Diepte in cm

tot

Aantal waskommen
Aantal kraangaten
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubel in 60cm breed

Wil je graag een badkamermeubel, maar heb je liever dat je badkamermeubel niet al te groot is? De badkamermeubels met een breedte van 60 cm van BadkamerXXL zijn zeer smalle badkamermeubels. Ondanks dat de badkamermeubel 60 cm breed is, geeft het de uitstraling die past bij jouw badkamer. De badkamermeubels in 60 cm breed bestaan uit veel verschillende soorten. 

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk in 60cm breedte verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over 60cm badmeubel

55 Artikelen
Filters

Advies over 60cm badmeubel

Welke kleur badkamermeubel in 60 cm past bij welke stijl?

De badkamermeubels zijn leverbaar in vele verschillende kleuren. Uit deze kleuren is het wellicht lastig om de juiste te kiezen, vandaar dat we hier enkele voorbeelden geven van welke kleur bij welke badkamer past. De meest gebruikte kleur voor een badkamermeubel is hoogglans wit. deze kleur past door de glimmende, strakke look zeer goed bij de moderne badkamer. Wastafelmeubels kunnen ook een kleur hebben met een eikenhouten uitstraling. De meeste voorkomende eikenhout kleur is licht eiken. Licht eiken heeft een klassieke hout uitstraling en brengt vooral rust over naar je badkamer. Andere veel voorkomende kleuren zijn whisky en scotch oak en hooglans zwart en grijs.

Diep of ondiep badkamermeubel in 60 cm?

Badkamermeubels in 60 cm zijn leverbaar met een diepe of een ondiepe wastafel. Bij BadkamerXXL zijn er twee afmetingen voor de dieptes van de badkamermeubel. Als je kiest voor een diepe badkamermeubel heeft de wastafel een diepte van ongeveer 45 cm. Bij een ondiepe badkamermeubel heeft de wastafel een diepte van ongeveer 40 cm. Bij een diepere wastafel creëer je meer bewegingvrijheid tussen de kraan en het oppervlak. Dit is meer geschikt als je bijvoorbeeld even je hoofd onder de kraan wil wassen.

Badmeubel 60cm: met óf zonder spiegel en spiegelkast

Wil je graag een badkamermeubel met een spiegel of spiegelkast, of juist zonder spiegel en spiegelkast? Dat kan allemaal bij BadkamerXXL. Als je kiest voor een spiegel bij je wastafelmeubel wordt deze boven de wastafel, aan de wand geplaatst. Als je een spiegel met opbergruimte wil is een spiegelkast een goede optie. Spiegelkasten zijn er in verschillende soorten. Zo kan je kiezen uit een standaard spiegelkast, ook wel basic genoemd, de spiegelkast economic, een spiegelkast met verlichting en eventueel kun je bij economic spiegelverwarming toepassen en je kan kiezen voor comfort en premium spiegelkasten. Bij comfort en premium spiegelkasten kun je of stopcontacten, of een schakelaar, of allebeide in de spiegelkast laten verwerken

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen