Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, maandag in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, maandag in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  Wanneer ik geen Bobeau PVC vloer zou adviseren

  Daniel

  Geschreven door:  Daniel Bennik

  21 maart 2024

  Bewerkt op: 12 april 2024 13:59

  Natuurlijk. Ik wil met alle liefde iedereen een PVC vloer verkopen. Maar het is gewoon zo dat niet alle producten voor iedereen persé een goede optie is. En ik vind dat je daar ook eerlijk over moet zijn. Daarom zal jou in dit artikel uitleggen in welke situaties ik de PVC vloeren van Bobeau niet aan jou zou adviseren.

  Wanneer ik geen Bobeau PVC vloer zou adviseren

  In eerdere artikelen over Bobeau heb ik uitgelegd dat er tussen een Bobeau klik PVC vloer en de traditionele vinylrollen best een groot verschil zit. In kwaliteit, en daardoor ook in prijs. Een Bobeau PVC vloer zit tussen de € 55 - € 68 per/m2. In de bouwmarkt kun je al laminaat of PVC vloeren kopen voor €25. Dan hebben we het al snel over de prijs, kwaliteit en de verhouding er tussen....

  Prijs/kwaliteit verhouding

  Ik kan jou goed de verschillen uitleggen. Maar het is met alles zo, je hebt goedkoop en je hebt duur. En allebei de benamingen kloppen eigenlijk niet. Duur wil zeggen ik vraag te veel voor lagere kwaliteit en goedkoop wil zeggen ik vraag te veel voor een hogere kwaliteit. Daar bestaat de prijs-kwaliteitverhouding voor. Dat is met elk type product en zo ook bij een PVC vloer. Normaal gesproken als je het serieus neemt is een vloer die duurder is vrijwel altijd ook beter van kwaliteit.

  Leestip: Alles over Bobeau klik PVC vloeren

  En een hogere kwaliteit is niet voor iedereen geschikt of haalbaar. Zie hieronder 3 voorbeelden van wanneer ik geen Bobeau PVC vloer zou adviseren:

  Voorbeeld 1: studenten

  Ben je een student en zoek je voor je studentenkamer even snel een vloer. Dan is een Bobeau PVC vloer qua prijs waarschijnlijk te hoog gegrepen. Althans dat is een aanname van mij, maar als ik het vertaal naar mijn eigen studententijd ging er in ieder geval geen geld naar een duurdere vloer. Dan kies je eerder voor een bouwmarkt vloer. De kans dat je de vloer wilt meenemen is wellicht ook niet zo groot.

  Stel je wilt wel je vloer meenemen naar een ander huis, dan is een Bobeau klik PVC vloer wel ideaal.

  Voorbeeld 2: budget

  Het kan natuurlijk zo zijn dat je de kwaliteit wilt van een Bobeau vloer, maar dat de financiële middelen even niet toereikend zijn om dit bedrag aan te schaffen. Stel je hebt net een nieuwe koopwoning en je daar al behoorlijk hoog in de kosten zit of misschien heeft een bepaalde verbouwing wel voorrang. Dan kan ik begrijpen dat de investering van een mooie vloer er even niet in zit.

  Wanneer wel Bobeau?

  Hier kan ik best kort over zijn. Als jij een vloer wilt die lang echt mooi blijft en waar je probleemloos op wilt leven, dan is een Bobeau PVC vloeren een goede keuze. Voor verdere onderbouwing over het Bobeau product verwijs ik naar het blog: verschillen tussen Bobeau PVC en andere PVC vloeren.

  Productenvergelijker 0
  Openen