Villeroy & Boch wastafels

Villeroy & Boch

Een wastafel is het meest gebruikte onderdeel van de badkamer. Daarom is het e... Lees meer

Villeroy & Boch

Een wastafel is het meest gebruikte onderdeel van de badkamer. Daarom is het erg belangrijk dat je een wastafel kiest die bij jouw badkamer past.

Wastafels van Villeroy & Boch zijn van keramiek. Dit heeft natuurlijk als groot voordeel dat dit materiaal krasbestendig en watervast is. Deze eigenschappen zijn erg handig bij het meest gebruikte onderdeel van de badkamer. 

 

Lees meer informatie en advies

74

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

74 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

74

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

74 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
catId-26;type-category-productlist;wastafels;sku-15452;sku-14852;sku-230053;sku-37550;sku-37533;sku-14689;sku-14657;sku-17145;sku-40557;sku-14587;sku-23276;sku-17146;sku-37474;sku-14608;sku-14663;sku-14675;sku-37479;sku-14661;sku-14614;sku-14676;sku-14613;sku-14687;sku-14659;sku-14685

Villeroy & Boch wastafel verkrijgbaar in verschillende types

Villeroy & Boch vrijhangende wastafel

Vrijhangende wastafels: strak design zonder meubel

Een vrijhangende wastafel van Villeroy & Boch wordt vrijhangend aan de muur opgehangen. Dat wil zeggen dat deze wasbak geen gebruik maakt van een onderkast of een ander meubel. Een vrijhangende wastafel kun je combineren met een mooie designsifon en een wastafelplug. Door deze producten aan je vrijhangende wastafel toe te voegen zorg je voor een erg strakke afwerking.

 

Villeroy & Boch meubelwastafels

Meubelwastafels: combineer met een onderkast

Meubelwastafels van V & B worden altijd in combinatie met een losse onderkast gebruikt om samen een meubel te vormen. Let op bij het maken van een eigen onderkast. Kijk goed naar de technische tekeningen van de wastafel om eventuele fouten in het meubel te voorkomen.

 

Villeroy & Boch opzetwastafel

Opzetwastafels: mooi op een wastafelblad

Een opzetwastafel van Villeroy en Boch wordt op een wastafelblad gemonteerd. Dit kan een badmeubel met een topblad zijn of een los wastafelblad. De opzetwastafels zijn de trend van dit moment!

 

Villeroy & Boch fontein

Fonteinen: voor de toiletruimte 

Een fontein van V & B is een kleine wastafel die alleen in de toiletruimte wordt gebruikt. Het is erg handig om in de toiletruimte je handen te wassen, bovendien geeft een fontein een extra mooie uitstraling aan je toiletruimte

 

 

Villeroy & Boch wasbak met of zonder overloop?

Wanneer je wastafel over een overloop beschikt, zal het water worden afgevoerd wanneer de wasbak bijna overstroomt. Hierdoor kan het water niet over de rand van de wastafel komen als je de kraan aan laat staan. Het water loopt via de overloop het riool in.

Wanneer je voor een wasbak kiest met een overloop, kan elke kraan op de wastafel geplaatst worden. Wanneer je kiest voor een wasbak zonder overloop kunnen er geen kranen geplaatst worden met een waste.

Toebehoren voor een V & B wastafel

sifon

Sifon

Een sifon wordt gebruikt om het vieze water uit de wasbak af te voeren. Door een sifon voorkom je dat er nare geurtjes in de badkamer ontstaan. 

 

klikplug

niet-aflsuitbare plug

Wastafelplug

Een wastafelplug wordt gebruikt om het afvoergat in de wasbak op een strakke manier af te werken. Er zijn 2 types wastafelpluggen die wij aanbieden:

De klikplug is een plug waarmee je de wasbak af kunt sluiten. Een niet-afsluitbare plug wordt ook wel een always-open plug genoemd. Deze plug staat altijd open en kun je niet indrukken. Hierdoor kan je wastafel niet overstromen.

 

Opbouw wastafelkraan

Wastafelkraan

Een wastafelkraan wordt gebruikt bij badmeubels en wastafels en geven een extra uitstraling aan je badkamer. Er zijn twee keuzes als het gaat om wastafelkranen, namelijk een opbouwkraan of een inbouwkraan. Een opbouwkraan wordt in de wasbak geplaatst, terwijl een inbouwkraan in de muur wordt geplaatst. 

 

 

Populaire V & B series

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding