Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5575 klanten geven ons een 9 Gratis bezorgd vanaf 100,-* 30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5575 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, morgen in huis

  5575 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  Laat je droom badkamer tot leven komen.

  Van idee tot schets. Samen komen wij tot een heel mooi ontwerp.

  Plan een afspraak in

  Zo bereid je je voor

  Voor de goede voorbereiding, helpt het als je de maten van je badkamer zelf al hebt opgemeten. Dan bedoelen we natuurlijk hoogte, breedte en lengte, maar ook:

  • - Waar zitten ramen en deuren? Wat zijn daar de afmetingen van?
  • - Waar zitten aansluitingen voor water? Afvoer? Elektra?

  Een lijstje met elementen die je graag in je badkamer wilt, is ook heel handig. Wil je wel of geen toilet? Een inloopdouche of een douchecabine? Een één- of een tweepersoons badmeubel?

  Verder kun je een moodboard maken, bijvoorbeeld op Pinterest, met allemaal dingen die je mooi vindt. Foto’s van complete badkamers, afbeeldingen van toiletten, kleurenschema’s, accessoires en zelfs planten, het mag er allemaal op

  Zo help je onze ontwerpers alvast een mooi eindje op weg en krijg je zelf een goed beeld van je wensen. Je mag ons al deze gegevens al van te voren mailen, zodat we ze er tijdens je bezoek meteen bij kunnen pakken.

  Schets badkamer

  Badkamer ontwerpen: zelf online, of met een expert?

  Een badkamer ontwerpen doe je niet zo maar. Er zijn legio mogelijkheden om dit online zelf te doen, maar dan loop je wel het advies en de jarenlange ervaring van deskundige badkamerexperts mis. Zo’n gratis badkamerplanner is snel en gemakkelijk, maar vertelt je niet hoe je dat ene onhandige hoekje in jouw badkamer kunt omtoveren tot extra opbergruimte voor je verzorgingsspulletjes. Of welke douchewand qua maatvoering precies past bij die nis met afwijkende afmetingen. Hij wijst je er niet op dat als je het toilet en het bad van plaats laat wisselen, er meer ruimte overblijft voor een badmeubel. Want een badkamer designen is vakwerk en dus krijg je het mooiste resultaat als je het overlaat aan vakmensen.

  Als je gebruik wilt maken van onze badkamer ontwerp service, plan dan een online videogesprek in. Onze badkamer experts doorlopen het gehele ontwerpproces dan samen met jou, stap voor stap, van de eerste voorzichtige schets tot het uiteindelijke, gedetailleerde 3d ontwerp.

  Plan een afspraak in
  Productenvergelijker 0
  Openen