefonische medewerkers die het zelf ook echt vervelend vonden voor ons. Maar wel 2 x betaald personeel terug moeten sturen omdat er geen product was om te installeren.

    Deze klant beveelt ons aan

    wilfried

    nieuwpoort

    14-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    prima naverkoopservice

    al enkele malen contact gehad met XXl (martijn). Altijd in geen tijd opgelost. Dus voor mij een dikke 10

    Deze klant beveelt ons aan

    Rembrandt

    Haarlem

    13-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    4

    Waardeloos

    Levertijd klopte niet met de site (3 weken ipv de genoemde 2 dagen) waardoor ik in de knel kwam met de verbouwing. Uiteindelijk gebeld en er zou een douchewand vanuit de outlet verstuurd worden. Helaas bleek deze na ontvangt niet compleet. De stabilisatiestang van de douchewand was niet geleverd. Weer gebeld, waarna deze binnen 4 dagen zou worden nagestuurd. Helaas bleek bij ontvangst dat ze de verkeerde kleur hadden geleverd. Al met al geen goede ervaring. Contact met de Servicedesk was wel goed

    A.mout

    Axel

    13-07-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Zeer snelle service

    Duidelijk beschrijving er bij en snel geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Thomas

    Ratingen

    13-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Very good support and fast response

    Got the offer very fast and with a competitive price. Delivery was perfectly organized.

    Deze klant beveelt ons aan

    Erica

    Schijndel

    12-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super bedrijf

    Ik had twee flessen voor badkamer schoon te maken besteld Deze hadden gelekt,zonder problemen meteen een nieuwe gekregen

    Deze klant beveelt ons aan

    Marjo Boeijen

    amsterdam

    12-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    fijn, heldere info en keurig op tijd geleverd

    goede website alles vlgns afspraak geleverd, keurig en op tijd, dank!

    Deze klant beveelt ons aan

    Anna

    Wervershoof

    10-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend

    Snel bezorgd, makkelijk te plaatsen, functioneert goed. Onze dank.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eento

    Oldehove

    8-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    prima

    goede prijs van de artikelen. alleen het plaatje van toilet suggereerdt dat de zitting er bij geleverd wordt, dit was niet het geval en moest ik na bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eento

    Oldehove

    8-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    prima

    goede prijs van de artikelen. alleen het plaatje van toilet suggereerdt dat de zitting er bij geleverd wordt, dit was niet het geval en moest ik na bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Eento

    Oldehove

    8-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    prima

    goede prijs van de artikelen. alleen het plaatje van toilet suggereerdt dat de zitting er bij geleverd wordt, dit was niet het geval en moest ik na bestellen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Miranda De Groot

    Kollumerzwaag/Kollumersweach

    8-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden netjes op tijd geleverd

    Vriendelijke chauffeur die mij geholpen heeft het bad binnen te brengen. Bad kon zelfs eerder geleverd worden.. Zeer tevreden!

    Deze klant beveelt ons aan

    Walter van Dijk

    Bussum

    7-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed bedrijf met duidelijke snelle communicatie

    Mijn bestelde producten waren eerder op voorraad dan gedacht.Om 22.30 s'avonds kreeg ik een vriendelijke mail van Daniël Bennik met daarin de toezegging dat de producten om mijn eerste aangegeven voorkeursdag geleverd gaan worden. Kortom een topservice :)

    Deze klant beveelt ons aan

    james e purvis

    's-gravenhage

    6-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Badkamerxxl ervoer ik als uiterst klantvriendelijk en klantgericht

    Een prima organisatie met erg vriendelijke en professioneel behulpzame medewerkers. Hoewel het bestelde product in de praktijk tegenviel (daarvoor trof BKXXL geen blaam) en op een onderdeel niet naar behoren functioneerde was terugzending geen enkel probleem: snel en correct afgehandeld en het reeds gestorte bedrag binnen enkele dagen weer op mijn rekening gestort. Ik kan geen punt in het nadeel van Badkamerxxl opsommen, dus wat deze keer niet is gelukt gaat de volgende keer zeker wel lukken; ik kom dus graag (met deze ervaring) graag bij hen terug ... Prima ..... Houden Zo !

    Deze klant beveelt ons aan

    Sven

    Susteren

    5-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Bestelling naar tevredenheid

    Telefonisch advies gekregen. top!

    Deze klant beveelt ons aan

    J C De Moor

    SAS VAN GENT

    4-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    snelle levering en goed product

    heel goede website

    Deze klant beveelt ons aan

    Roekshane

    Musahal

    2-07-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Fijne klantenservice, veel kennis, oplossingsgericht

    Badkamerxxl is echt een topwinkel! Goede klantenservice!! Producten waren op zich snel leverbaar op twee dingen na ivm Corona. Het advies was top! We genieten van onze nieuwe badkamers! Dankjewel!

    Deze klant beveelt ons aan

    Jeroen De Meester

    Hamme

    2-07-2021

    Badkamerxxl.be

    8

    goede correcte service/opvolging/dienst na verkoop

    *

    Deze klant beveelt ons aan

    Dick Wolbers

    Groningen

    30-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service

    Een probleem bij een klant werd snel en adequaat opgelost. De service-afdeling zocht voor mij uit welk onderdeel ik nodig en kon dat relatief snel leveren

    Deze klant beveelt ons aan

    Pieter

    Tilburg

    29-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel, adequaat en vriendelijk

    Wij zochten en vonden bij Badkamer XXL een compact toilet. Goedkoop was het niet, maar de afhandeling verliep geheel naar wens. Omdat we het toilet betrekkelijk snel nodig hadden, belden we om te achterhalen wanneer de levering zou plaatsvinden. De telefoon werd snel opgenomen, zonder eerst een ellenlang keuzemenu te moeten doorlopen, waar tref je dat nog? De medewerkster wist ons bovendien vriendelijk en precies te vertellen hoe het proces zou verlopen. En dat verliep precies zoals aangekondigd! Niets op aan te merken dus, en dat geldt ook voor de producten.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jeroen

    Bocholtz

    24-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Punctuele levering en nazorg

    In aankoop proces goed begeleid met vragen en uitzoeken van de juiste materialen. Goederen werden op gewenste datum geleverd. Helaas bleek na drie weken bij monteren van wastafel een stukje op hoekpunt afgebroken te zijn. Bij het melden hiervan en aanleveren van beeldmateriaal stond de andere dag chauffeur aan de deur met geheel nieuwe wasbak waardoor schade letterlijk en figuurlijk nog meeviel I.v.m. uitloop in werkzaamheden van loodgieter. Dergelijke snelle oplossingen zie je nog maar zelden!

    Deze klant beveelt ons aan

    R

    Dokkum

    23-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel

    Razendsnel en correct geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    H.J.A. Nijhuis

    Denekamp

    20-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima en correcte levering

    Goed en betrouwbaar bedrijf

    Deze klant beveelt ons aan

    Gerard

    Alphen aan den Rijn

    19-06-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Prima!

    Aardige mensen aan de telefoon, goed geholpen bij de bestelling en prima service met bezorgen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jeroen

    Tilburg

    17-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima service

    Bestelling geplaatst en alles correct bezorgd. Bij installatie bleek dat we toch iets anders wilde en men heeft daar fantastisch op gereageerd en spullen gewisseld. Zeer tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Rien

    Voorthuizen

    17-06-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Zoals het hoort: Goed!

    Duidelijke website, stipte levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Daniel

    Zoetermeer

    16-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    4

    Gebroken spiegel en geen sefon meegeleverd.

    Helaas zijn er wat dingen misgegaan. Spiegel was gebroken bij levering en sefon niet meegeleverd en wel besteld. Hierdoor is mijn Badkamer niet af en moet ik zelf deze dingen nog plaatsen. Krijg wel een nieuwe spiegel maar had liever gehad dat ik dit niet nodig was want de aannemer zou alles voor mij aansluiten.

    karine

    Brugge

    16-06-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    perfecte en snelle levering

    Juiste product en aantal werd snel geleverd.

    Deze klant beveelt ons aan

    E

    Harderwijk

    15-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Super tevreden!!

    Vlotte levering en keurig verpakt.. Aantrekkelijk geprijsd!! Kortom bijzonder tevreden...

    Deze klant beveelt ons aan

    Cok

    Den helder

    15-06-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Geweldig bedrijf

    Volop keuze en deskundige begeleiding Prima kwaliteit prijsverhouding keurig op tijd geleverd in zeer goede verpakking compleet met montagetekening en toebehoren

    Deze klant beveelt ons aan

    Paola

    Almelo

    14-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede ervaring

    Goede service en snelle levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Miriam

    Sittard

    14-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima aankoop !! Alles vlot gegaan

    Site duidelijk, snelle levering. Goed verpakt

    Deze klant beveelt ons aan

    M

    Klaaswaal

    11-06-2021

    Radiatorxxl.nl

    1

    Onvriendelijk, slecht bereikbaar, slechte levering

    Op de site staat voor 11.00 besteld s avonds in huis... niks van waar alleen op een enkel product. Vaag extern bedrijf levert, kan niet omgezet worden en als je het bedrijf belt zijn ze onaardig en onbehulpzaam. Mails wordt niet op gereageerd. IK BESTEL ER NOOIT MEER.

    Arie van der Ven

    Rotterdam

    11-06-2021

    Badkamerxxl.nl

    5

    Tegenvaller na goede afspraken.

    Na slechte ervaringen over de levering van specifieke badkamer accessoires bij andere leveranciers kon door Badkamerxxl.nl twee juiste handdoekbeugels voor Vasco radiatoren worden besteld. Tijdens het plezierig gesprek over de specifieke maten van de steunblokken voor de beugels bij dit type radiator werd positief geverifieerd of het de juiste maten waren. Bij de (snelle) levering bleek toch één beugel niet de juiste maat te heggen (24 i.p.v. 46 mm). Jammer en ook sneu om zelf de retourkosten te betalen door deze fout van Badkamerxxl.nl

    Kamal

    Willebroek

    11-06-2021

    Badkamerxxl.be

    4

    De levering is goed aangekomen, maar veel te laat

    Levering was beloofd voor vr 28/05, maar heb het pas di 01/06 ontvangen. Ik moest de afspraak met de loodgieter afzeggen.

    Productenvergelijker 0
    Openen