Bewonen assortiment
badkamer showroom Groningen
badkamer showroom Groningen

Reviews en beoordelingen over BadkamerXXL.nl

Klanten geven ons een 9.1


Op basis van 3837 beoordelingen.
98% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Marcel
Enschede

15 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak

Marcel beveelt ons aan
Roel
Rotterdam

15 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
8
Pluspunten
Vriendelijk en kundig geholpen. Tevens dacht men met ons mee over de inrichting ban de badkamer

Verbeterpunten
Geen

Roel beveelt ons aan
Anoniem

15 januari 2019

Via BadkamerXXL.be
10
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem
Schagen

15 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Vriendelijk, deskundig, niet opdringerig, goede mooie producten.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Badkamerxxl.nl denken met je mee. Helpen je graag en snel.
Goede service, en als je mailt altijd snelle reactie. Zeer tevreden over dit bedrijf

Deze klant beveelt ons aan
V.d. Berg

14 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
V.d. Berg beveelt ons aan
Anoniem

14 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Deze klant beveelt ons aan
Marc Van Hauwermeiren
9230 Wetteren/Belgie

13 januari 2019

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Ik ben juist gestopt met het installeren van mijn schuifdeur voor de douche, en ik kan u verzekeren dit is dik in orde er is geen vakman die dit kan verbeteren en dat is mede door de juistheid van het geleverde materiaal. De schuifdeur gaat open en toe zoals het hoort en het oogt ook nog mooi. Hier word een man gelukkig van, het mag gezien worden.

Mvg.
Marc9230

Verbeterpunten
Voor mij zijn er geen verbeterpunten alles was pico bello in orde.

Marc Van Hauwermeiren beveelt ons aan
Anoniem

12 januari 2019

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Radiator bleek na bezorging licht beschadigd. Nog dezelfde week werd de radiator omgewisseld. Goede service!

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Jorna
Roden

12 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Jorna beveelt ons aan
Verstraete
Rotterdam

12 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Begripvolle service vanwege lastige levering.

Verstraete beveelt ons aan
Inge

11 januari 2019

Via RadiatorXXL.nl
9
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle en correcte levering (via Technische Unie) van de nieuwe radiator!

Inge beveelt ons aan
Anoniem

11 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Goede informatievoorziening en prettige communicatie.

Deze klant beveelt ons aan
Lucien
Vogelwaarde

11 januari 2019

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Goed verpakte radiator.

Verbeterpunten
Geen

Lucien beveelt ons aan
Anoniem

10 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle nette levering.

Verbeterpunten
Website wat duidelijkere product omschrijvingen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Snelle levering, zeker niet duur en goede website.

Deze klant beveelt ons aan
Tevereden klant

9 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Ik werd netjes gebeld dat de kast die ik in november besteld had pas in januari geleverd kon wordenmet de vraag of ik de bestelling dan wel wilde door latengaan of annuleren. Daar ze de beste prijs op internet hadden gewoon laten leveren en deze week netjes ontvangen en dik tevreden !

Verbeterpunten
Geen aanmerkingen

Tevereden klant beveelt ons aan
Nick
Destelbergen

9 januari 2019

Via BadkamerXXL.be
7
Pluspunten
Alles ontvangen. Goede website.

Verbeterpunten
3 verschillende leveringen voor 1 bestelling

Nick beveelt ons aan
Kees
Leiden

9 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Kees beveelt ons aan
Chris
Echt

9 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Goede prijzen. Snelle levering.

Chris beveelt ons aan
Henk
Assen

9 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Helaas de verkeerde wastafel geleverd buiten hun schuld. Na een telefoontje is alles in werking gezet om zo snel mogelijk de juiste te leveren. Zeer netjes en vakundig geholpen!

Henk beveelt ons aan
Bert
Gouda

8 januari 2019

Via RadiatorXXL.nl
10
Pluspunten
Prima site, goede prijsstelling, uitstekende communicatie. Via de mail wordt je UP to date op de hoogte gehouden van je bestelling. Vragen worden snel beantwoord.

Bert beveelt ons aan
Johan
Uitwellingerga

8 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Flexibel, goede adviezen en meedenkend vermogen

Johan beveelt ons aan
P
Amsterdam

7 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering

P beveelt ons aan
Marcel
Terwolde

4 januari 2019

Via TuinXXL.nl
8
Pluspunten
Snelle levering, goed product.

Verbeterpunten
?

Marcel beveelt ons aan
Yoni
Lubbeek

3 januari 2019

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Snelle levering
Materiaal goed verpakt
Duidelijke en juiste info op de website

Yoni beveelt ons aan
Patrick
Hoevenen

3 januari 2019

Via BadkamerXXL.be
10
Pluspunten
Snelle levering (zelfs sneller dan belooft) en product dat volledig voldoet aan de verwachting.

Patrick beveelt ons aan
Leo

3 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
10
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. Vervoerder heeft bestelling netjes binnen gezet.

Leo beveelt ons aan
Jos
Krimpenerwaard

3 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
9
Pluspunten
Eenvoudig bestellen. Vlotte levering en een extra korting waardoor nog goedkoper dan de concurentie.

Jos beveelt ons aan
Anoniem

3 januari 2019

Via BadkamerXXL.nl
7
Pluspunten
Snelle service qua levering. In de winkel in Groningen was het lastig om een medewerker te spreken vanwege de lage bezetting qua personeel. Het product zelf (wastafel) oogt degelijk en stevig. Hoe het product zich houd, moet nog blijken in de komende jaren, maar daar hebben we een goed vertrouwen in.

Verbeterpunten
Wellicht meer medewerkers in de winkel in Groningen. Maar dat moet natuurlijk wel uit kunnen.

Deze klant beveelt ons aan
Lees meer reviews over Bewonen op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Marcel
Enschede

15 januari 2019
9
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak

Marcel beveelt ons aan
Roel
Rotterdam

15 januari 2019
8
Pluspunten
Vriendelijk en kundig geholpen. Tevens dacht men met ons mee over de inrichting ban de badkamer

Verbeterpunten
Geen

Roel beveelt ons aan
Anoniem
Schagen

15 januari 2019
9
Pluspunten
Vriendelijk, deskundig, niet opdringerig, goede mooie producten.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

15 januari 2019
10
Pluspunten
Badkamerxxl.nl denken met je mee. Helpen je graag en snel.
Goede service, en als je mailt altijd snelle reactie. Zeer tevreden over dit bedrijf

Deze klant beveelt ons aan
V.d. Berg

14 januari 2019
9
V.d. Berg beveelt ons aan
Anoniem

14 januari 2019
9
Deze klant beveelt ons aan
Jorna
Roden

12 januari 2019
10
Jorna beveelt ons aan
Verstraete
Rotterdam

12 januari 2019
9
Pluspunten
Begripvolle service vanwege lastige levering.

Verstraete beveelt ons aan
Anoniem

11 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Goede informatievoorziening en prettige communicatie.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle nette levering.

Verbeterpunten
Website wat duidelijkere product omschrijvingen

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

10 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering, zeker niet duur en goede website.

Deze klant beveelt ons aan
Tevereden klant

9 januari 2019
10
Pluspunten
Ik werd netjes gebeld dat de kast die ik in november besteld had pas in januari geleverd kon wordenmet de vraag of ik de bestelling dan wel wilde door latengaan of annuleren. Daar ze de beste prijs op internet hadden gewoon laten leveren en deze week netjes ontvangen en dik tevreden !

Verbeterpunten
Geen aanmerkingen

Tevereden klant beveelt ons aan
Kees
Leiden

9 januari 2019
9
Kees beveelt ons aan
Chris
Echt

9 januari 2019
10
Pluspunten
Goede prijzen. Snelle levering.

