Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    VT Wonen in de badkamer

    VT Wonen in de badkamer

    vtwonen in de badkamer

    vtwonen ken je ongetwijfeld van hun meubels, woondecoratie en televisieprogramma’s. Sinds enige tijd is onder dit merk ook prachtig sanitair te vinden. En wij zijn blij te melden dat je het VT Wonen sanitair nu ook bij ons in de webshop én in de showroom kunt vinden! 

    In deze blog laten we je zien wat voor mooie producten vtwonen heeft uitgebracht. Van wastafels, tot kranen en een prachtig bad. Alles is onderling zeer goed te combineren waardoor je je hele badkamer om kunt toveren tot een vtwonen spa! 

    BADDEREN

    Tub 

    Dit bad straalt precies uit waar VT Wonen voor staat: een stoer en elegant bad. Gemaakt uit één stuk en voorzien van dunne wanden. Uitgevoerd in een mooie witte kleur, Powder White.

    De Tub is gemaakt van een uniek materiaal, genaamd Comfortstone. Dit materiaal, een combinatie van marmer en hars, kan in elke gewenste vorm worden gegoten. De toevoeging van hars maakt het bad een vocht- en vlekbestendig, kleurvast en hygiënisch.

    Je maakt het vtwonen bad makkelijk schoon omdat het bad uit één geheel bestaat. Geen naden en kieren waar vuil achter kan blijven zitten! Nog een ander voordeel van Comfort Stone is dat dit materiaal gemakkelijk warmte vast absorbeert. Zo kan jij nog langer genieten van je ontspannende bad. Het water blijft namelijk ook langer warm!

    De douchebak uit de VT Wonen by Alterna collectie is gemaakt van hetzelfde materiaal en zorgt voor een mooie combinatie in de badkamer!

    afbeelding-0 

    afbeelding-1

    Badkraan Curve

    Wanneer je kiest voor een vrijstaand bad, versterk je dit ruimtelijke gevoel door het plaatsen van een vrijstaande badkraan. Heb je niet de ruimte of mogelijkheid voor het plaatsen van een vrijstaande badkraan, heb je natuurlijk ook de keuze voor een opbouw badkraan. Beide kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren Charcoal (mat zwart) of Powder White (mat wit).

    Net als bij het bad, zijn bij de kranen ook geen naden te zien. Dit zorg voor een strakke kraan, die bovendien makkelijk schoon te houden is. 

    De vrijstaande badkraan wordt naast het bad geplaatst. De lange, vast uitloop zorgt er voor dat het water makkelijk in het bad kan stromen. Met de handdouche kan je jezelf gemakkelijk afspoelen en bovendien maak je het bad hier ook makkelijk mee schoon. 

    Het vrijstaande bad is het ook te combineren met een opbouw badkraan. De kraan, die aan de muur wordt bevestigd, is gemakkelijk te bedienen met slechts 1 hendel. Ook deze kraan is uitgevoerd met een handdouche. Een voordeel is dat het water altijd eerst uit de uitloop komt. Zo voorkom je onverwachte waterstralen uit de handdouche.

    afbeelding-2

    Badplank Board

    Om het nog aangenamer te maken in bad, is een eiken badplank een must-have! Zo heb je tijdens je warme bad altijd een drankje, een tijdschrift of een romantisch kaarsje binnen handbereik. De delen van de plank die op het bad rusten, zijn voorzien van anti slip. Zo blijft de plank op zijn plek en voorkom je dat hij in het bad valt.

    Badplank Board is gemaakt van massief eikenhout. Het doorleefde hout heeft al een leven achter de rug en zorgt daarom voor een rustieke uitstraling. Het eikenhout is door een zorgvuldige behandeling geschikt voor gebruik in de badkamer. Na goed schuren en oliën heeft de plank een unieke en karakteristieke look.

    DOUCHEN 

    Inloopdouche Screen 

    De eenvoud van het weglaten. Dat is zeker van toepassing op deze VT Wonen douchewand. De glazen wand is alleen voorzien van een arm voor de bevestiging. Verder heeft deze wand niks extra’s nodig! Met de afwerking van het glas pas je de douchewand helemaal aan op je eigen wensen en de stijl van je badkamer. 

