Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Antraciet badkamermeubel

Wanneer je een donkere badkamermeubel wil in plaats van een lichte of glimmende, kun je kiezen voor een badkamermeubel met een antraciet onderkast. Deze badkamermeubels hebben een donkere look en kunnen in elke badkamer voorkomen. Dit komt onder andere doordat de wastafel uit een andere kleur kan bestaan dan de onderkast. Door de vele verschillende soorten zit je bij BadkamerXXL goed wat betreft badkamermeubels met een antraciet onderkast.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een antraciet onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Antraciet badkamermeubel

89 Artikelen
Filters

Advies over Antraciet badkamermeubel

Wat is antraciet?

Antraciet is een donkere kleur met een wat tijdloze uitstraling. Om ervoor te zorgen dat deze uitstraling niet tot je badkamer doordringt is het belangrijk om lichte kleuren toe te voegen, bijvoorbeeld grijs of wit. Lichte kleuren zijn toe te passen op het badkamermeubel maar het is ook mogelijk dit toe te voegen op bijvoorbeeld de vloer of de wand. 

Antraciet badkamermeubel met grepen of greeploos?

Bij BadkamerXXL heb je voor een aantal badkamermeubels met een antraciet onderkast de keuze uit opbouwgrepen of greeploos. Andere badkamermeubels zijn leverbaar zonder greep, waarbij je uit verschillende soorten greeploos kunt kiezen.

Bij de badkamermeubels met de keuze voor een opbouwgreep is deze leverbaar in de kleuren; relief grijs, naturel eiken, woodstock, krijt wit, oer grijs, hoogglans wit en antraciet, wat dezelfde kleur als de onderkast is. Om de badkamermeubel te combineren met een lichte opbouwgreep zijn de kleuren krijt wit, hoogglans wit en woodstock het meest geschikt. Relief grijs, oer grijs, naturel eiken en antraciet zijn donkerdere kleuren.

Greeploos kan voorkomen met een aluminium keerlijst in verschillende kleuren of in dezelfde kleur als de onderkast, in dit geval antraciet. Bij een aluminium keerlijst is er de keuze uit relief grijs, naturel eiken, woodstock, krijt wit, oer grijs en gerookt eiken. Naturel eiken, woodstock en krijt wit behoren tot de lichtere kleuren. Als donkere kleuren kunnen relief grijs, oer grijs en gerookt eiken.

Badmeubel antraciet: verschillende breedtematen

De badkamermeubels met een antraciet onderkast kunnen verschillende breedtes hebben. De smalste afmetingen zijn 60, 70, en 80 cm. Deze badkamermeubels kunnen bestaan uit één of zonder kraangat. Doordat deze wastafelmeubels de smalste zijn kan er niet voor twee kraangaten gekozen worden. De populairste afmetingen zijn 90, 100 en 120 cm. Bij deze afmetingen kun je voor één kraangat, twee kraangaten en zonder kraangaten kiezen. De breedste maten zijn 140, 160 en 180 cm. Bij deze badkamermeubels kun je de badkamermeubel laten leveren zonder kraangaten of met twee kraangaten.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen