Prijs

tot

Maximale levertijd

Sphinx toilet

Toiletten van Sphinx zijn er in veel verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een toilet met- of zonder spoelrand. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een verkort model. Een verkort model is erg handig wanneer je niet genoeg ruimte hebt voor een standaard toilet.

...

Lees meer informatie en advies over Sphinx toilet

102 Artikelen
Filters

Advies over Sphinx toilet

Sphinx rimfree: toilet met- of zonder spoelrand?

Sphinx biedt toiletten aan met- of zonder een spoelrand. Toiletten zonder een spoelrand noemt Sphinx rimfree. Wanneer je een toilet hebt met een spoelrand, zal er na verloop van tijd viezigheid ontstaan onder de spoelrand. Een closet zonder spoelrand zal vieziegheid voorkomen. Met rimfree kun je genieten van schoonmaakgemak en hygiëne.

Standaard Sphinx closet of een compact model?

Bij Sphinx is het mogelijk om verkorte toiletten te leveren. Bij een verkort model is de diepte van het toilet ingekort, waardoor het closet in nog meer toiletten zal gaan passen. Mocht je genoeg ruimte hebben dan raden wij je aan voor een standaard model te gaan.

Sphinx toilet met diepspoel of vlakspoel?

Bij een Sphinx toilet met diepspoel zal de behoefte direct in het water vallen. Doordat dit direct in het water valt voorkom je sneller vieze geuren. Bij een toilet met vlakspoel zal de behoefte op een plateau vallen. Dit wordt vaak gebruikt bij ouderen, kinderen, zieken en mensen met een beperking. Doordat de boodschap op een plateau valt is het gemakkelijker om de ontlasting te inspecteren.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen