0
  Je winkelwagen is leeg
  Voor universele toiletpot
  Met softclose
  Met QuickRelease
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd

  Toiletzittingen

  Op zoek naar een bijpassende toiletzitting voor je toilet? Probeer a.u.b. niet willekeurig een zitting te bestellen in de hoop dat hij past, want in 95% van de gevallen past de toiletzitting niet. Het is daarom belangrijk om te achterhalen wat voor toilet je hebt.

  Lees meer informatie en advies over Toiletzittingen

  102 Artikelen
  Filters

  Advies over Toiletzittingen

  Bijpassende toiletbril als je wel weet welk toilet je hebt

  Perfect. Dan kunnen aan de hand van een fabrikantnummer voor je uitzoeken welke toiletzitting er op past. Zoek het toilet op onze website op en daar vind je op de productpagina de bijpassende toiletzittingen. Kun je het toilet niet vinden? Neem dan even contact met ons op. We kunnen namelijk veel leveren! 

  Bijpassende toiletbril Als je niet weet welk toilet je hebt

  Het is het beste om te proberen te achterhalen wat voor toilet je hebt. Is het toilet van een A-merk zoals Villeroy & Boch of Sphinx? Dan zouden we aan de hand van de foto's kunnen achterhalen welk model het is. Op basis van het model kunnen we dan via de leverancier een bijpassende toiletzitting zoeken.

  Als we niet kunnen achterhalen wat voor toilet je hebt dan kun je beter kiezen voor een universele toiletzitting. De toiletzittingen-fabrikant Pressalit heeft daar een handige tool voor ontwikkeld. Daarmee kun je aan de hand van de vorm, bevestiging en afmetingen achterhalen wat voor universele toiletzitting bij je past. We kunnen alle artikelen van Pressalit leveren. Dus mocht je weten welke artikel het is kun je die bij ons bestellen.

  Gebruik de tool van Pressalit

  Neem voor de zekerheid contact met ons op

  Juist omdat het te vaak fout gaat vragen we om eerst even contact met ons op te nemen. Ook als je niet zeker weet of een universele toiletzitting gaat passen kun je voor de zekerheid even contact met ons op nemen. Voorkomen is beter dan genezen!

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen