Diepte in cm

tot

Aantal waskommen
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met spiegel met of zonder verlichting

Een spiegel is iets wat niet kan ontbreken in een badkamer en het is zeer in trek om een spiegel met een badkamermeubel te combineren. Bij BadkamerXXL is deze combinatie mogelijk. De badkamermeubels met spiegel zijn in verschillende soorten en maten leverbaar, wat mede tot stand komt door de vele mogelijke en bijpassende aanpassingen.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met spiegel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met spiegel

90 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met spiegel

Badmeubel met verschillende soorten spiegels

De spiegels bij de badkamermeubels zijn er in vele verschillende soorten. Deze soorten verschillen per merk. De merken zijn Blinq, Ink, Thebalux en Basic Line en zullen hieronder worden toegelicht.

Bij de badkamermeubels met spiegel van Blinq zijn er drie soorten spiegels. Dit zijn de Basic, Economic en Ultimate spiegel. De Basic spiegel is een standaard spiegel zonder verlichting. Bij de basic spiegel zijn een sensorschakelaar, spiegelverwarming en een LED lamp optioneel om toe te voegen aan de spiegel. Een Economic spiegel beschikt over geïntegreerde LED verlichting. Een sensorschakelaar en spiegelverwarming kunnen toegevoegd worden aan de spiegel. De Ultimate spiegel beschikt over indirecte LED verlichting aan de boven en de onderkant. Indirecte verlichting heeft als functie om de badkamer te verlichten in plaats van de spiegel. Ook bij deze spiegel kunnen een sensorschakelaar en spiegelverwarming toegevoegd worden.

De badkamermeubels met spiegel van het merk Ink zijn leverbaar in tien verschillende soorten spiegels. Elke spiegel heeft als bijkomende optie spiegelverwarming. Bij SP 5,6,7 en 8 is er ook een optie tot een audioset met bluetooth.

  • SP1: Dit is een standaard spiegel zonder verlichting.
  • SP2: Dit is een spiegel met geïntegreerde LED verlichting en een sensorschakelaar.
  • SP3: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting aan de boven- of onderkant en een sensorschakelaar.
  • SP4: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting aan de boven- en onderkant en een sensorschakelaar.
  • SP5: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting aan alle vier zijden en een sensorschakelaar.
  • SP6: Dit is een spiegel met horizontale LED verlichting, indirecte verlichting aan de boven- of onderkant en een sensorschakelaar.
  • SP7: Dit is een spiegel met indirecte LED verlichting en een gematteerde rand aan alle vier zijden en een sensorschakelaar.
  • SP8: Dit is een spiegel met indirecte verlichting aan de boven- en onderkant, binnenverlichting, een sensorschakelaar en een stopcontact.
  • SP9: Dit is een spiegel met geïntegreerde horizontale TL verlichting.
  • SP10: Dit is een spiegel met geïntegreerde horizontale TL verlichting en een streepdecor.

Het merk Thebalux beschikt over drie verschillende soorten spiegels bij een badkamermeubel met spiegel. Deze drie soorten zijn type A, B, C en F. Spiegel A is een spiegel met een trafo (hangende verlichting aan de bovenkant), een schakelaar en een dimmer. Bij deze spiegel is een optie om opbouwlampen toe te voegen. Spiegel B is een spiegel met een verticale LED lichtbaan en een aan/uit schakelaar. Spiegel C is een spiegel met een horizontale LED lichtbaan, indirecte LED verlichting aan de bovenkant en een aan/uit schakelaar. Tot slot heeft het merk Thebalux ook nog de spiegelkast type F. Dit is een spiegelkast met horizontale LED lichtbaan, indirecte LED verlichting aan de bovenkant en een schakelaar.

De badkamermeubels met spiegel van Basic Line beschikken over drie verschillende soorten spiegels. Dit zijn de Basic spiegel, Economic spiegel en de Economic spiegel met spiegelverwarming. De Basic spiegel is een standaard spiegel zonder snufjes als LED verlichting. Wel kunnen een sensorschakelaar, spiegelverwarming en een LED lamp worden toegevoegd. Een Economic spiegel bestaat uit geïntegreerde LED verlichting en heeft spiegelverwarming en een sensorschakelaar als bijpassende optie. Bij de Economic spiegel met spiegelverwarming zegt de naam eigenlijk al genoeg. Het is een zelfde soort spiegel als de Economic maar dan inclusief spiegelverwarming en niet als optie.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen