Prijs

tot

Maximale levertijd
Met douchegedeelte

Baden 180x80 cm

Samen met je partner aan de wijn in bad onder genot van een muziekje. Het is geen ver weg van je bed show meer. Met een 180 x 80 cm bad kun je samen heerlijk tot rust komen. Dit is de meest voorkomende en meest bestelde afmeting van een bad. De minimum afmetingen van een tweepersoons bad zijn namelijk 180x80 cm, maar je kunt hier ook prima in je eentje in badderen. Andere populaire afmetingen zijn 170 x 75 cm, geschikt als éénpersoons bad, en 190 x 90 cm, geschikt als tweepersoons bad voor langere mensen of mensen die graag wat meer ruimte willen.

...

Lees meer informatie en advies over 180x80 bad

246 Artikelen
Filters

Advies over 180x80 bad

Wil je je 180 x 80 cm bad graag gebruiken als tweepersoons bad? Dan raden we je aan om een afvoer in het midden van het bad te nemen, in plaats van op het uiteinde. Zo zit er niemand met zo’n vervelende draaiknop in zijn rug en kunnen jullie beiden heerlijk relaxen. De 180 x 80 cm baden kennen twee verschillende buiten voren: rechthoekig en ovaal. De rechthoekige vorm is de meest bestelde vorm voor 180 x 80 cm baden en past in iedere badkamer. Een ovaal bad past ook heel goed in een moderne badkamer. De vorm van de binnenkant van een bad verschilt ook per bad, zo is het ene bad meer rechthoekig, terwijl het andere bad juist rondere vormen heeft.

Bad 180x80: acryl of quaryl?

Er wordt vaak getwijfeld tussen acryl en quaryl. Beide materialen zijn erg geschikt voor baden. Acryl wordt vaak als warmer ervaren en het materiaal houdt ook langer warmte vast. Quaryl staat bekend om de duurzame kwaliteit en krasbestendigheid. Beide materialen zijn slipvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken over glijpartijen. Er zijn een aantal 180 x 80cm baden die geschikt zijn als bad/douchecombinatie. Dit betekend dat je bad geschikt is om er zowel in te baden als te douchen.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen