Diepte in cm

tot

Materiaal onderkast
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badmeubel met dubbele wastafel

Heb je het gevoel dat twee wastafels meer van toepassing zijn in je badkamer dan één wastafel? Twee wastafels aan een badkamermeubel is mogelijk bij BadkamerXXL. In dit geval spreken we van de badkamermeubels met dubbele wastafel. Deze badkamermeubels zijn er in vele verschillende varianten en soorten. Door de vele verschillen zijn of kunnen de badkamermeubels met dubbele wastafel zo worden gevormd dat deze perfect bij jouw badkamer past.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met dubbele wastafel

62 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met dubbele wastafel

Let op: Bij de breedtematen 60, 80 en 100 cm zijn de badkamermeubels niet met dubbele wastafel leverbaar. Ook kunnen de afbeeldingen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een dubbele wastafel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

Afmetingen dubbele wastafel

Een badkamermeubel met een dubbele wastafel is leverbaar met een breedte van 120, 140 en 160 cm. Deze badkamermeubels zijn breder dan normaal en zijn daarom beter geschikt voor een dubbele wastafel. Van deze breedtematen is 120 cm de meest gewilde afmeting.

De dieptematen die hierbij horen zijn 45 en 46 cm. Deze afmetingen houden de verhouding tussen de voorkant en de achterkant van de badkamermeubel in. 45 en 46 cm vallen onder de diepe modellen. Met een diepte van minimaal 45 cm en een breedte van minimaal 120 cm biedt een badkamermeubel met twee wastafels voldoende opbergmogelijkheden. Wanneer je toch het gevoel hebt om meer opbergruimte nodig te hebben, is er bij sommige badkamermeubels met dubbele wastafel de keuze voor een extra kast in een hoge of lage vorm.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen