Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Nieuw: het stoere minimalisme van de Sealskin Get Wet Contour serie

    Nieuw: het stoere minimalisme van de Sealskin Get Wet Contour serie


    Uiteraard zijn we bij BadkamerXXL trots op elk product dat we binnen ons assortiment verkopen, maar af en toe komt er een product voorbij dat ons hart nog nét een beetje sneller laat kloppen. Onlangs hebben we een nieuwe serie douchewanden, -cabines en -deuren binnen gekregen waarbij dat ook zeker het geval is. Het gaat om de Get Wet Contour collectie van Sealskin. Vandaag wil ik die dan ook graag even laten zien!

    Stoer minimalisme

    Sealskin kwam eerder al met de geweldige Soho serie, vol met stoere, industriële douche-oplossingen uitgevoerd in mat zwart metaal. De nieuwe Contour douches zijn eigenlijk een minimalistische visie op diezelfde trend. Waar de Soho douches echte statement pieces zijn, valt de Contour serie juist op door zijn subtiele, ingetogen schoonheid.

    Wat ik ook geweldig vind aan deze nieuwe serie, is dat hij verkrijgbaar is in twee verschillende kleuren. Je kunt zelf kiezen of je mee wilt gaan in de enorm populaire trend van mat zwart, wat momenteel echt on fire is, of liever gaat voor een meer tijdloze optie in de vorm van geborsteld RVS. Ik zou geen persoonlijke favoriet kunnen aanwijzen - beide uitvoeringen zijn prachtig, maar je bereikt er wel hele verschillende effecten mee. Kijk maar eens naar de draaideur uit de collectie:

    Sealskin Get Wet Contour douchedeur in geborsteld RVS
    Sealskin Get Wet Contour douchedeur in mat zwart


    Er is heel veel aandacht besteed aan de details van deze douches en dat zie je. Het frame van de deuren is superslank; 17,5mm voor draaideuren en 25mm voor inloopdouches en schuifdeuren. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. De designhandgrepen zijn voorzien van een antislipprofiel zodat je natte handen niet wegglijden. Heel praktisch en het oogt ook schitterend. 

    Schoon in een oogwenk

    De douches zijn voorzien van veiligheidsglas met een antikalk-coating. Bij de schuifdeuren zit je niet met zo'n vervelende overlap waar je tijdens het schoonmaken niet bij kunt komen, omdat de deuren helemaal naast elkaar geschoven kunnen worden. Daarnaast kun je de schuifdeur loskoppelen zodat je echt overal bij kunt. Laat angst voor schoonmaakfrustratie dus geen reden zijn om van deze serie af te zien!

    Contour douches van Sealskin zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen en afmetingen, zodat er altijd eentje bij jou thuis past. Hieronder zie je, van links naar rechts, de inloopdouche, de schuifdeuren en de douchecabine.

    Sealskin Get Wet Contour inloopdouche in mat zwart
    Sealskin Get Wet Contour schuifdeuren in mat zwart
    Sealskin Get Wet Contour douchecabine in mat zwart

    Combineren met een kraan van Hotbath

    Allemaal ook verkrijgbaar in andere maten én natuurlijk in RVS. Denk je erover om zo'n Contour douche te laten schitteren in jouw badkamer? Kijk dan ook eens naar de kranen van Hotbath die we in ons assortiment hebben. Hotbath maakt namelijk kranen in mat zwart en RVS-look en deze twee kleuren passen uitstekend bij het matte zwart dan wel geborsteld RVS van de Contours. 

    Hotbath Cobber 20A in mat zwart
    Hotbath Cobber IBS 24 in geborsteld nikkel


    Daar krijg je toch spontaan renovatiedrift van. Zie jij jezelf al in zo'n schitterende Contour douche staan?

    Productenvergelijker 0
    Openen