Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte kraan in cm

tot

Hotbath keukenkranen

Een Hotbath keukenkraan maakt je keuken helemaal af. Er zijn een aantal lage modellen, maar het gros van het assortiment bestaat uit hoge keukenkranen. Met een draaibare hoge keukenkraan vul je eenvoudig een emmer met heet water en wordt de afwas ook een peulenschil. Super praktisch. Hotbath keukenkranen zijn volledig van messing gemaakt en zijn verkrijgbaar in glans chroom en mat geborsteld nikkel.

 

...

Lees meer informatie en advies over Hotbath keukenkraan

73 Artikelen
Filters

Advies over Hotbath keukenkraan

Er zijn een aantal stijlen waar je uit kan kiezen. Kies uit een Hotbath keukenkraan met gebogen uitloop, L-uitloop of neem een klassieke keukenkraan.

Heb je een groot gezin met veel afwas? Of een eigen zaak met een drukke keuken? Dan zou je ook over de professionele keukenkraan van Hotbath na kunnen denken. Met deze keukenkraan kun je het uiteinde, de vaatdouche, uittrekken en kun je eenvoudig de vaat afspoelen. Op de vaatdouche zit een extra knopje met een speciale afspoelstand waardoor je in no-time door je afwas bent.

 

Alle keukenkranen van Hotbath worden inclusief aansluitslangen en handleidingen geleverd, waardoor je direct aan de slag kunt.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen