Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel met echt houten onderkast

Met een badkamermeubel in echt hout straal je warmte uit in je badkamer. Een houten badkamermeubel wordt ook wel gekenmerkt als inspirerend. Bij deze badkamermeubel is de onderkast volledig van hout gemaakt. Ondanks dat bij elke soort de onderkast volledig van hout is, is er bij BadkamerXXL voldoende keus om de perfecte badkamermeubel in echt hout voor jouw badkamer te kopen.

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een echt houten onderkast verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Echt houten badmeubel

43 Artikelen
Filters

Advies over Echt houten badmeubel

Breedtematen en bijbehordende badkamermeubels

De badkamermeubels in echt hout zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn de verschillende breedtematen 60, 80, 100, 120 en 160 cm. Een badkamermeubel in echt hout van 160 cm breed dient aan de wand gemonteerd te worden. Bij de andere afmetingen is er een optie om de badkamermeubel ook op poten te laten leveren. In dit geval hoeft deze niet aan de wand gemonteerd te worden. 

Keuze voor het aantal kraangaten per afmeting

Het gedeelte van de badkamermeubel wat niet uit hout bestaat, de wastafel, is ook leverbaar in verschillende varianten. In dit geval zijn de varianten het aantal kraangaten. Welke variant het beste is voor jouw badkamermeubel hangt onder andere af van de breedtemaat. Heeft de badkamermeubel met een echt houten onderkast een breedte van 60 of 80 cm, dan is één kraangat of zonder kraangat geschikt. Bij 100 cm breed valt de keuze te maken uit één kraangat, twee kraangaten of zonder kraangat. Hier hangt het aantal kraangaten af van wat het beste past bij jouw badkamer. Een badkamermeubel in 120 of 160 cm breed kan bestaan uit twee kraangaten of zonder kraangat. Deze badkamermeubels bieden namelijk voldoende ruimte voor opbergmogelijkheden en twee kraangaten. 

Een bijpassende spiegel of spiegelkast?

Voor welke soort badkamermeubel met een echt houten onderkast je ook kiest, bij elke soort heb je de keuze voor een spiegel, spiegelkast of zonder spiegel of spiegelkast. De spiegel en spiegelkast zijn standaard modellen die goed bij de badkamermeubels passen. De spiegels beschikken bijvoorbeeld over een houten rand, wat goed past bij de stijl van de onderkast. Wanneer je de badkamermeubel in echt hout liever zonder spiegel geleverd wilt hebben, kan dat natuurlijk ook.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen