Kleur profiel/bevestiging
Type profiel/bevestiging
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Antikalkbehandeling

Douche pendeldeuren van glas voor plaatsing in een nis

Wij hebben drie verschillende typen douchedeuren beschikbaar: draaideuren, schuifdeuren en pendeldeuren. Ieder type heeft zijn eigen voor- en nadelen. We vertellen hier meer over de pendeldeuren. Douche pendeldeuren bestaan uit twee openslaande delen die los van elkaar kunnen bewegen. Zowel naar binnen, naar de doucheruimte toe, als naar buiten, van de doucheruimte af. Pendeldeuren zijn ideaal voor kleinere badkamers, wanneer je geen ruimte hebt voor een draaideur. De pendeldeur is 2-delig en bestaat dus uit twee kleinere openslaande deuren, die beide vast te maken zijn aan een vaste wand.

...

Lees meer informatie en advies over Pendeldeur douche

37 Artikelen
Filters

Advies over Pendeldeur douche

Pendeldeur douche in verschillende maten

Douche pendeldeuren zijn te verkrijgen in allerlei maten: 80 cm, 90 cm, 100 cm en 120 cm breed. Je kunt kiezen uit twee verschillende hoogtes: 193 cm of 200 cm. De 200 cm hoge pendeldeuren worden vaak op de vloer geplaatst, terwijl de 193 cm hoge pendeldeuren vaak op een douchebak worden geplaatst. De douche pendeldeuren zijn allemaal uitstekend op de vloer te plaatsen, waardoor je een drempelloze doucheoplossing creëert.

Pendeldeuren van veiligheidsglas 

Al onze pendeldeuren zijn gemaakt van 6 mm dik veiligheidsglas. Veiligheidsglas is extra sterk en als het al breekt, breekt het in afgeronde stukjes in plaats van scherpe glasscherven. Ons veiligheidsglas straalt luxe en duurzaamheid uit en is perfect materiaal voor in een badkamer. Een groot aantal van onze douche pendeldeuren zijn voorzien van een speciale antikalkbehandeling. Dit betekent dat het glas een behandeling is ondergaan welke coating op het glas aanbrengt. Deze coating werkt kalk- en vuilwerend.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen