Prijs

tot

Maximale levertijd
Met douchegedeelte

Baden van acryl

Acryl staat ook wel bekend als kunststof. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor baden. Ook niet zo vreemd, want acryl is materiaal dat erg warm aanvoelt en ook lang warmte vasthoudt. Ideaal voor een lekker lang en warm bad. Acryl voelt heel comfortabel aan tegen het huidoppervlak. Acryl heeft een glad en poriënvrij oppervlak. Dit zorgt ervoor dat vuil zich nauwelijks hecht aan het materiaal. Onderhoud is zo heel eenvoudig. Afnemen met een zacht doek volstaat vaak al om alle eventuele stof er uit te halen.

...

Lees meer informatie en advies over Acryl bad

787 Artikelen
Filters

Advies over Acryl bad

Verschillende vormen van acryl baden

Er kunnen verscheidende vormen gemaakt worden van acryl, zo zijn er rechthoekige, asymmetrische, ovale, zeshoekige, ronde en vijfhoekige baden gemaakt van acryl. Acryl is behoudt haar kleur doordat het kleurvast materiaal is. Ook heeft acryl een natuurlijke glans die een acrylleven lang mee gaat. Acryl is duurzaam en betaalbaar materiaal.

Eenvoudig te repareren

Mochten er na verloop van tijd beschadigingen komen op jouw acryl bad, dan is dit vaak gemakkelijk te repareren. Een kras in acryl kan met wat autopoets of polijstmiddel gemakkelijk weggewerkt worden. Bij quaryl, een materiaal wat ook vaak bij baden wordt gebruikt, is dit niet het geval. Dit is één van de grootste verschillen tussen acryl en quaryl. Een ander groot verschil is dat acryl in tegenstelling tot quaryl niet volledig te recyclen is.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen