Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, vanavond in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Voor jou op een rij: de nieuwe producten van Ink Badkamermeubelen

    Voor jou op een rij: de nieuwe producten van Ink Badkamermeubelen

     

     

    Een nieuw begin van het jaar betekent nieuwe producten in het assortiment. Benieuwd naar de nieuwste producten van Ink Badkamermeubelen? Blijf dan even plakken! Ink Badkamermeubelen blijft ons verrassen met nieuwe en naar onze mening prachtige producten.

    Ink Enter Fonteinmeubelen

    Ink Enter is een strak en modern design. De meubels kenmerken zich door de strakke dunne randen en het formaat van de waskom. Bij ons in het assortiment vind je de Ink Enter fonteinmeubel met onderkast en de Ink Enter fonteinmeubel met hoog frame. Beide een meubel met een totaal andere look. Hou je van een strakke badkamer met veel opbergruimte, dan is de fonteinmeubel met onderkast zeker iets voor jou. Ga je liever voor een industriële look? Wellicht is de fonteinmeubel met hoog frame dan iets voor jou! Beide meubels zijn te krijgen in de materialen: Polystone, Quartz, Keramiek en Marmer. 

    Ink enter fonteinmeubel 3420560.jpg
    Ink enter fonteinmeubel frame 3420559.jpeg

    Organische spiegels

    Een ronde of rechthoekige spiegel kennen we wel. Maar heb je al eens een organische spiegel gezien? Misschien kan je je direct een beeld voor de geest halen, maar wij snappen als je nu denkt ''wat bedoelen ze nou?''.    De organische spiegel van Ink Sanitair is een druppelvormige spiegel.  Bij de organische Ink badkamerspiegel kun je kiezen uit een spiegel met of zonder frame. Daarnaast vind je ze bij ons in het assortiment ook nog eens met en zonder verlichting. 

    Ink organische spiegel
    Ink organische spiegel

    Asymmetrische onderkasten

    Hoe handig is dat! Ink Sanitair zorgt ervoor dat jij jouw badkamerproducten, zoals shampoo en douchegel, kunt opbergen zonder een extra plank of kastje aan te schaffen. Ink heeft badkamermeubels met asymmetrische lades. Dit zorgt ervoor dat jij je producten rechtop kan opbergen en het heeft ook een iets andere look dan een kast met symmetrische lades.

     

    Ink asymmetrische onderkasten
    Ink asymmetrische onderkasten

     

    Enthousiast geworden? Bekijk de producten zeker eens op de website of op onze socials!

     

     

     

     

     

     

     

    Productenvergelijker 0
    Openen