Chris beveelt ons aan
Henk
Assen

9 januari 2019
10
Pluspunten
Helaas de verkeerde wastafel geleverd buiten hun schuld. Na een telefoontje is alles in werking gezet om zo snel mogelijk de juiste te leveren. Zeer netjes en vakundig geholpen!

Henk beveelt ons aan
Johan
Uitwellingerga

8 januari 2019
10
Pluspunten
Flexibel, goede adviezen en meedenkend vermogen

Johan beveelt ons aan
P
Amsterdam

7 januari 2019
10
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering

P beveelt ons aan
Leo

3 januari 2019
10
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. Vervoerder heeft bestelling netjes binnen gezet.

Leo beveelt ons aan
Jos
Krimpenerwaard

3 januari 2019
9
Pluspunten
Eenvoudig bestellen. Vlotte levering en een extra korting waardoor nog goedkoper dan de concurentie.

Jos beveelt ons aan
Anoniem

3 januari 2019
7
Pluspunten
Snelle service qua levering. In de winkel in Groningen was het lastig om een medewerker te spreken vanwege de lage bezetting qua personeel. Het product zelf (wastafel) oogt degelijk en stevig. Hoe het product zich houd, moet nog blijken in de komende jaren, maar daar hebben we een goed vertrouwen in.

Verbeterpunten
Wellicht meer medewerkers in de winkel in Groningen. Maar dat moet natuurlijk wel uit kunnen.

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

2 januari 2019
8
Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

2 januari 2019
8
Kaz
Schiedam

2 januari 2019
5
Pluspunten
Online bestelling verliep vlot en duidelijk.

Verbeterpunten
De wijze van levering is niet meer van deze tijd. Eerst ontving ik om 23:00 een email dat het tijdvak van de bezorging 9:00 tot 17:00 was. Dat is geen tijdvak, dat is een hele dag. Daarna om 5 uur 's ochtends nog een email waarin tijdvak verkleint was naar 8:00 tot 11:00. Toen moest ik dus ineens als een gek haasten naar het adres van mijn nieuwe woning omdat ik door eerste email niet had gerekend op levering vanaf 8:00. Vervolgens werd het bad op de stoep voor het flatgebouw achtergelaten en moest ik zelf maar uitzoeken hoe het bad naar boven te krijgen in mijn uppie. Levering tot de 1e voordeur wordt dus geen voordeur mee bedoeld. “Wij zijn geen verhuisbedrijf mevrouwtje, we sjouwen geen spullen en we gaan geen ene deur door”. Ik heb nog meer spullen nodig voor mijn badkamer en toilet, maar die ga ik nu dus maar ergens anders bestellen. Jammer.

Reactie
Leveringen zijn inderdaad tot aan de eerste drempel. Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de verwachte tijdstippen maar dit kan in de praktijk wat moeizamer zijn.


Dan
Elst

2 januari 2019
8
Pluspunten
Prijs

Verbeterpunten
Graag een bevestigingsmail als een bestelling gedaan is.

Dan beveelt ons aan
Anoniem

1 januari 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Willem
Hz

1 januari 2019
10
Willem beveelt ons aan
Ruuds Klus Service

31 december 2018
10
Ruuds Klus Service beveelt ons aan
Wim
Geldrop

30 december 2018
7
Pluspunten
Goed en snel geleverd

Verbeterpunten
Het artikel was niet goed. Paste niet goed waardoor ze krom stonden.
Dus maar niet gebruikt

Wim beveelt ons aan
Joseph Jansen
Brielle

30 december 2018
10
Pluspunten
Snelle en goede aflevering van mijn bestelde afstandsbediening.

Verbeterpunten
Geen

Joseph Jansen beveelt ons aan
Harold
Drachten

29 december 2018
10
Pluspunten
Heel erg duidelijk en goede feedback over de bestelling

Verbeterpunten
Geen, ga zo door!!!

Harold beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

12 januari 2019
10
Pluspunten
Radiator bleek na bezorging licht beschadigd. Nog dezelfde week werd de radiator omgewisseld. Goede service!

Verbeterpunten
Geen

Deze klant beveelt ons aan
Inge

11 januari 2019
9
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle en correcte levering (via Technische Unie) van de nieuwe radiator!

Inge beveelt ons aan
Lucien
Vogelwaarde

11 januari 2019
10
Pluspunten
Goed verpakte radiator.

Verbeterpunten
Geen

Lucien beveelt ons aan
Bert
Gouda

8 januari 2019
10
Pluspunten
Prima site, goede prijsstelling, uitstekende communicatie. Via de mail wordt je UP to date op de hoogte gehouden van je bestelling. Vragen worden snel beantwoord.

Bert beveelt ons aan
Bennie

2 januari 2019
10
Pluspunten
Vooraf uitstekende uitleg gekregen omtrent mijn vragen over de materialen die ik wilde bestellen. Ik heb al eerder bij dit bedrijf besteld ,en zal zeker indien nodig de volgende keer dit weer doen!

Bennie beveelt ons aan
Meijer
Almere

2 januari 2019
8
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Geen

Meijer beveelt ons aan
Marcel
Almere

30 december 2018
9
Pluspunten
Retourneren probleemloos. Grotere besteld, oude bedrag snel weer op rekening

Marcel beveelt ons aan
Anoniem

29 december 2018
9
Pluspunten
9

Deze klant beveelt ons aan
Rinus
's-gravenpolder

26 december 2018
10
Pluspunten
Snelle levering; volgende dag om 13:45 uur
Juiste product. Tip Top in orde.

Rinus beveelt ons aan
Jos
Oosterhout Gld

24 december 2018
10
Pluspunten
Overzichtelijke Site en snelle levering.

Jos beveelt ons aan
Anoniem

17 december 2018
10
Pluspunten
Snelle levering en op de aangegeven dag.

Deze klant beveelt ons aan
Bert
Roosendaal

13 december 2018
8
Pluspunten
Goede producten en snelle levering

Bert beveelt ons aan
Anna
Nijmegen

10 december 2018
5
Pluspunten
Snelle levering

Verbeterpunten
Retourbeleid. Ik wilde een radiator terugsturen maar moet zelf betalen voor het transport. Bij een pakket van 31 kilo is dat niet alleen duur maar ook lastig omdat gewone transportbedrijven niet zulke zware pakketten vervoeren. Kortom, zit nu met een probleem. Vervelend dat de verantwoordelijkheid voor het retourneren bij de klant wordt gelegd.

Reactie
Dit klopt inderdaad u bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van artikelen wanneer deze niet naar wens zijn. U zou eens navraag kunnen doen bij www.particulierbezorgen.nl om dit product bij u af te halen en bij ons te bezorgen. Ze kunnen u een prijsopgave toesturen en u kunt dan zelf aangeven wanneer het product afgehaald kan worden.


Anoniem

3 december 2018
7
Pluspunten
De afwijkende afleverdatum die ik wilde, werd stipt uitgevoerd.

Verbeterpunten
Een iets preciezere melding hoe laat (ongeveer) de levering aan huis komt. Nu moet je de hele dag wachten zonder te weten of je even van huis kunt voor een boodschap o.i.d.

Deze klant beveelt ons aan
Esther
Hilversum

1 december 2018
9
Pluspunten
Simpel te bestellen, snelle levering!

Esther beveelt ons aan
Catherine
Amstelveen

29 november 2018
10
Pluspunten
Alles soepel verlopen en product naar wens

Catherine beveelt ons aan
Albert
Blesdijke

28 november 2018
8
Pluspunten
Snelle levering , netjes verpakt en zijn zeer tevreden over de Thermrad AluStyle verticale designradiator, past mooi in ons interieur.

Albert beveelt ons aan
Anoniem
Wervershoof

28 november 2018
9
Pluspunten
Netjes bezorgt.
Was niet thuis maar werd gebeld door de leverancier dat het pakket was afgeleverd op de plaats waar ik opdracht voor had gegeven.
Top

Deze klant beveelt ons aan
Eric

26 november 2018
10
Pluspunten
Telefonisch goed advies gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Prima product.

Eric beveelt ons aan
Tom
Limburg

18 november 2018
10
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle en correcte levering. Goed bereikbare klantenservice.

Tom beveelt ons aan
NextGenHome BV, Mitchell
Haarlem

14 november 2018
10
Pluspunten
Snelle levering, concurrende prijzen.

Verbeterpunten
Track en trace?

NextGenHome BV, Mitchell beveelt ons aan
Fred
Hoogvliet

10 november 2018
8
Fred beveelt ons aan
Maarten
Delft

7 november 2018
9
Pluspunten
Goede levering mooi op tijd.
Goede en fijne service daarna.

Verbeterpunten
Inspecteren van materialen. Radiator had kleine beschadiging.

Maarten beveelt ons aan
Bob
Amsterdam

3 november 2018
8
Pluspunten
Duidelijke site en snelle leveringen

Verbeterpunten
Geen

Bob beveelt ons aan
Hans
Noordscheschut

29 oktober 2018
10
Pluspunten
Alles top. Levering door Technische Unie.

Hans beveelt ons aan
Ruud
Sittard

27 oktober 2018
8
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt, alles compleet

Ruud beveelt ons aan
Jeffrey
Groningen

24 oktober 2018
10
Pluspunten
-Volgende dag levering
-Chauffeur belde vantevoren over bezorging radiator.
-Radiator was gewoon prima in orde.
-2 aansluitsetjes besteld vanwege onduidelijkheid over monteren thuis.
Na montage 1 terug naar de winkel in Groningen gebracht, zelfde middag bevestiging en geld volgende dag op de rekening! Chapeau!

Jeffrey beveelt ons aan
Esmeralda
Zwolle

24 oktober 2018
8
Pluspunten
Telefonisch overleg prima hebben kennis, na het bestellen de volgende dag al geleverd. Prima!

Esmeralda beveelt ons aan
Just
Amstelveen

22 oktober 2018
7
Pluspunten
Een breed assortiment en een Goede prijs.

Verbeterpunten
Zorg ervoor dat de levering aan huis plaatsvindt binnen een redelijk tijdslot. Uitsluitend de dag aangeven waarop wordt geleverd is niet voldornde.

Just beveelt ons aan
Arno

21 oktober 2018
10
Pluspunten
Prima levering en product. We zitten er weer warmpjes bij.

Arno beveelt ons aan
Lees meer reviews over RadiatorXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Anoniem

15 januari 2019
10
Deze klant beveelt ons aan
Marc Van Hauwermeiren
9230 Wetteren/Belgie

13 januari 2019
10
Pluspunten
Ik ben juist gestopt met het installeren van mijn schuifdeur voor de douche, en ik kan u verzekeren dit is dik in orde er is geen vakman die dit kan verbeteren en dat is mede door de juistheid van het geleverde materiaal. De schuifdeur gaat open en toe zoals het hoort en het oogt ook nog mooi. Hier word een man gelukkig van, het mag gezien worden.

Mvg.
Marc9230

Verbeterpunten
Voor mij zijn er geen verbeterpunten alles was pico bello in orde.

Marc Van Hauwermeiren beveelt ons aan
Nick
Destelbergen

9 januari 2019
7
Pluspunten
Alles ontvangen. Goede website.

Verbeterpunten
3 verschillende leveringen voor 1 bestelling

Nick beveelt ons aan
Yoni
Lubbeek

3 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering
Materiaal goed verpakt
Duidelijke en juiste info op de website

Yoni beveelt ons aan
Patrick
Hoevenen

3 januari 2019
10
Pluspunten
Snelle levering (zelfs sneller dan belooft) en product dat volledig voldoet aan de verwachting.

Patrick beveelt ons aan
Anoniem

29 december 2018
9
Deze klant beveelt ons aan
Eric
Gent

28 december 2018
8
Pluspunten
Bestelling en betaling zeer vlot verlopen.

Verbeterpunten
Tussen bestelling en effectieve verzending van de bestelling zou een extra bevestigingsmail dat de bestelling verwerkt wordt nog een pluspunt zijn. Vandaar de 4 sterren.

Eric beveelt ons aan
Fam. Deprez-De Wilde
Laarne, België

19 december 2018
9
Pluspunten
Vlugge en korrekte levering, kwaliteitsprodukt goedkoper dan in België

Fam. Deprez-De Wilde beveelt ons aan
Anoniem

19 december 2018
10
Anoniem

12 december 2018
10
Pluspunten
Prima service!!!!

Deze klant beveelt ons aan
Frederik
Oedelem

11 december 2018
8
Pluspunten
Correcte afhandeling!!

Frederik beveelt ons aan
Anoniem
Merelbeke

8 december 2018
9
Pluspunten
Snelle respons op vragen of opmerkingen, snelle verzending, product goed verpakt en alles zoals vermeld op de site.
Zeer scherpe prijzen!

Deze klant beveelt ons aan
Adam
Kapellen

25 november 2018
7
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Verbeterpunten
De kranen werden iets later geleverd dan beloofd. Op zich geen probleem, maar het was wel doorgegeven dat ze er sneller gingen zijn

Adam beveelt ons aan
Denis
Ham Belgie

21 november 2018
9
Pluspunten
Goede website
correcte levertermijn
geode prijs

Verbeterpunten
De eerste maal dat ik inlogde was het niet mogelijk om een Belgische postcode in te vullen. IDe dag daarna werd ik dadelijk afgeleid naar de Belgische website en werkte alles correct

Denis beveelt ons aan
Luc
As

18 november 2018
9
Pluspunten
Alles zoals beloofd.
Correcte service !!

Luc beveelt ons aan
Randy Verresen
Kalmthout

15 november 2018
8
Pluspunten
Snelle behandeling en goede communicatie

Verbeterpunten
Geen

Randy Verresen beveelt ons aan
Wim R
Hoegaarden - België

14 november 2018
10
Pluspunten
Snelle en correcte levering, Alles goed verpakt Niets op aan te merken

Wim R beveelt ons aan
Kris
Houthalen

13 november 2018
10
Pluspunten
Producten waar mooi op tijd geleverd.

Kris beveelt ons aan
Manuel
Antwerpen

7 november 2018
9
Manuel beveelt ons aan
Anoniem

3 november 2018
10
Deze klant beveelt ons aan
Rudi
Ertvelde

30 oktober 2018
10
Pluspunten
Gemakkelijke overzichtelijke website, duidelijke én noodzakelelijke suggesties bij het bestelde artikel, vlotte levering, correcte prijs, ... alles zoals het hoort dus.

Verbeterpunten
Geen...

Rudi beveelt ons aan
Anoniem

26 oktober 2018
3
Verbeterpunten
Leveren op de afgesproken dag. Had hier speciaal verlof voor genomen

Reactie
Goededag het lijkt er inderdaad op dat deze zending een dag eerder geleverd is geweest waarvoor mijn excuses.


Anoniem

23 oktober 2018
8
Pluspunten
Vriendelijke en gemakkelijk bereikbare klantendienst.

Verbeterpunten
Info vanuit de transporteur over aanleveringstijdstip kon me pas de dag zelf meegedeeld worden. Het had handiger geweest had ik daags ervoor een indicatie kunnen doorkrijgen of levering in voor- of namiddag zou zijn. Voor de rest alles prima verlopen.

Deze klant beveelt ons aan
Andrea
Hoepertingen

21 oktober 2018
9
Pluspunten
We zijn zeer tevreden over onze badkamermeubels. Heel mooi en goede kwaliteit. Ook de hulp en vriendelijkheid van de bezorger is top!!

Andrea beveelt ons aan
Anoniem

21 oktober 2018
10
Pluspunten
Na wat zoekwerk op het internet, vrij snel op de verzorgde en gebruiksvriendelijke website van Badkamerxxl.be uitgekomen. Correcte afhandeling van de bestelling. Netjes op tijd afgeleverd in perfecte staat in goede verpakking.

Verbeterpunten
Geen.

Deze klant beveelt ons aan
Sas Rafael
Brecht

20 oktober 2018
8
Sas Rafael beveelt ons aan
Robert
Belgie

16 oktober 2018
10
Pluspunten
Scherpe prijzen en supersnelle levering. Top!

Verbeterpunten
Nvt

Robert beveelt ons aan
Anoniem

15 oktober 2018
8
Pluspunten
Prima communicatie / netjes geleverd

Deze klant beveelt ons aan
Anoniem

5 oktober 2018
10
Pluspunten
Correcte prijs, perfect product, snelle service

Deze klant beveelt ons aan
Marcel
Berlaar

3 oktober 2018
10
Pluspunten
Levering volgens afspraak, toestel werkt perfect

Marcel beveelt ons aan
Lees meer reviews over BadkamerXXL.be op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Marcel
Terwolde

4 januari 2019
8
Pluspunten
Snelle levering, goed product.

Verbeterpunten
?

Marcel beveelt ons aan
Joris
Leiderdorp

16 november 2018
10
Pluspunten
Duidelijke site

Joris beveelt ons aan
Marian
Hoogeveen

25 september 2018
10
Marian beveelt ons aan
Jk
Mijdrecht

16 september 2018
9
Pluspunten
Product kon niet geleverd worden, op tijd een telefoontje gehad en binnen een paar dagen het bedrag terug op mijn rekening gehad,zo als het hoort dus niets op aan te merken.

Jk beveelt ons aan
Wilma
Gorssel

19 augustus 2018
9
Pluspunten
De boombank werd enthousiast ontvangen. Bezorging in goed overleg prima aan huis geleverd. Het was makkelijk in elkaar te zetten en staat erg mooi in onze tuin!

Wilma beveelt ons aan
Anoniem
Den Haag

19 augustus 2018
6
Pluspunten
Uitgebreide uitleg over product met binnen en buitenmaten

Verbeterpunten
Kijk waar prijsverlaging mogelijk is tov concurrenten

Deze klant beveelt ons aan
Loes
Eindhoven

15 augustus 2018
10
Pluspunten
Goede en snelle levering

Loes beveelt ons aan
Jolanda
Montfoort

9 augustus 2018
10
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering

Jolanda beveelt ons aan
Anoniem

7 augustus 2018
8
Deze klant beveelt ons aan
Frans
Heemskerk

6 augustus 2018
10
Pluspunten
Snel, duidelijk, correct (bijzonder assortiment)

Frans beveelt ons aan
Lin
Zuid-Holland

1 augustus 2018
10
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen al in huis. Product is zoals omschreven. Top service!

Verbeterpunten
Ga zo door! Een tevreden klant.

Lin beveelt ons aan
Fred
Westervoort

31 juli 2018
8
Pluspunten
Parasol is heel aangekomen en redelijk snel.

Verbeterpunten
Nog scherpere prijzen hanteren

Reactie
U haalt denk ik 2 winkels door elkaar heen. Wij hebben namelijk een parasol bij geleverd. Deze is volgens mij ook netjes op de aangegeven datum geleverd.


Fred beveelt ons aan
Geert
Veenendaal

27 juli 2018
8
Pluspunten
Eerste contact met tuinxxl is goed verlopen. Snelle levering van de bestelde producten.

Geert beveelt ons aan
Koos Janssens
Veendam

17 juli 2018
8
Pluspunten
Correcte levering.

Verbeterpunten
Geen

Koos Janssens beveelt ons aan
Janssen
Culemborg

16 juli 2018
9
Pluspunten
Keurig netjes geleverd

Verbeterpunten
Je kon kiezen welke dag je de bestelling wilt hebben maar werd pas 1 dag later geleverd als je een belofte doet moet je deze waarmaken

Janssen beveelt ons aan
Floris'Hand
Udenhout

13 juli 2018
9
Pluspunten
Uistekende service en komen de afspraken wat levering betreft perfect na. Chauffeur was zelfs bereid om op andere locatie de bestelde spullen af te leveren

Floris'Hand beveelt ons aan
Marjolein

13 juli 2018
3
Verbeterpunten
Product bleek op de afleverdatum beschadigd, geen vervangend exemplaar op voorraad. Aankoopbedrag zou teruggestort worden, maar dat gebeurde niet. Na ruim twee weken gebeld: creditering bleek niet correct afgehandeld in het systeem door medewerker. Als het goed is wordt het nu wel gestort.

Reactie
De terugbetaling was inderdaad blijven hangen maar gelukkig hebben wij dit na uw telefoontje snel kunnen rechtzetten.


Anoniem
Wassenaar

10 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle en correte levering en afterpay mogelijkhied

Verbeterpunten
Beschermhoes bij het product aanbieden

Deze klant beveelt ons aan
Jaap

6 juli 2018
10
Pluspunten
Correcte snelle levering

Jaap beveelt ons aan
C.P.
Folsgare

5 juli 2018
8
Pluspunten
Snelle levering... goed op de hoogte gehouden van levering product.

Verbeterpunten
Geen

C.P. beveelt ons aan
Jan van Bemmel
Zutphen

4 juli 2018
9
Pluspunten
Alles van bestselling tot levering wordt correct uitgevoerd.

Verbeterpunten
Geen

Jan van Bemmel beveelt ons aan
Marianne
Spijkenisse

1 juli 2018
10
Marianne beveelt ons aan
Ton

30 juni 2018
10
Pluspunten
Zeer correct goede kwaliteit

Verbeterpunten
Gebruikte post bedrijf M.I.Z is niet correct in de uitvoering. Ik zou er geen gebruik van willin maken

Ton beveelt ons aan
Johan
Culemborg

21 juni 2018
5
Pluspunten
Levering goed.

Verbeterpunten
Product slecht.

Anita
Breda

20 juni 2018
10
Anita beveelt ons aan
Anoniem

18 juni 2018
10
Pluspunten
Levering is snel.
De klant wordt op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging is. Erg prettig. Ga zo door!

Deze klant beveelt ons aan
Annet
Ravenstein

13 juni 2018
8
Pluspunten
Snelle en goede service, er was iets los bij onze nieuwe bbq, en het werd meteen goed opgelost.

Annet beveelt ons aan
Wendy
Hoofddorp

12 juni 2018
7
Pluspunten
Levering niet super snel, maar we op de aangeven dag geleverd.

Verbeterpunten
Instructie om de hoes te monteren of inelkaar te zetten ontbrak.

Wendy beveelt ons aan
Ten hove
Wezep

12 juni 2018
10
Ten hove beveelt ons aan
Frans van Grunsven
Harderwijk

11 juni 2018
10
Pluspunten
Voor bestelling heb ik telefonisch contact gehad en al mijn vragen zijn goed behandeld. De bestelling en levering verliep zoals was afgesproken. Dus ik ben een tevreden klant

Frans van Grunsven beveelt ons aan
Lees meer reviews over TuinXXL.nl op de site van Kiyoh Lees meer reviews op de site van FeedbackCompany
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding