Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    De nieuwste producten van Riho

    De nieuwste producten van Riho

     

     

    Inmiddels is het alweer half februari, dus hoog tijd voor een blog over de nieuwe noviteiten van Riho. Riho bestaat al meer dan 30 jaar en is een groot merk op de markt. Het assortiment van Riho bestaat uit baden, opzetwastafels en alles voor de douche. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met nieuwe series baden en douchevloeren. Wij vertellen je er graag meer over!

    Alle nieuwe baden 

    Riho heeft nieuwe series baden geïntroduceerd en wij laten ze je graag aan je zien! De nieuwe series zijn: Rethink Cubic, Rethink Space, Still Smart, Still Square, Still Shower en Devotion

    Riho rethink cubic
    Riho Rethink Space
    Riho Still Smart
     
     
    Riho Still Square
    Riho Still shower
    Roho Devotion

     

    De baden uit de nieuwe series zijn allemaal gemaakt van Acryl.  Acryl wordt ook wel een kunststof genoemd, is een materiaal met veel voordelen. Het is goed schoon te maken, slipvast en het behoudt lang zijn kleur. Naar onze mening een fijn materiaal! Daarnaast zijn alle Riho baden optioneel voorzien van het Riho Fall Systeem: Riho Fall is een badvuller weggewerkt in de overloop van het bad. Een kraan zonder kraan zeg maar. De badvuller is stijlvol strak en vlak in de badwand verwerkt en past in elke moderne badkamer.

    Alle nieuwe douchevloeren 

    Naast de nieuwe baden heeft Riho ook een aantal nieuwe series douchevloeren in het assortiment. Die kunnen niet achterblijven natuurlijk! Dit zijn ze: Isola, Basel, Davos, Sion, Zurich and last but not least Velvet Sole.

    Riho isola
    Riho Basel
    Riho Davos
     
    Riho Sion
    Riho Zurich
    Riho velvet sole

     

     

     

    Zoals je op de foto’s al kunt zien zijn de douchevloeren in verschillende vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. De ene serie heeft alle douchevloeren in één standaard kleur en de andere serie, bijvoorbeeld Isola biedt ze aan in de kleuren: antraciet, lichtgrijs en wit. Alle series bieden douchevloeren van het materiaal Acryl. Ga je liever voor kunstmarmer of Solid Surface? Dan zijn de vloeren uit de series Isola en Velvet Sole wellicht iets voor jou.

    Wat is er verder nieuw?

    Riho blinkt naar onze mening enorm uit met de Plug & Play baden. Bij deze baden zijn de lange en korte zijde van het bad voorzien van een naadloos vastgelijmd paneel. Doordat je een Plug & Play bad enkel in een hoek kunt plaatsen, is een badombouw niet meer nodig. Deze bestaande functie van Riho hebben ze uitgebreid met een kant-en-klaar badpaneel, voor een snelle installatie.

    En dan eindigen we deze blog met de laatste nieuwste optie: De Riho Lucid handgreep klein. Voorheen waren de douchewanden van Riho voorzien van een grote handgreep. Om de douche nog meer te personaliseren kun je nu ook kiezen voor een kleine handgreep. Hoe handig is dat!

     
     
    Riho Lupid handgreep klein zwart
    Riho Lucid handgreep klein wit

     

    Wij zijn erg enthousiast over de nieuwste noviteiten van Riho! Jij ook? Bekijk dan snel het hele assortiment van Riho, want er zitten nog veel meer van zulke pareltjes tussen.

     

     

    Productenvergelijker 0
    Openen