Kleur fontein/wastafel
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 70cm breed

Wanneer je opzoek bent naar een redelijk kleine en vooral smalle badkamermeubel, zit je goed bij de badkamermeubel in 70 cm. Deze badkamermeubels zijn relatief smal, maar bieden zeer veel opberg- en wasruimte. BadkamerXXL heeft badkamermeubels in 70 cm in verschillende soorten waardoor alle badkamermeubels met een breedte van 70 cm uniek zijn.  

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 70cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 70cm badmeubel

Advies over 70cm badmeubel

Badkamermeubel in 70 cm: verschillende spiegeluitvoeringen?

Bij BadkamerXXL kun je een badkamermeubel in 70 cm zonder spiegel of spiegelkast bestellen, maar je hebt ook de keuze uit 10 verschillende spiegels met elk zijn eigen kenmerken en een spiegelkast. De spiegelkast bestaat onder andere uit dubbel gespiegelde deuren en een stopcontact of schakelaar. De 10 verschillende spiegels zijn hieronder vermeldt met de afkorting SP (spiegel) en een korte beschrijving. Bij elke spiegel is spiegelverwarming en een audioset met bluetooth een bijpassende optie.

  • SP1: Een standaard spiegel zonder verlichting. 
  • SP2: Een spiegel met geïntegreerde LED verlichting en een sensorschakelaar.
  • SP3: Bestaat uit een sensorschakelaar en indirecte LED verlichting.
  • SP4: Bestaat uit een sensorschakelaar en indirecte LED verlichting aan zowel de boven- als onderkant.
  • SP5: Bestaat uit een sensorschakelaar en indirecte LED verlichting aan alle vier zijden van de spiegel.
  • SP6: Bestaat uit een sensorschakelaar, horizontale LED verlichting en indirecte verlichting aan de boven- of onderkant.
  • SP7: Een spiegel met een gematteerde rand, sensorschakelaar en indirecte LED verlichting aan alle vier zijden van de spiegel.
  • SP8: Bestaat uit een stopcontact, sensorschakelaar, indirecte LED verlichting aan de onder- en bovenkant en een geiïntegreerde planchet.
  • SP9: Een spiegel met geïntegreerde, horizontale TL verlichting.
  • SP10: Een spiegel met geïntegreerde, horizontale TL verlichting en een streepdecor.

Badmeubel 70cm: verschillende kleuren en uitstralingen

De onderkast van 70cm is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Elke kleur heeft weer een unieke uitstraling in de badkamer. Als je bijvoorbeeld een strakke uitstraling wil, kun je kiezen voor een onderkast in hoogglans wit. Heb je graag een kleur die rust uitstraalt in je badkamer kun je weer kiezen voor de verschillende eiken kleuren of woodstock kiezen. Wanneer je graag een chiquere of moderne uitstraling wil, kun je ook kiezen voor hoogglans of mat antraciet. Andere veelvoorkomende kleuren zijn mat en krijt wit, reliëf en oer grijs en mat taupe.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen