Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5413 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5413 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, morgen in huis

  5413 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  Badkamertrends van 2024

  De veranderingen die we momenteel mee maken in de maatschappij kunnen onzekere gevoelens en stressreacties opleveren. Met name door de jongere generatie wordt er een enorme prestatiedruk ervaren en de disbalans is bij velen van ons te voelen en te ervaren. In de roerige tijd van nu heb je de behoefte om te schuilen en je af en toe eens terug te trekken in je eigen heerlijke badkamer.

  In de badkamertrends voor 2024 zijn warmte en geborgenheid twee belangrijke pilaren waarin kleur en materiaal een belangrijke rol spelen. Ontdek op deze pagina de drie badkamertrends van 2024:

  Knus Modern '70

  Krachtige Zachtheid

  Mystical Impact

  Ontdek de badkamertrends van 2024

  Wil jij graag meer te weten komen over de nieuwste badkamertrends voor de badkamer, ben je dol op kleur of natuurlijke materialen? Dan zit je hier goed! Bij ons vind je alles wat jij wilt weten over de nieuwste trends. Deze trends wil je echt niet missen!


  Bekijk ze snel: De badkamertrends van 2024

  Geschreven op 9 oktober 2023

  Door Hermine

  De veranderingen die we momenteel mee maken in de maatschappij kunnen onzekere gevoelens en stressreacties opleveren. Met name door de jongere generatie wordt er een enorme prestatiedruk ervaren en de disbalans is bij velen van ons te voelen en te ervaren. In de roerige tijd van nu heb je de behoefte om te schuilen en je af en toe eens terug te trekken in je eigen heerlijke badkamer. In de badkamertrends voor 2024 zijn warmte en geborgenheid t...

  De badkamertrend van 2024: Mystical Impact

  Geschreven op 9 oktober 2023

  Door Hermine

  Circulair, natuurlijk en impact zijn woorden die deze trend samenvatten. De vormen, het ontstaan van een ruwe en ruige omgeving waarin bruintinten de hoofdrol spelen. Er is een samenspel tussen alles wat in de aarde te vinden is zoals mineralen, stenen, verschillende kleuren zand en historische objecten. Deze circulaire badkamertrend kun je herkennen aan de kernwoorden:NatuurlijkCirculairImpactMystiekAardsAuthentiekHistorieRootsVerwilderdMili...

  Naar onze blogs

  Productenvergelijker 0
  Openen