Met verlichting
Met anticondens
Maximale levertijd
Prijs

tot

Hoogte in cm

tot

Met touch knop

Badkamerspiegels met of zonder verlichting

Badkamerspiegels maken je badkamermeubel of wastafel helemaal af en hebben een belangrijke functie in de badkamer. Een badkamerspiegel wordt dagelijks meerdere keuren gebruikt om bijvoorbeeld je haar te doen of te make-uppen. Je moet jezelf in de spiegel goed kunnen zien, maar het moet qua design en stijl ook in je badkamer passen. Ons assortiment bestaat uit badkamerspiegels is zeer gevarieerd. Van klein tot groot, zonder verlichting, met luxe LED verlichting, indirecte of directe verlichting, er is veel mogelijk!

...

Lees meer informatie en advies over Badkamerspiegels

395 Artikelen
Filters

Advies over Badkamerspiegels

Spiegel of spiegelkast? De voor- en nadelen

Wanneer je al een badkamermeubel hebt uitgezocht sta je voor de keuze of je die gaat combineren met een spiegel of met een spiegelkast.

Voor- en nadelen badkamerspiegel

  • + Veel verlichtingsmogelijkheden
  • + Minmalistische uitstraling
  • + Maatwerk eventueel mogelijk
  • + goedkoper in aanschaf
  • -  geen extra opbergruimte

Voor- en nadelen spiegelkast

  • + Veel extra opbergruimte
  • + Verkrijgbare zijpanelen in de kleur van het meubel
  • - Duurder in aanschaf
  • - Niet iedereen vindt een 'logge kast' aan de wand mooi

Badkamer spiegel zonder verlichting

Onze badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in vele varianten met spiegel. Ook bieden we genoeg badkamerspiegels zonder verlichting aan. Hier wordt vaak voor gekozen als er al voldoende verlichting in de badkamer is. Of als je bijvoorbeeld inbouw spots boven de wastafel hebt hangen. Dan is extra verlichting op of aan je spiegel niet nodig. 

Badkamer spiegel met verlichting

Vaak wordt een badkamer spiegel met verlichting gecombineerd bij een badmeubel. Het voordeel hiervan is dat je altijd licht hebt op de plek waar je het nodig hebt, namelijk bij de wastafel. Wanneer je je haar doet of je gezicht voorziet van make-up is het belangrijk dat je voldoende licht hebt.

Met directe of indirecte verlichting 

Er zijn badkamerspiegels met directe of indirecte verlichting. Wat is het verschil? Bij directe verlichting zitten de lampen aan de voorkant van de badkamer spiegel. Bij indirecte verlichting zitten de lampen aan de achterkant van de spiegel wat zorgt voor een luxe uitstraling. Deze vorm van verlichting wordt ook wel ambilight genoemd.

 

Badkamerspiegels met LED verlichting

Als je het in onze ogen direct goed wilt doen kies je voor een badkamerspiegel met LED verlichting. LED verlichting is vanwege het lage energieverbruik beter voor het milieu en geeft een zachter lichteffect dan TL licht. Het wordt door de meesten als mooier licht ervaren. 

Badkmamerspiegels met TL verlichting

Wanneer je geen budget voor een LED spiegel hebt kun je nadenken over een TL spiegel. Een spiegel met TL verlichting is goedkoper in aanschaf, maar de functie werkt 

Badkamerspiegel: de plaats van verlichting

Er zijn naast de lamptype LED of TL en directe of indirecte verlichting ook nog verschillende mogelijkheden van de plaats van verlichting. 

Rondom verlichting

Onze persoonlijke favoriet. Een badkamerspiegel met rondom indirecte LED verlichting geeft een prachtig lichteffect in je badkamer. Er zijn ook utivoeringen die ook nog een gematteerde rand hebben. Hierbij geeft de rand van de badkamerspiegel ook verlichting. 

Horizontale verlichting

Horizontale verlichting is de meest standaard manier van spiegelverlichting. Deze badkamerspiegels zijn verkrijgbaar met directe bovenverlichting, maar ook met indirecte onder- en/of bovenverlichting. Zeer praktisch en een voordeligere oplossing dan verlichting rondom

Verticale verlichting

Deze manier van verlichting lijkt sterk op horizontale verlichting, alleen zijn de lampen verticaal gemonteerd. 

Condensvrije badkamerspiegel met spiegelverwarming

Een badkamerspiegel die niet beslaat, dat klinkt toch ideaal? In ons assortiment hebben we een aantal condensvrije badkamerspiegels. Dit houdt in dat de badkamerspiegel is voorzien van spiegelverwarming. Hierbij wordt een verwarmingsmatje achter de badkamerspiegel gemonteerd waardoor het grotendeel van de badkamerspiegel condensvrij blijft. Bij alle badkamerspiegels waar spiegelverwarming mogelijk is kun je op de productpagina een extra optie kiezen of je de badkamerspiegel met of zonder spiegelverwarming uit wilt voeren. Zie onderstaande afbeelding. Bij de meeste Ink badkamerspiegels is dit mogelijk. Ook de Thebalux badkamerspiegels zijn met spiegelverlichting te verkrijgen. 

Badkamerspiegels met sensor(schakelaar)

Er zijn verschillende badkamerspiegels met sensoren op de markt. Er bestaat een sensor dat de spiegel automatisch aan gaat als je er voor staat. Ook zijn er touch-sensorschakelaars waarbij je met een lichte druk op een sensor de verlichting kan activeren.

Spiegel met geïntegreerd planchet

Het luxe paradepaardje van ons badkamerspiegel assortiment: de spiegel met geïntegreerd planchet. Dit is een combinatie van een luxe badkamerspiegel en een spiegelkast. Een spiegel met geïntegreerd planchet heeft niet zo veel ruimte als een spiegelkast, maar je kan er toch een aantal handige artikelen opbergen zoals zeep, tandenborstels en andere verzorgingsproducten.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen