Prijs

tot

Maximale levertijd

Clou badkamers & sanitair

Clou is een groothandel van producten voor toiletten en design badkamers. Clou staat vooral bekend om een uitstekende kwaliteit te bieden voor een betaalbare prijs.  Naast de toiletten en designbadkamers levert Clou ook complete badkamermeubels. Deze zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en materialen. Ook deze badkamermeubels zijn te vinden in ons assortiment. 

 

...

Lees meer informatie en advies over Clou

331 Artikelen
Filters

Advies over Clou

Ons Clou assortiment 

Toiletten

In ons assortiment zijn verschillende Clou hangtoiletten te vinden. Ook bieden wij Clou wandbidetten aan. Al deze toiletten zijn leverbaar in wit keramiek. Bij sommige producten is het zelfs mogelijk om, naast de standaard uitvoering. een compacte uitvoering te verkrijgen. Op de productpagina zelf kunt u alle informatie vinden over de toiletten van Clou en over de bijbehorende accessoires. 

Wastafels

Van Clou bieden wij wastafels én fonteinen aan. Wastafels zijn geschikt voor de badkamer, maar de fonteinen zijn juist weer geschikt voor je toilet. Wat deze wastafels zo bijzonder maakt is dat deze in erg veel materialen leverbaar zijn, zoals: Aluite

  • Beton
  • Mineraalmarmer
  • Keramiek
  • Cristalplant

Daarnaast kun je zelf nog bepalen of je wel of niet een kraangat in je wastafel wilt. In sommige gevallen is de wastafel zelfs uitgevoerd met een plateau. Dit kun je op de productpagina vinden. 

Baden

Ons assortiment van Clou baden bestaat uit vrijstaande baden. Deze baden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en zijn soms zelfs geschikt voor meerdere personen. Meer informatie over de kleur, maat en vorm kun je vinden op de productpagina.

Wij bieden zelfs één vrijstaand bad aan dat is bekroond met de Reddot Award van 2016. Dit is de Clou Hammock. 

Badkamermeubels

Badkamermeubels van Clou hebben een eigen design dat ze echt uniek maakt. Bij deze badkamermeubels is alles inbegrepen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een spiegel of een sifon. 

Kranen

Ons Clou assortiment qua kranen bestaat uit:

  • Badkranen
  • Wastafelkranen
  • Fonteinkranen 

Wij leveren ook in- en opbouwkranen. Inbouwkranen worden in de muur geplaatst, opbouwkranen worden in een kraangat in de wastafel geplaatst. Clou kranen kunnen erg goed gecombineerd worden met wastafels van Clou. 

Spiegels

De spiegels die wij aanbieden van Clou zijn badkamerspiegels. Daarnaast bieden wij ook bijpassende spiegelverlichting aan. 

Accessoires

Wij bieden verschillende accessoires aan van Clou. Denk hierbij aan accessoires als een handdoekring of een toiletrolhouder. Deze accessoires zijn erg handig, wanneer je je badkamer of toilet gebruikt. 

 

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen