Review en beoordelingen over Badkamerxxl.nl
    Je winkelwagen is leeg

    Voor 23:59 besteld, maandag in huis*

    5215 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 50,-

    Showroom op afspraak

    thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Certificaat


    Meer reviews

    Reviews en beoordelingen

    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

    Op basis van 5215 beoordelingen.
    97% raadt ons aan!

    Klant beoordelingen

    Toike

    Groningen

    20-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Levering super geregeld!

    Tot dusver alleen ervaring met de leveringen (materiaal staat nog ingepakt voor installatie) maar alles heel netjes afgeleverd, zelfs op verzoek even een belletje van tevoren door de chauffeurs!

    Deze klant beveelt ons aan

    Michelle

    Emmen

    20-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goede service, makkelijk contact mee te leggen.

    Nadat mijn product niet meteen leverbaar was, Kreeg ik vanuit hunzelf al een email. Werd continu op de hoogte gehouden. Hoefde er zelf niet continu achteraan te mailen. Uiteindelijk mijn product gemonteerd aangeleverd gekregen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Cor

    Westerbork

    19-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima service en bezorging!!!

    Prima service en bezorging!!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Hetty Vos

    's-Hertogenbosch

    18-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Keurig en vriendelijk

    We hebben een waskom en kraan gekocht. Kraan bleek niet de juiste te zijn. (door mij zelf verkeerd besteld) Terug gestuurd en meteen een goede besteld. Netjes geholpen, Ik beveel Badkamerxxl zeker aan.

    Deze klant beveelt ons aan

    Rene

    Breda

    17-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Wietze is een zeer klantvriendelijke medewerker

    Douche hoek gekocht , snel geleverd, type st 04 van Rijn , een magneetstrip bleek gescheurd, Wietze heeft een nieuwe gratis opgestuurd , helaas door de transporteur niet goed behandeld en is beschadigd , maar badkamerxxl treft hier geen schuld , zij leveren perfecte dienstverlening ,mijn complimenten Rene ui Breda

    Deze klant beveelt ons aan

    Henrie

    Zwolle

    16-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Snel geleverd en goede kwaliteit.

    Fontein voor het toilet eindelijk voor een goede prijs en compleet met sifon en kraantje. Snel geleverd. Alles compleet in doos met muurpluggen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Robinn Thimister

    Sittard

    16-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Top

    Goeie service en snelle levering!

    Deze klant beveelt ons aan

    Henry

    Borne

    15-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Gewoon goed....

    Bestellen is simpel, levering volgende dag.. artikel volledig naar wens.

    Deze klant beveelt ons aan

    Birgitte

    Groningen

    15-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goed product, snel geleverd

    Wat ik vooral heel erg prettig vond, is dat er een duidelijke productomschrijving was met maten. Zodat ik kon zien of een en ander zou passen. Goed product heel tevreden. Snelle en zeer zorgvuldige levering.

    Deze klant beveelt ons aan

    Tom

    Gouda

    15-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    7

    communicatie bij verzending kan beter

    Allereerst ben ik heel blij met mijn product, die netjes en goed ingepakt is geleverd, dus vandaar ook de 3,5 sterren. Echter de bezorging vond niet op de afgesproken dag en tijdsblok plaats. Hierover werd ik niet geinformeerd door Badkamerxxl.nl. Na zelf contact opgenomen te hebben met de bezorgdienst heeft de levering enkele dagen later alsnog plaatsgevonden. Uiteindelijk heb ik zelf maar contact opgenomen met Badkamerxxl.nl om dit aan hun door te geven. Beetje de omgekeerde wereld dus. De bezorgdienst kon er niets aan doen, die had geen contactgegevens van mij gekregen van Badkamerxxl.nl en had wel tijdig Badkamerxxl geinformeerd. Dus om de volgende keer 5 sterren te scoren: zorg ervoor dat de bezorgdienst altijd het telefoonnummer van de klant krijgt OF bel zelf direct met de klant als de levering op het laatste moment ernstig vertraagd blijkt te zijn. Dan hoeft de klant niet onnodig lang te wachten en afspraken af te zeggen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Daniël

    Alkmaar

    15-04-2021

    Radiatorxxl.nl

    7

    Zeer snelle levering en goeie site

    Savonds besteld, volgende morgen in huis. Top! Goeie radiator en keurig verpakt.

    Deze klant beveelt ons aan

    Laura

    Heerlen

    15-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Prima product, snelle levering!

    Prima product, snelle levering!

    Deze klant beveelt ons aan

    Kelly

    Kruishoutem

    15-04-2021

    Badkamerxxl.be

    10

    Alles ok

    Bestelling geplaatst en dag nadien geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Esther

    Delft

    15-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Super snelle bezorging en goede service

    Het bestelde product bleek bij aankomst beschadigd. Ik heb een mail verzonden met foto's naar de klantenservice en kreeg vrijwel direct een mail terug waarin stond dat er een nieuwe verzonden zou worden. Deze nieuwe kraan kwam 1 dag later en de beschadigde kraan kon ik terug sturen met een retoursticker. Super goede en snelle service.

    Deze klant beveelt ons aan

    Hendrik

    Musselkanaal

    15-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Wachten wel beloond!

    Ondanks de langere levertijd goed materiaal.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jop

    Breda

    13-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    7

    Goed product en snel geleverd

    Prima geregeld alleen liepen de meldingen over het bezorgen niet synchroon met de werkelijke levering. Het was er eerder

    Deze klant beveelt ons aan

    Arend

    Haarlem

    13-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    2

    Onbereikbare klantenservice

    Kreeg planken bezorgd, maar de verkeerde bevestiging is bijgeleverd. Geprobeerd te bellen, maar zijn niet bereikbaar na een uur in de wacht zonder indicatie wanneer je geholpen zou worden.

    Jan

    Hellum

    13-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Goede service

    Persoonlijke uitleg, goed meedenkend en een juiste oplossing bieden voor de vervanging van een 18 jaar oude afstandsbediening.

    Deze klant beveelt ons aan

    Danielle

    Urk

    12-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    3

    Helaas erg veel mis gegaan

    7 Februari onze vrijstaande douche wand besteld die op 17 maart geleverd zou worden. Eén dag voor de levering hoorden we dat het leveren niet zou lukken en pas over minimaal 10 weken zou kunnen. Omdat we niet zo lang konden wachten hebben we toen een andere uitgezocht die sneller leverbaar was. Helaas werd toen de verkeerde geleverd, een wand die aan één muur bevestigd moest worden in plaats van vrijstaand. Vervolgens weer moeten wachten op een extra stabilisatie stang om hem toch vrijstaand te kunnen gebruiken. Die stang lag volgens badkamerxxl vast in het gestrande schip voor het Suez kanaal. Alleen kwam die toch eerder binnen dan de blokkade in het kanaal was opgelost... Die info klopte dus ook niet. Al met al hebben we heel vaak met onze klusmannen andere datums moeten afspreken wat ons veel gedoe heeft opgeleverd. Veel contact gehad via mail en telefoon met badkamerxxl die de fouten naar mijn idee maar een beetje hebben weg gelachen. Ook is er geen korting of iets dergelijks aangeboden, wat ik zelf terecht had gevonden. Helaas bestellen we hier niet nog een keer iets.

    Nicole

    Panningen

    12-04-2021

    Radiatorxxl.nl

    9

    Makkelijk te bestellen en snel in huis!

    Via de website is het uitzoeken van een radiator erg gemakkelijk. Alle informatie die ik nodig had stond erbij. De levering was erg snel ondanks de drukte bij de bezorgdiensten! Ik ben tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Erwin

    Hillegom

    9-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Prima, niets aan te merken

    Retour ging uitstekend, nieuwe product

    Deze klant beveelt ons aan

    Dave

    Ede

    8-04-2021

    Radiatorxxl.nl

    10

    Top! Nu nog installeren....

    En dan ervaren....

    Deze klant beveelt ons aan

    Joost

    Eelderwolde

    8-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede uitleg, mooi product

    We hadden een pendeldeur gekocht voor de douche. Eerst telefonisch contact gehad en hier goed ingelicht over het product. Levering was op tijd en goed verpakt. Zojuist gemonteerd en voldoet precies aan de verwachtingen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Cornelis

    Helmond

    7-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Service top.

    De volgende dag al geleverd, hartstikke goed. We hebben de radiator nog niet uitgepakt maar de levering was 100%. Doos in goede staat.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan

    Bennekom

    7-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima geregeld!

    Mooi badkamer meubilair uitgezocht en besteld bij BadkamerXXL. Geen eerdere ervaring, maar een goede keus geweest. De bestelling werd snel en op afgesproken dag geleverd. Het meubilair was uitstekend verpakt zodat de kans op beschadiging heel minimaal was. De instructies die erbij geleverd worden zijn duidelijk. Zelfs als je net als ik niet dagelijks badkamers installeert, is het ophangen en aansluiten prima te doen. Kortom, ik beveel BadkamerXXL van harte aan!

    Deze klant beveelt ons aan

    Frank

    Alphen aan den Rijn

    6-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Na maanden zoeken, eindelijk de juiste!

    Na diverze keren bij andere winkels iedere keer de verkeerde afstandsbediening voor mijn 10 jaar oude whirlpool te hebben gekregen, ging Anton aan de slag en kwam al snel met de juiste oplossing. Geen standaard product weliswaar voor hun en waarschijnlijk 6 weken levertijd. Precies na 6 weken kwam hij binnen en inderdaad, deze was wel de juiste, helemaal top!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Pjotr

    Heemstede

    3-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Snel geleverd en goed antwoord op mijn vraag

    LED lamp besteld, werd snel geleverd. Helaas geen installatiehandleiding : aansluiten op 230 V of 12 V ? Gelukkig kwam er binnen een dag antwoord op mijn vraag. Ik kon de LED lamp snel installeren. Het zou wel handig zijn om een een handleiding mee te sturen !!

    Deze klant beveelt ons aan

    Marc

    Rotterdam

    2-04-2021

    Badkamerxxl.nl

    6

    badkamerspiegels is fantastisch!

    De bestelde badkamerspiegel liet kwa bezorging een week op zich wachten, daarom geef ik 3 sterren ipv 5. Het is uiteindelijk goed opgepakt, lof voor de vriendelijke klantenservice. Minder lof voor het bezorgbedrijf..... De spiegel zelf? prachtig! Mooie vormgeving. Licht aan de zijkanten geeft een mooie gloed. Die is overigens niet instelbaar op helderheid of kleur. Ophangen was een fluitje van een cent.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jan van de Giessen

    Hardenberg

    30-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima verzorgt

    Verkeerde kleur besteld en na een telefoontje vlot geregeld. Snelle bezorging en voldoende informatie om het pakket te volgen. Prima bedrijf

    Deze klant beveelt ons aan

    Sharon

    Breda

    29-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    1

    Niet doen bij twijfel.

    Retourkosten zijn vrij hoog. Synthetische wasbak heeft veel kleurverschil en wordt niet duidelijk afgebeeld.

    Lianne

    Diever

    29-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    9

    Vriendelijk en correct geholpen

    Heel prettig, vriendelijk en correct te woord gestaan en een duidelijke en geduldige uitleg bij vragen. Goed op de hoogte gehouden betreft de voortgang van de levering, toen bleek dat er enige vertraging zou zijn. Al met al erg tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Koop Leffers

    Darp

    28-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldig

    Goed geregeld en snelle levering

    Deze klant beveelt ons aan

    Lucy Bender

    Cuijk

    27-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Snelle levering, goed advies

    Bestelling geruild, was in eerste instantie vergeten, maar na telefoontje dezelfde dag nog ontvangen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Miente Meijer

    Den helder

    27-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Goede kwaliteit en keurig verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

    .

    Deze klant beveelt ons aan

    Jolanda

    Heerlen

    27-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Zeer tevreden met product en service

    Bestelde item voldoet helemaal aan verwachting en de afspraken worden nagekomen.

    Deze klant beveelt ons aan

    Fred

    Noordwijkerhout

    26-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Heerlijk zachte douche

    Snelle levering van uitstekend product. Eenvoudig vast te monteren aan de bestaande doucheslang. Breede sproeikop met lekker warme regen. We zijn heel tevreden.

    Deze klant beveelt ons aan

    Kurt

    Laren NH

    26-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Uitstekend bediend.

    Een foutje in de levering door een verkeerde maatopgave werd door BadkamerXXL met veel zorg en extra moeite verholpen. Ik ben onder de indruk.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ronald Notermans

    Drachten

    25-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Whoooo!! Dat was snel en goed geleverd!!!

    Bij Badkamerxxl.NL een opzet schaal gekocht voor ons projectje wc ruimte. Direct na bestelling een mail met bevestiging (das normaal), maar de levering!!! Dat was echt top. Kreeg eerst een mail met tijd indicatie. Daarna mail met tijd indicatie van 45 min. 5 min voor levering kreeft mijn telefoon een appje dat de bezorger er zal zijn binnen 5 min!! Vriendelijke chauffeur die er ook was binnen die 5 min. Super geregeld BadkamerXXL.nl. Ik zeg; niks meer aan veranderen. Ga zo door!!!

    Deze klant beveelt ons aan

    Fieke

    Rotterdam

    25-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldige service

    Gebeld met de klantenservice omdat ik een vraag had over een product. Ontzettend goed en vriendelijk geholpen! (terwijl ik geen grote bestelling deed). Het pakketje kwam zoals gepland door een vriendelijke bezorger die nog plezier in zijn vak leek te hebben :) Kortom, fantastische ervaring!

    Deze klant beveelt ons aan

    mevr. P.M.H.

    Baarlo

    24-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    prima geregeld

    mijn bestelling werd vlg afspraak perfect geleverd

    Deze klant beveelt ons aan

    Annemarie Hesemans

    Eindhoven

    24-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Deskundig en vriendelijk advies!

    Ik ben zoals gewoonlijk super geholpen door Bauke.

    Deze klant beveelt ons aan

    W Bosch

    Heino

    23-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    Na de informatie die ik gekregen heb werd het product snel en goed geleverd.

    Goed en deskundig personeel.

    Deze klant beveelt ons aan

    Jo

    Spijkenisse

    23-03-2021

    Radiatorxxl.nl

    3

    Ophangbeugels niet bij radiator.

    Ik koop er in ieder geval niks meer

    Bram

    Sassenheim

    23-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Goede service en snelle levering

    Fontein voldoet aan de verwachting. Goede service en snelle levering, top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Romy Van der Gevel

    Purmerend

    23-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Nette service

    Zojuist gesproken over een retour die verkeerd was aangemeld en daar €25 eu voor moest betalen. Gaven aan dat dit fout was in systeem, en netjes geregeld dat ik de terugzending niet hoef te betalen. Bedankt voor het bellen en de oplossing!

    Deze klant beveelt ons aan

    Franz

    Almelo

    22-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Prima levering

    Snel en goef

    Deze klant beveelt ons aan

    H.

    Berkel en Rodenrijs

    21-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    5

    Specificaties kwamen niet overeen met geleverde product

    Alhoewel de specifieke afmeting er niet bij stond, de suggestie was er weldegelijk door de tekening met afmetingen van het product. Pastte in het geheel niet. Jammer. Wel vriendelijk te woord gestaan en retour ging goed, goed genoeg.

    Deze klant beveelt ons aan

    Ted

    Heerhugowaard

    20-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    Geweldige services

    De bestelling was keurig op tijd bezorgt en perfect verpakt! Top!

    Deze klant beveelt ons aan

    Jurgen

    Berghem

    20-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    10

    10

    Perfecte service

    Deze klant beveelt ons aan

    wim

    dronten

    19-03-2021

    Badkamerxxl.nl

    8

    alles is heel en onbeschadigd aan gekomen in moet even wachten

    inbouw heeft andere prioritijd eerst moet het huis bewonbaar zijn

    Deze klant beveelt ons aan

    Productenvergelijker 0
    Openen