    De glasplaat is namelijk verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Namelijk Timeless, Fogg en Mirror. De namen zijn al veelzeggend. Het Timeless glas is een heldere glasplaat. De Fogg glasplaat is voorzien van een donkergrijze kleur en is meer smaakgebonden.  Deze glasplaat is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een robuuste, stoere badkamer. Tot slot heeft de Mirror glasplaat een speciale laag waardoor de buitenzijde van de wand als spiegel gebruikt kan worden. Zo heb je gelijk een grote passpiegel binnen handbereik! 

    De douchewanden hebben dankzij een speciale behandeling een beschermende laag over het glas. Dit zorgt er voor dat het glas is beschermd tegen corrosie en verkalking. VT Wonen geeft zelfs 10 jaar garantie tegen verkalking van de douchewand.

    Douchevloer Slab

    De strakke douchevloer Slab is, net als het bad, gemaakt van Comfortstone. We kunnen niks anders zeggen dan dat dit een strakke douchevloer is. Dankzij het materiaal is de vloer niet glad wanneer er gedouched wordt. En omdat Comfortstone de warme absorbeert krijg je geen koude voeten! Het materiaal is zeer makkelijk te onderhouden en goed te reinigen. 

    De douchevloer is voorzien van een rechthoekige afvoer. Deze is gemaakt van hetzelfde materiaal als de douchevloer en dus erg subtiel in het ontwerp. 

     afbeelding-3

    Kranen voor in de douche

    Hoofddouche en douchearm Curve

    Je omringen door een warme douche. Lettterlijk! Dat lukt je zeker met de grote douchekoppen uit de VT Wonen Curve serie. De hoofddouche heeft een doorsnede van 20 cm. en een instelbare sproeihoek. Zo stel jij je douche af zoals jij dat het liefste hebt. 

    Het strakke ontwerp van de hoofddouche is verkrijgbaar in de twee kleuren, Charcoal en Powder White. Beide uitgevoerd met een matte finish. 

    Doucheset Curve

    De hoofddouche maak je compleet met een VT Wonen doucheset. Deze set, ook uit de Curve serie, bestaat uit een douchestang met staaf handdouche en bijbehorende accessoires. Het slanke design van de kraan past naadloos bij de hoofddouche. De handdouche is makkelijk in onderhoud dankzij het geïntegreerde antikalk systeem.

    De doucheset wordt uiteraard ook geleverd in de Charcoal of Powder White uitvoering.

    Inbouw Douchethermostaat

    Om de kraan te kunnen bedienen kan de thermostaat natuurlijk niet ontbreken. VT Wonen heeft zowel in de Curve als in de Cross serie een inbouwthermostaat. Zo kan jij het combineren naar eigen smaak. 

    De thermostaat uit de Curve serieheeft een strakke uitstraling dankzij de eenvoudige knoppen en de ronde vormen. De thermostaat uit de Cross seriekenmerkt zich door de kruisgrepen.

    De inbouw thermostaat is voorzien van een temperatuurbegrenzer. Fijn idee als je kinderen onder de douche staan! Daarnaast is de kraan waterbesparend, wel zo duurzaam. 

    De thermostaat zorgt er voor dat het water vrijwel gelijk de gewenste temperatuur heeft. De twee knoppen zijn eenvoudig te bedienen. Met één knop bedien je de temperatuur. Met de andere knop bedien je de sterkte van de waterstraal. Je schakelt dankzij de 2-wegomstelling bovendien gemakkelijk tussen de hand- en hoofddouche.

    BADMEUBELS

    In dit rijtje kunnen de badmeubels natuurlijk niet ontbreken. Het voordeel van de badmeubel serie van VT Wonen is dat je alles onderling kunt mixen en matchen. Zo heb je de keuze uit een heleboel combinaties. Dat wordt nog lastig kiezen! 

    Bij het samenstellen van je VT Wonen badmeubel heb je de keuze uit een aantal dingen, namelijk:

    • drie soorten wastafels
    • 2 soorten onderbouw modellen

    Wastafels Tank

    In de serie ‘Tank’ vind je het assortiment wastafels. Door de verschillende vormen, kleuren en materialen, kan jij juist die wastafel kiezen die past bij je persoonlijke smaak en de sfeer van je badkamer. Natuurlijk is er een bijpassende plug verkrijbaar om het plaatje compleet te maken. 

    De rechthoekige meubelwastafels zijn verkrijgbaar in drie kleuren. De witte wastafel is gemaakt van keramiek en zorgt voor een rustige basis. Durf je iets meer kleur in je badkamer toe te passen, kijk dan eens naar de wastafel in beton-look. Deze is uitgevoerd in de kleur Concret (lichtgrijs) of Concrete Black (donkergrijs). Deze wastafels passen op een bijbehorend badmeubel. 

    De ovale waskom uit de Tank serie is net als de bovengenoemde wastafels verkrijgbaar in een donkere of lichte betonkleur. De kom past ook op de badmeubels uit de serie. Je hebt hier alleen wel een extra houten afdekblad voor nodig om de kom op te plaatsen. Deze is verkrijgbaar in de kleuren Oak en Oak Black. Deze plaat plaats je op het badmeubel. Hier kan vervolgens de waskom op bevestigd worden. 

    Onderbouw Cube & Frame

    De keuze voor onderbouw bestaat uit een dicht wasmeubel, of uit een open wasmeubel gemaakt van een zwart metalen frame. 

    Het voordeel van het metalen frame is dat je een gevoel van ruimtelijkheid houdt in je badkamer. Het geeft je badkamer een stoere, industriële uitstraling. Het voordeel van de dichte onderkast is dat je veel opbergmogelijkheden hebt! Een ideale plek voor je handdoeken, make-up en voorraad tandpasta, en alles uit het zicht! 

    Zwart metalen frame

    Zwart is en blijft een trend. Daarom blijven we dit in de badkamer ook veel zien. En bovendien sluit dit metalen frame naadloos aan op de industriële trend die we nu zo graag zien. Je kunt kiezen uit een staand model, of een model die je aan de muur bevestigd.

    Onderkast Cube

    Ook bij de dichte wastafelkast heb je de keuze uit een staand of hangend model. Het hangende model is voorzien van 1 grote laden. Het staande model heeft 2 van deze lades. Door de kleur aan te passen aan je wensen, maak je het helemaal zoals jij voor ogen hebt. De Oak en Black Oak zijn voorzien van een mooie houtstructuur. De blank kleur van Oak geeft je badkamer die lichte, natuurlijk leuk. De donkere kleur. de Black Oak geeft het badmeubel een stoere twist. De houtnerf blijft zichtbaar, wel zo mooi! 

    Nog meer voor in de badkamer 

    Je badkamer is natuurlijk niet af zonder de finishing touch. Daarom kan je je VT Wonen badkamer nog uitbreiden met een spiegel, lampen en spiegels in de zelf stijl als je sanitair. 

    Spiegel 

    Wat is een wasmeubel zonder spiegel… Daarom geeft VT Wonen je meerdere keuzes in de soorten spiegels. Verschillende vormen, maten, met of zonder verlichting en met of zonder kast… het maakt de keuze niet makkelijker met zoveel moois. 

    De Stock spiegel is een spiegelkast. Zo combineer je het functionele met het aangename. Achter de spiegel zit namelijk een handig kastje om net die spullen neer te zetten die je het meeste gebruikt. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zo heb jij altijd genoeg opbergruimte! Wil je wel veel extra opbergruimte, maar heb je geen plek voor een XL kast? Overweeg dan eens om 2 of 3 kleinere spiegelkasten naast elkaar te hangen!

    De Goodmorning spiegel heeft geen kast, maar is op een kader geplaatst. Dit geeft een robuust effect omdat de spiegel net iets van de muur af komt. Het kader is beschikbaar in de kleur Oak en Black Oak, zodat je dit op je badmeubel af kunt stemmen. 

    Accessoires

    Om nog beter in de spiegel te kunnen kijken of voor net dat beetje extra sfeer in de badkamer, zijn er bijpassende badkamerlampen. Uitgevoerd in het zwart en voorzien van led-verlichting. Duurzaam en mooi!

    Het metalen decoratieframe is de plek om je favoriete verzorgingsproducten een prominente plek in de badkamer te geven. En we hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat de handdoekhouder natuurlijk onmisbaar is!  

    VT Wonen in de BadkamerXXL Showroom

    Wij kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om een badkamer online aan te schaffen. Je wilt misschien graag voelen hoe dat bad voelt. Ervaren hoe hoog dat badmeubel eigenlijk is en de verschillende opties van de douchewand ontdekken. Dat kan! In onze showroom kan je de VT Wonen producten in het echt komen bekijken. Onze collega’s kunnen je bovendien voorzien van advies en al je vragen beantwoorden. 

    afbeelding-4

    Productenvergelijker 0
    Openen