Diepte in cm

tot

Aantal waskommen
Aantal kraangaten
Prijs

tot

Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 90cm breed

Een hangende of staande badkamermeubel is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en breedtematen. Eén van deze breedtematen is 90 cm. Deze wastafelmeubels bieden het comfort aan waar jij naar opzoek bent. Doordat elke badkamermeubel in 90 cm uniek is, kun je de badkamermeubel uitkiezen die perfect past bij jouw stijl en het design van de badkamer. 

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 90cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 90cm badmeubel

11 Artikelen
Filters

Advies over 90cm badmeubel

Badmeubel 90cm in verschillende kleuren

Afhankelijk van het model zijn de onderkasten van de badkamermeubels leverbaar in vele verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn hoogglans wit, mat antraciet of mat wit. Deze kleuren geven het design vooral een strakke en moderne look. Ook brengen deze kleuren een chique uitstraling met zich mee. Wanneer je graag een warm gevoel in de badkamer wil, kun je kiezen voor de 'houten' kleuren. Dit zijn de kleuren woodstock en naturel en gerookt eiken. Andere veel voorkomende kleuren zijn mat wit, reliëf grijs, mat taupe en hoogglans antraciet.  

Hoeveel kranen voor een badkamermeubel in 90 cm?

De badkamermeubels in 90 cm van BadkamerXXL kunnen geleverd worden zonder kraangat of met één kraangat. Een badkamermeubel zonder kraangat houdt in dat deze zonder wastafel wordt geleverd. In dit geval heeft de badkamermeubel opbergruimte als enige functie. Als je kiest voor zonder kraangat kun je ook apart een wastafel bestellen. Deze dien je dan wel zelf te monteren. Wanneer je kiest voor één kraangat wordt deze voor de levering aan de badkamermeubel gemonteerd.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen