Diepte in cm

tot

Aantal kraangaten
Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met grijze onderkast

Badkamermeubels met een grijze onderkast zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er al verschillen in de kleur grijs. Meestal wordt de onderkast in mat grijs geleverd, maar dit kan ook hoogglans grijs of reliëf grijs zijn. Als er al verschillen zijn in de kleur grijs weet je dat BadkamerXXL een breed assortiment voor jou heeft klaarstaan. Verder zijn belangrijke keuze opties voor deze badkamermeubel de breedtemaat en opbouwgrepen of greeploos.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een grijze onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Grijs badkamermeubel

43 Artikelen
Filters

Advies over Grijs badkamermeubel

Badmeubel grijs verschilt per merk

Welk soort grijs de onderkast heeft of uit welk soort grijs je kan kiezen hangt af van het merk. De merken waar dit het geval is zijn Blinq, Thebalux en Ink. Hieronder wordt per merk het soort grijs van de merken toegelicht.

Bij de badkamermeubels met grijze onderkast van het merk Blinq en Thebalux wordt de gehele onderkast geleverd in een hoogglans grijze uitvoering. Hoogglans grijs heeft een strakkere look en glanst meer dan de andere soorten grijs. 

Bij het merk Ink zit het anders wat betreft de kleur grijs. Bij dit merk zijn er namelijk verschillen per serie. De serie Ink Unlimited beschikt over de keuze tussen een onderkast in mat grijs en reliëf grijs. Het verschil tussen beide is dat mat grijs een wat strakkere look heeft (wel minder strak dan hoogglans grijs) en een iets donkere uitstraling. Reliëf grijs heeft daarentegen vooral een huiselijke en levendige uitstraling. Alle andere Ink series beschikken alleen over de kleur mat grijs en dus niet over reliëf grijs.

Vele mogelijkheden met een badkamermeubel met grijze onderkast

BadkamerXXL beschikt over badkamermeubels met grijze onderkast in verschillende breedtematen. Wanneer je een smalle badkamermeubel wil kun je het best kiezen voor een breedte van 60, 70, 80 of 90 cm. Bij deze afmetingen is de keuze voor het aantal kraangaten beperkt tot twee opties. Dit zijn namelijk één kraangat of zonder kraangat. Iets bredere afmetingen zijn 100 en 120 cm. Bij bijna alle badkamermeubels met een grijze onderkast en met één van deze breedtematen kun je kiezen voor één kraangat, twee kraangaten of zonder kraangat. Wanneer je liever voor zeer brede badkamermeubels gaat, zijn de breedtematen 140, 160 en 180 cm de meest geschikte afmetingen. Bij deze badkamermeubels zijn de keuzes voor het aantal kraangaten ook beperkt tot twee opties. Hier zijn dat twee kraangaten of zonder kraangat.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen