Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  Nieuw: kranen van Wiesbaden in geborsteld goud en koper

  Nieuw: kranen van Wiesbaden in geborsteld goud en koper


  Het grote nadeel van inspiratie zoeken op Pinterest is dat je soms foto’s van je droombadkamer vindt, maar geen flauw idee hebt welke producten er nu eigenlijk zijn gebruikt. Op mijn persoonlijke Pinterest-bord staat de foto hier linksonder letterlijk al jaren, maar ik kon nooit de juiste kranen vinden. En laten het nu net de kranen zijn die dit interieur maken wat het is. Het geborstelde, ingetogen roségoud staat prachtig bij de betongrijze tegels. 

  nieuwekleuren_1.jpg
  nieuwekleuren_2.jpg

  Toen me recent werd gevraagd om wat aandacht te besteden aan de nieuwe PVD-kranen van ons huismerk Wiesbaden, moest ik direct weer aan deze foto denken. Er zijn namelijk twee nieuwe kleuren uitgebracht: geborsteld koper en geborsteld messing. En laten de kranen in geborsteld koper nu perfect in dit plaatje passen.

  Het is duidelijk welke van de twee mijn favoriete nieuwe kleur is, maar dat neemt niet weg dat geborsteld messing ook een spectaculaire uitvoering is. Vooral omdat hij zich, zoals de rechterfoto laat zien, geweldig laat combineren met de kleur van het jaar 2020 waar ik het eind december over had, 'Classic Blue'!


  koper1.jpg
  messing1.jpg

  Wat een beauties! Deze twee nieuwe kleuren zijn ook nog eens aangebracht met behulp van PVD - daar hebben we een poosje geleden al eens over geschreven, maar hier nog even in het kort: PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Met deze techniek krijg je een coating die veel sterker is dan bijvoorbeeld galvanisch aangebracht chroom maar die toch net zo mooi glanst. Hippe kleuren die veel langer mooi blijven, dus. Ik ben fan.

  Welke van de twee nieuwe kleuren is jouw favoriet?

  Productenvergelijker 0
  Openen