Prijs

tot

Maximale levertijd

Hotbath kranen: fontein, wastafel. bad- en douchekranen

Ons assortiment bestaat uit ruim 400 verschillende kranen en accessoires van hotbath. Hotbath staat voor hoge kwaliteit prachtige kranen, ieder met een eigen stijl. De kranen zijn beschikbaar in Chroom en Geborsteld nikkel. Waar chroom een glanzende uitstraling heeft, lijkt geborsteld nikkel meer op de mat-look van RVS. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

...

Lees meer informatie en advies over Hotbath kraan

3277 Artikelen
Filters

Advies over Hotbath kraan

Hotbath kranen: hoogwaardig kwaliteit

De chroom kranen zijn gemaakt van volledig messing, daarmee heeft u een massieve kraan in de hand. De geborsteld nikkel kranen zijn gemaakt van volledig nikkel met een geborstelde finish.

Verschil met merken zoals Grohe & Hansgrohe

De meeste kranen van Hansgrohe en Grohe hebben ook een chroom finish, alleen zijn die vaak kunststof-verchroomd. Dit verschil voel je pas als je een kraan van beide merken vast houdt. Een Hotbath kraan ligt zwaarder in de hand dan een Hansgrohe kraan.

Garantie op hotbath kranen

Hotbath geeft een garantie van maar liefst 5 jaar. Daarnaast garandeert Hotbath dat alle onderdelen en componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven. Alle kranen en onderdelen van Hotbath kan BadkamerXXL leveren.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen