Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Ontdek de nieuwste producten van Sealskin

    Ontdek de nieuwste producten van Sealskin

    Ook Sealskin is druk bezig met het uitbreiden van het assortiment. En we kunnen je vertellen… Er zitten pareltjes tussen! De badkamer is een plek van comfort, genieten en welzijn en Sealskin vindt het belangrijk om deze plek zo comfortabel en eenvoudig mogelijk te maken.

    Om te beginnen: Wie is Sealskin? 

    Sealskin, gevestigd in Waalwijk, is een bedrijf dat al sinds 1754 actief is. Het bedrijf begon destijds als een lederhandel en toeleverancier van producten aan de (inter-)nationale schoenindustrie. Door de jaren heen verdween het leer en werd er plaats gemaakt voor kunststof, textiel, aluminium, glas en de schoenindustrie werd vervangen voor de sanitair branche. Zo ontstond Sealskin: producent en leverancier van sanitair producten en badkamer decoratie.

    Sealskin get wet Inc.
    Sealskin
    Sealskin Get Wet Hooked draaideur

    De nieuwe series 

    Inmiddels is het assortiment van Sealskin flink uitgebreid met prachtige nieuwe producten en series, welke op onze website terug te vinden zijn. We vertellen je meer over de noviteiten!

    Nieuwe baden  

    Sealskin heeft het aantal baden uitgebreid door onder andere de serie Rose  te vernieuwen. Voorheen bestond de serie namelijk alleen uit douchevloeren, maar sinds kort verkopen we ook baden uit deze serie. Daarnaast is het assortiment van Sealskin nog meer gegroeid, met de nieuwe series

    Sealskin Note Square
    Sealskin Easy
    Sealskin Senso Slimfit

    Nieuwe douches 

    Sealskin heeft niet alleen gedacht aan nieuwe baden, ook hebben ze nieuwe douchewanden, douchecabines, douchedeuren, badwanden en accessoires toegevoegd aan het assortiment. Hoe gaaf! 

    Sealskin Get Wet Hooked 

    Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Sealskin heeft een serie ontworpen met een handige, unieke vormgegeven uitsparing in het glas die gebruikt worden als handdoekhaak. Wij vinden het een ideale uitvinding! Je hoeft geen extra handdoekhaak te bevestigen in de badkamer en het is ook nog eens stijlvol

    Sealskin Get Wet Hooked douchecabine
    Sealskin Hooked pendeldeur
    Sealskin Get Wet Hooked

     

    Sealskin Get Wet Inc.

    Naast de serie Get Wet Hooked is ook de serie Sealskin Get Wet Inc. toegevoegd aan het assortiment. De stijlvolle serie bestaat uit douchedeuren, inloopdouches en toffe bijpassende accessoires die een tijdloze en industriële uitstraling creëren in de badkamer. Wij vinden het een prachtige toevoeging aan het assortiment en het staat ook nog eens erg stijlvol in je badkamer!

    Sealskin Get Wet Inc. schuifdeur
    Sealskin Get Wet douchemand
    Sealskin Get Wet Inc. inloopdouche

     

    Wij zijn erg enthousiast over de noviteiten van Sealskin. We vinden het een mooie en waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Bekijk ook eens de andere producten uit het assortiment van Sealskin. Het is zeker de moeite waard!

    Productenvergelijker 0
    Openen