Prijs

tot

Maximale levertijd

Villeroy & Boch toiletten

Villeroy & Boch toiletten zijn erg populair in Nederland. Ze zijn zelfs zo populair dat het de meest verkochte toiletten van Nederland zijn. Ze worden zoveel verkocht, omdat deze keramische toiletten van Villeroy & Boch in veel verschillende varianten geleverd worden. Op toiletten van Villeroy & Boch heb je 2 jaar garantie.

...

Lees meer informatie en advies over Villeroy & Boch toilet

157 Artikelen
Filters

Advies over Villeroy & Boch toilet

Keramische toilet van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch toiletten zijn er in allerlei soorten en maten. Alle toiletten van dit merk zijn gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als voordeel dat het bijvoorbeeld over kras- en vlekbestendigheid beschikt. Keramiek is ook nog eens schok- en stookbestendig. Bij normaal dagelijks gebruik zal een keramische toilet niet beschadigen.

Verschillende types toiletten van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch wandcloset / zwevend toilet

Villeroy & Boch biedt verschillende wandclosetten aan. Dit zijn toiletten die tegen de muur gemonteerd worden. Dit zorgt voor een mooie en strakke uitstraling, maar het heeft nog een voordeel. Doordat het wandcloset vrij van de vloer hangt, is het gemakkelijk om de vloer onder het toilet schoon te maken. Tevens oogt een wandcloset kleiner in de ruimte.

Let op: wanneer je kiest voor een wandcloset is het goed om te weten dat deze alleen geïnstalleerd  kan worden in combinatie met een inbouwreservoir. Villeroy & Boch hangtoiletten.

Villeroy & Boch duoblok toilet

Bij een duoblok toilet zit het reservoir direct aan de toiletpot. Dit zijn staande toiletten en worden dus op de grond gemonteerd. Het voordeel vaan een duoblok toilet is dat er geen inbouwframe geplaatst hoeft te worden. Een duoblok toilet kan namelijk direct gemonteerd worden op een toilet afvoer. Een ander voordeel is dat een duoblok toilet vaak veel goedkoper is dan een wandcloset.

Villeroy & Bock duoblok toiletten.

V & B urinoir

Een urinoir is een wandhangende toilet die speciaal ontworpen is voor mannen. Het voordeel van urinoirs is dat deze wandhangende toiletten minder ruimte innemen dan andere toiletten. Overigens beschikt Villeroy & Boch over veel verschillende urinoirs, zelfs voor kleine badkamers. 

Villeroy & Boch urinoir

Bidet van Villeroy & Boch

Een bidet is een lage wastafel die wordt gebruikt om de huid te reinigen na het gebruik van het toilet. Het voordeel van een bidet, ten opzichte van toiletpapier, is dat de waterstraal uit een bidet veel zachter voor de huid is. Tegelijkertijd zorgt het reinigen voor een fris gevoel. 

Let op: De bidet is geen vervanger van het toilet. Een bidet is een aanvulling op een toilet.

V & B toilet met CeramicPlus

CeramicPlus zorgt voor onderhoudsvriendelijke keramische oppervlakken. Het voordeel van CeramicPlus is dat al het vuil en kalk regelrecht wordt weggespoeld. Met CeramicPlus is het schoonmaken van je toilet dus erg gemakkelijk. Ook kalkvlekken zijn erg snel verwijderd, zonder dat je gebruik hoeft te maken van agressieve middelen.

Villeroy en Boch DirectFlush: toilet zonder spoelrand

DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch zijn toiletten zonder spoelrand. Bij toiletten met een gesloten spoelrand is de spoelrand vaak erg moeilijk te bereiken en te reinigen. Hierdoor kunnen er bacteriën ontstaan. Met DirectFlush zorg je voor een toilet zonder spoelrand, waardoor er spoeling plaatsvindt in de volledige binnenkant van het closet. Hierdoor ontstaan er geen bacteriën en kun je genieten van een frisse toilet. Tevens komt de DirectFlush van Villeroy & Boch toiletten het beste uit de tests! DirectFlush test reacties

Toilet met diepspoel of vlakspoel van V & B

Een vlakspoel toilet heeft een plateau waar de ontlasting op blijft liggen. Een vlakspoel heeft meerdere voordelen in het gebruik. 1 van de voordelen is dat de ontlasting gemakkelijk bekeken kan worden, bij bijvoorbeeld ouderen of zieken. Een toilet met diepspoel zorgt er voor dat de ontlasting meteen in het water valt. Hierdoor krijg je minder last van nare geurtjes, omdat het water er voor zorgt dat geurverspreiding wordt beperkt. 

Villeroy & Boch combipack of toiletset?

Bij sommige Villeroy & Boch toiletten krijg je te maken met combipacks of toiletsets. Een combipack is een hangtoilet die wordt geleverd met een zitting. Toiletsets bestaan uit een zitting, reservoir en een bedieningsplaat. Vaak zorgt dit ook voor een aantrekkelijkere prijs.

Populaire serie van Villeroy & Boch: Subway 2.0

Een erg populaire serie van de Villeroy & Boch toiletten is de Subway 2.0 toilet. Deze toiletten beschikken over DirectFlush en is dus een toilet zonder spoelrand. Deze toiletten werken ook met Softclosing & Quickrelease. Villeroy & Boch Subway 2.0.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen