Breedte/diameter in cm

tot

Diepte in cm

tot

Aantal waskommen
Prijs

tot

Maximale levertijd
Overloop
Geschikt voor vrijhangende montage

Sphinx wastafels & wasbakken

Sphinx heeft veel verschillende wastafels, bijvoorbeeld vrijhangende wastafels, meubelwastafels & fonteinen. Alle Sphinx wastafels zijn van keramiek en zijn van een hoge kwaliteit. Bij het kiezen van een wastafel kun je zelf het aantal kraangaten beslissen. Wastafels van Sphinx zijn leverbaar met 2 kraangaten, 1 kraangat en zonder kraangat. Naast een kraangat is het mogelijk om een wastafel met- of zonder een overloop te nemen.  

...

Lees meer informatie en advies over Sphinx wastafel

106 Artikelen
Filters

Advies over Sphinx wastafel

Sphinx wastafel verkrijgbaar in verschillende types

Vrijhangende wastafels: strak design zonder meubel

Een vrijhangende wastafel wordt vrijhangend aan de muur opgehangen. Dat wil zeggen dat deze wasbak geen gebruik maakt van een onderkast of een ander meubel. Een vrijhangende wastafel kun je combineren met een mooie designsifon en een wastafelplug. Door deze producten aan je vrijhangende wastafel toe te voegen zorg je voor een erg strakke afwerking.

Meubelwastafels: combineer met een onderkast

Meubelwastafels worden altijd in combinatie met een losse onderkast gebruikt om samen een meubel te vormen. Let op bij het maken van een eigen onderkast. Kijk goed naar de technische tekeningen van de wastafel om eventuele fouten in het meubel te voorkomen.

Opzetwastafels: mooi op een wastafelblad

Een opzetwastafel wordt op een wastafelblad gemonteerd. Dit kan een badmeubel met een topblad zijn of een los wastafelblad. De opzetwastafels zijn de trend van dit moment!

Fonteinen: voor de toiletruimte 

Een fontein is een kleine wastafel die alleen in de toiletruimte wordt gebruikt. Het is erg handig om in de toiletruimte je handen te wassen, bovendien geeft een fontein een extra mooie uitstraling aan je toiletruimte

Sphinx wastafel met- of zonder kraangaten?

Het is mogelijk om een Sphinx wastafelblad met- of zonder een kraangat te nemen. Bij het nemen van een wastafel kun je kiezen uit 2 soorten kranen. Het is mogelijk om gebruik te maken van een opbouwkraan of van een inbouwkraan. Bij een opbouwkraan wordt de kraan in de wastafel geplaatst, terwijl je bij een inbouwkraan de kraan in de muur plaatst. Bij een opbouwkraan heb je dus wel een kraangat nodig, maar bij een inbouwkraan heb je geen kraangat nodig.

Sphinx wastafelblad met- of zonder overloop?

Wanneer je kiest voor een Sphinx wastafelblad kun je een wastafel met- of zonder een overloop nemen. Een overloop is een gat in het keramiek dat er voor zorgt dat de wastafel niet overstroomt. Wanneer het water het gat bereikt, wordt het water afgevoerd. Wanneer je een wastafel zonder een overloop neemt, loop je het risico dat je wastafel zal gaan overstromen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen