Prijs

tot

Maximale levertijd

Drukken, draaien, douchen – Grohe SmartControl biedt je een ultieme douche-ervaring

Grote kans dat je de reclame van Grohe SmartControl al voorbij hebt zien komen op televisie, want deze Grohe kranen zijn een absolute must-have in de badkamer!

Tijd voor luxe en comfort in de badkamer. En dat begint met een fijne douche. Een douche die je zo in kunt stellen dat jij er optimaal  van geniet. Een douche die jij aan kunt passen naar het moment van de dag, naar wat jij op dat moment nodig hebt. Dat kan met Grohe SmartControl. En dat met slechts een druk op de knop!

...

Lees meer informatie en advies over Grohe SmartControl

61 Artikelen
Filters

Advies over Grohe SmartControl

Douchen zoals je nog nooit eerder hebt ervaren

Dat GROHE je een ultieme douche-ervaring wil geven staat voorop. Want GROHE zegt over GROHE SmartControl dat je pas weet wat ze voor mooie dingen met het water doen, als je het zelf ervaart. Douche jij graag onder trage, dikke druppen, of laat je je liever masseren door een stevige waterstraal? GROHE SmartControl biedt je beide opties, en jij bepaalt tijdens het douchen wat jij voor straal wilt!

Grohe SmartControl

Wat is Grohe SmartControl?

Intelligent ontworpen en intuïtief bestuurd, met als resultaat: de perfecte douche-ervaring.  Want met Grohe SmartControl beheer jij met een druk op de knop de temperatuur, waterstroom en de verschillende straalsoorten. Van een fijne zachte straal, tot stevige massagestralen, je stelt het in zoals jij dat wilt.

Grohe SmartControl

Stap 1 –  Stel met de draaiknop de straalsterkte in. Dit kan van Eco tot Full Flow.

Stap 2 – Zet de douche aan door op de knop te drukken. Om de hand- en hoofddouche tegelijk te gebruiken druk je beide knoppen in.

Stap 3 –  Druk weer op de knop om de douche uit te zetten of te pauzeren.

Slank design aan de wand

Grohe heeft het design van het inbouw bedieningspaneel heel slank vorm gegeven. Het inbouw bedieningspaneel is slechts 10 mm diep. De knoppen steken slechts 43 mm uit. Zo neemt het paneel de minimale ruimte in.

Het bedieningspaneel van de Grohe SmartControl houdt ook rekening met vormgeving van je badkamer. De panelen zijn zowel als ronde en als vierkantevariant verkrijgbaar. Zo kan je deze perfect bij de rest van je badkamer laten aansluiten.

De opbouwthermostaat is er in een Mono en een Duo variant. De bediening is gelijk aan het inbouw bedieningspaneel van de Grohe SmartControl.

SmartControl Mono

De mono variant beschikt over 2 knoppen. Je kunt met deze knoppen twee functies tegelijk besturen zoals de hoofdkraan met 1 straal en de handdouche.

SmartControl Duo

Deze variant heeft drie knoppen. De bediening is verder gelijk als die van de platte bedieningsplaat.

Grohe SmartControl Grohe SmartControl

Sproeiplaat en bedieningspaneel in 2 verschillende kleuren

Het design gaat nog een stapje verder. Want zowel de sproeiplaat als het bedieningspaneel zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Namelijk de welbekende Chroom, of een afwerking van acrylglas genaamd Moon White.

Grohe SmartControl Grohe SmartControl

Douchekoppen waar je niet meer onder vandaan wil komen

De bedieningspanelen van de Grohe SmartControl zijn te combineren met de andere hoofd- en handdouches van Grohe. Daarnaast kan je zelf beslissen waar de douche en de thermostaat geplaatst worden. Dit hoeft niet persé onder elkaar geplaatst te worden.   Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, en zo helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Van een ronde, vierkante tot een ovale douchekop, maar net wat je voorkeur heeft.

Grohe PureRain douchekop

Om alles uit de Grohe SmartControl te halen, combineer je de thermostaat met de Grohe PureRain douchekop. Deze grote hoofddouche is een ervaring op zich! Want in deze douchekop bevinden zich meerdere, fantastische functies.

Grohe TrioMassage straal

Deze functie zorgt er voor dat je douchet zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. De twee pulserende waterstralen zijn ideaal voor een fijne massage van de nek, je hoofd en je schouders. Deze twee stralen worden gecombineerd met een dynamische Bokoma straal. De sproeigaatjes gaan steeds open en dicht. Zo ontstaat er een ademend gevoel in de straal.

Grohe PureRain / Rain O2 straal

De kleine gaatjes in de PureRain douchekop, de naam zegt het al, zorgen voor de PureRain straal. De functie heette voorheen Grohe Rain en is nu  verfijnd tot de PureRain, met grotere en zachtere druppels. De Rain O2 straal voegt een beetje lucht toe aan het water, waardoor het water zachter aanvoelt.

Grohe SmartControl

Easy Clean – Makkelijk schoon te houden

Dankzij de Easy Clean bij de Grohe regendouche maak je de douchekop gemakkelijk schoon. Je maakt heel eenvoudig de sproeiplaat los van de hoofddouche. Zo kan je de kop gemakkelijk en goed schoonmaken, om hem vervolgens weer terug te plaatsen. Over makkelijk schoonmaken gesproken; met een inbouw douche is dit klusje zo klaar. Want je kunt de wand goed schoonmaken zonder dat de stang van de doucheset je in de weg zit.

Opbouw-, Combi- en Inbouwkranen

De douches van Grohe zijn in verschillende types verkrijgbaar.

  • SmartContol Opbouw
    Dit systeem bevestig je aan de muur, zonder heel veel inspanning kan je snel onder de douche stappen.
  • SmartControl Combi douchesysteem
    Bij deze optie is er geen douchestang zichtbaar. Wel hangt de Rainshower en de Grohe SmartControl zichtbaar aan de muur.
  • SmartControl Inbouw
    Bij de inbouwoptie is er geen stang zichtbaar én is de SmartControl achter de wand bevestigd en afgedekt met een bedieningsplaat.

Grohe SmartControl Grohe SmartControl

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen