Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, vanavond in huis* 5543 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, vanavond in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Wat is spoeltechniek?

    Wat is spoeltechniek?

    Met spoeltechniek wordt de manier van de reiniging van de binnenkant van het toilet bedoeld. Tegenwoordig worden toiletten telkens vaker zonder spoelrand geproduceerd. De spoeltechnieken worden hier ook op aangepast. Voorbeelden van bepaalde spoeltechnieken zijn Rimless, Rimfree, en DirectFlush.

    Rimless

    De Rimless waterverdeler is van toepassing op toiletten zonder spoelrand bij de merken Duravit en Laufen. Het is een krachtige spoeltechniek waarmee de hele binnenkant van het toilet effectief gespoeld wordt. Bij de Rimless spoeltechniek beschikt het toilet niet over een boord. Een boord zorgt ervoor dat er geen water omhoog spat.

    Rimfree

    Een Rimfree waterverdeler lijkt wat betreft de spoeltechniek veel op de Rimless waterverdeler. Het enige verschil is dat Rimfree van toepassing is op het merk Sphinx.

    DirectFlush

    DirectFlush is een spoeltechniek bij de toiletten van Villeroy & Boch. Het toilet beschikt bij DirectFlush over een boord zodat water niet direct omhoog kan spatten. De boord is namelijk bei de waterverdeler geplaatst. DirectFlush is waterbesparend doordat het spoelvolume slechts 3 of 4,5 liter beschikt. Dit spoelvolume wordt nauwkeurig en efficiënt door het toilet heen verdeeld en daarna verwerkt.

    Productenvergelijker 0
    Openen